Luahan Hati Pengguna Astro B.yond PVR

Astro oh Astro, masuk kali ini dah 2 kali my Astro PVR setbox/Decoder nak kena ditukarkan kerana rosak. Of course not my fault..Buat penat2 je recordkan dalam PVR Passion Morena, Spongebob SquarePants,Jalan-Jalan Cari Makan, etc, lepas tu tukar set baru, semua hilang…Saya bayar utk semua itu tau…Kalau bayar lewat sikit, dah potong pastu Rm20 charge sambungan semula..2 tiga hari ini tak boleh tengok astro, ade ke kasi rebat or dipercepatkan penghantaran decoder baru?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

12 thoughts on “Luahan Hati Pengguna Astro B.yond PVR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.