Apakah Personaliti Diri Anda?

Personaliti diri Mengikut Perwatakan Burung . Di manakah anda?
Kredit gambar kepada entri Perancangan dan Hala Tuju Blog Anda?
Semasa menghadiri team building syarikat tahun lepas, buat personaliti test ini. Mula-mula tu eyriqazz sangkakan, eyriqazz ni kategori burung Merpati (The Dove), yerla, eyriqazz ni kan pemalu orangnya bak kata Makcik Hot ini .
Bila dah buat test, rupanya eyriqazz kategori The Owl (burung hantu) , seorang yang suka berfikir . Masih lagi pendiam namun lebih berfikir secara logikal dari emosional, Cool (tak dinafikan,hahahah), reserved, suka mendengar dari bercakap.
P.s : Agak-agak, apa pula personaliti korang? 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

12 thoughts on “Apakah Personaliti Diri Anda?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.