Burger Bakar Kaw Kaw Wangsa Maju

Pengalaman pertama mencuba Burger Kaw Kaw Wangsa Maju bulan Jun 2012 yang lepas. Time ni memang burger bakar ni tengah hot selepas keluar Jalan-Jalan Cari Makan dan mendapat publisiti meluas dari media massa dan juga bloggers.
Inilah pengalaman saya untuk dikongsi bersama :
Burger Bakar Beef Single, Cheezy Baconizer , RM13 satu set
1st Burger Bakar in Malaysia. Kaw ke?
Harga burger Bakar Kaw Kaw. Order, rileks, n tunggu ianya sampai
Alamat : Jalan 4A/27A, Seksyen 2 Wangsa Maju, 53100 Kuala Lumpur
Official Website : http://burgerbakar.com
Boleh tahan juga ramai yang beratur time ni
Boleh tahan cara masakannya
Amcam, nampak menggiurkan tak?
Sosej nya pun sedap. Favourite Alisya
Jemput makan, jangan malu-malu
Amboi-amboi, bukan main lagi my lovely Wife & Princess
Yummy, Sedap. Met my expectation
Habis Licin
Bukan main suka lagi Alisya
Overall, testimoni saya, burger bakar kaw kaw wangsa maju ni sedap juga.Satu kelainan dan rasanya pun lain dari yang lain. Cara masakannya pun agak unik. Cuma, sedikit cadangan dari eyriqazz :
1) Signature Drink tu mungkin boleh dipelbagaikan. Mojitos tu tak berapa sedap dan kenala makan dengan burger bakar. Saya lebih prefer minuman tu Teh Ais ke, Milo Ais ke, Milo Dinosaur, etc.
2) Kadar kebersihan. Yerlah, sebelah longkang dan tepi jalan. Pernah terserempak tikus besar di sebalik longkang tersebut.
3) Special harga untuk regular customer. Barula rasa nak singgah selalu
4) Roti tu rapuh sangat. Makan sekejap, dan berderai-derai.
Selepas heboh burger bakar ni, rasanya sepanjang bulan June-Nov 2012, burger bakal yang lain muncul bagaikan cendawan selepas hujan.Berlambak-lambak dan bersepah-sepah. So, bila dah banyak camni, keunikan asal bagaikan hilang dan aura “wow” faktor nya makin berkurang. Last time terjah bulan lepas, Queuenya pun sudah tidak sepanjang masa terjah bulan June 2012.
Overall, we have fun and enjoy the Food
Overall Rating = 8/10, InsyaAllah, next time singgah lagi

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

41 thoughts on “Burger Bakar Kaw Kaw Wangsa Maju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.