Michelin Pilot Experience 2012 – The Formula Michelin

Sambungan entri Michelin Pilot Experience 2012. Selepas sesi introduction, sampailah masa yang dinanti-nanti. Kereta pertama yang bakal kami pandu di pagi hari adalah :
The Formula Michelin – F3 Car
The Lotus dan juga Porsche yang akan kami follow(salah satu). Perggh, best nya kalau dapat pandu Porshe kereta Lotus ini
Gear yang perlu digunakan di Litar Sepang ini
Briefing Session. Camne nak bawa kereta, apa yang perlu dibuat, langkah keselamatan etc
Penerangan Pemanduan The Formula Michelin. Camne nak tukar gear etc
Serius, Once in a lifetime opportunity. Masih tak percaya akan bawa kereta ini

Ok, first step tekan clutch..Gear di sebelah kanan, naik dan turun ya. Gear tangan

Eyriqazz GDO “Great Driver Onizuka”
Jom bawa kereta
Cindy : Apsal eyriqazz tak layan eden ni?
Eyriqazz : Kereta or Awek? Umm, Saya pilih kereta
Pakcik Sebelah : Kalau eden bawak ni, sure berdesutt
Nampak excited je diorang. Ahh, bila turn eden ni??
Pusshh, Vrooommmm
Gaya Duduk “Bakal Jutawan” Hahahahaha
Yieza, finally, my turnnnn…My turnnn
I may walk slow, but i drive fast
Aksi tak sempat kempiskan perut
Hahaha, Muat laa… Topi shark dia kelass gitu
Yiezaa, akan kupandu habis-habisan
Vroom, vroom, vroomm
Kami perlu follow kereta di hadapan . In my case, Porsche. Fuhh, giler best. 3 Lap rasa macam kejap je.Memecut sesuka hati, time selekoh memang best pusing. Time speeding ,terasa “adrenaline rush” nya. Memang terbaik.

Michelin Pilot Experience 2012 event menguja

Once in a lifetime opportunity dapat merasa
Pandu kereta Formula 3 bestnya sukar dikata
Feeling blues dan terbaik sudah semestinya

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

8 thoughts on “Michelin Pilot Experience 2012 – The Formula Michelin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.