Michelin Pilot Experience 2012 – The Renault Clio

Selepas Lunch , kereta seterusnya yang bakal kami pandu di Michelin Pilot Experience 2012 adalah :
The Renault Clio. Cool juga kereta ni. Masih lagi gear manual
Sambil tunggu turn, bolehla massage dulu. Terbaikla, lenguh2 badan kurang skit
Cara Pemanduan ditunjukkan
Ready, go
Memang layan bawak kereta ni. Dia punya pecutan memang marvellous. Tapi break dia memang kuat, sekali tu di satu selekoh bawak laju tak sempat nak control, tekan brek kuat skit, berpusing2 kereta yang eyriqazz pandu. Nasib baik tak terbabas langgar penhadang etc. Lepas berpusing2 tu, buat cool je bawak cam biasa. Haha,mana syok kereta laju tak bawak laju kan? Namapun kereta lumba.
Bersama Pemandu Formula 3. Alamak ,gelap la pulak camni. Adussh, bila nak rembat DSLR ni?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

15 thoughts on “Michelin Pilot Experience 2012 – The Renault Clio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.