Restoran Marina Seafood, Johor Bahru

Semasa bercuti di Legoland Malaysia, malam itu kami dibelanja makan oleh pihak Maybank di Restoran Marina Seafood, Johor Bahru.Sampai-sampai, nampak akuarium di luar restoran tersebut :

 


Udang Kara? Perghh, Giler best kalau dapat makan Lobster ni

Mr Crab. Papa, jangan la makan Mr Crab
Around 10 minit, sampailah makanan :

Seafood Sup. Ehh, ni bukan Sup Sirip tau
Being a blogger, perkara pertama sebelum makan adalah Snap gambar
Satu meja dengan Nanirostam dan Sue Anna Joe
Sayur. Eyriqazz suka mushroom dia.Sedap
Sotong Masak Cili. Boleh tahan juga
Roasted Duck. Umm, tak kena dengan selera eyriqazz. First time makan Itik
Udang. Boleh tahan juga
Dancing fish
Jemput makan
Air Chinese Tea dengan F&N. Nak je request Teh tarik tapi seganla pulak, orang belanja nak demand lebih-lebih kan?

Ketam goreng, voila my favourite
Overall, pendapat peribadi eyriqazz, rasa makanan di sini, bolehlah tahan, just average. Eyriqazz kasi rating 7/10. Harganya tak pastila pula, orang belanja, so tak sempatla tengok bilnya. Untuk desertnya, satu keunikan :

Air Durian Belanda. Mula-mula wifey sangkakan Jus Kelapa Muda
Restoran Marina Seafood, Johor Bahru
Jika datang bercuti di Johor Bahru dan mencari hotel dengan harga yang berpatutan, bolehla layari dan comparekan harga yang menawarkan harga yang paling berpatutan di HotelsCombined.com

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

9 thoughts on “Restoran Marina Seafood, Johor Bahru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.