Majlis 3rd Birthday Alisya

Kata pepatah, better late than never. Begitula juga entri ini. Birthday Alisya yang ke-3 dibuat akhir bulan June 2012 yang lepas, baru sekarang sempat updatekan. 
 

Special thanks to Isteri, adik2 Eyriqazz, dan adik ipar yang tolong decoratekan

Eyriqazz tukang ambil gambar
Goody bag  buat kanak-kanak yang datang
Kek Birthday Alisya. Alisya meragam skit, malam tidur lewat,tak cukup tidur
Kek Dora
Kek Pavlova Sponsored by Irmadilondon
Serius, sangat sedap. Kejap je habis…
Especially Sumijelly, bukan main lagi dia makan kek mengalahkan tuan rumah..
Hahaha,jemput memang utk makan pun kan?
Makanan. Tempah dari pengasuh dan Sate kajang je
Jemput makan. Buat macam rumah Eyriqazz
Special Aiskrim Kek Baskin Robbins
Jom Potong kek
Mood Alisya tak berapa ok..Menangis time potong kek
Last year bertiga, this year berempat, next year??
Azim : Kakak, janganla nangis
Alisya : Kakak Nangis coz Auntie Sumijelly tu asyik nak habiskan Pavlova
Mama : Xper2, nanti mama belikan lagi Pavlova kek ya?
Antara yang hadir. Jemput pengasuh dan rakan-rakan blogger yang rapat dan rakan2 isteri
Yang tengah ambil gambar tu, anak Sumijelly, kemana tumpahnya Sumi kalau tak ke gigi kan?
Saudara mara eyriqazz pun turut hadir
 
Special thanks buat rakan bloggers yang turut hadir i.e. Kak Ina KL, Sumijelly, Mat Joe, SharingInfoz dan Hilal Azmi. Yang lain yang eyriqazz jemput tak hadir, next year taknak jemput dah.. Hahha,just kidding.
Bersama Cookies Kak Ina KL, Mat Joe Bakal Jutawan Hartanah dan Peserta Rancangan On Air, Hilal Azmi
Wifey tak sangka, Hilal boleh datang,almaklumla,sekarang dah famous
Suka pula Alisya time buka hadiah
Amboi,bukan main seronok lagi. Tadi nangis?
Papa tolong boleh? X boleh
Special thanks sekali lagi buat yang hadir dan susah2 belikan hadiah untuk Alisya

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

24 thoughts on “Majlis 3rd Birthday Alisya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.