Michelin Pilot Experience – The Formula 2 Seater

Inilah Part yang paling mengujakan ketika Michelin Pilot Experience yang lepas. The formula 2 seater. Eyriqazz duduk belakang, dipandu oleh pemandu profesional Formula 3.
Fuhh, berdegup kencang dibuatnya
Ikat kemas-kemas, serius laju ni
Control cool, control perut
Perhatikan mamat di tengah belakang yang kena paksa, tak berani nak na
Jom lumba
Perghh, memang terbaikla. Dia punya pecut, time selekoh pun rasa berpusing2 macam nak terbalik. Rasa macam naik 2 roller coaster pada satu macam. Kepala kiri kanan , tangan pegang kemas pada stereng, gilerr laju pemandu formula 3 ni bawa. Serius, kecut perut dan cam nak gugur je jantung.
Kalau ada peluang, memang nak cuba lagi…Memang layan

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

10 thoughts on “Michelin Pilot Experience – The Formula 2 Seater

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.