Pemenang Tidak Rasmi Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati

Special thanks buat Sifu atas entri Eyriqazz vs Denaihati Idea Kreatif. Pertama sekali jutaan terimakasih buat 124 Peserta yang telah menyertai Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati yang menawarkan hadiah bernilai  RM1,850. 
 
Tanpa membuang masa, diumumkan Pemenang Tidak Rasmi Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati :
 
 
 
 
16-20 – Akan dibuat menerusi cabutan bertuah…
 
Pemilihan Pemenang dipilih :
1) Berdasarkan kata kunci “Eyriqazz vs Denaihati” yang diambil lebih kurang jam 10.30 malam, 12 September 2012 di PC Eyriqazz selepas clearkan semua cache dari Google.Com.my menggunakan browser Google Chrome.
2) Hanya entri penyertaan/permalink entri dari 124 Peserta yang diterima. The rest tidak diterima i..e website name etc…
 
Kenapa tidak Rasmi?
1) Tempoh bertenang selama 7 hari diberikan (sehingga 20 September 2012). Sekiranya ada peserta yang tidak puas hati dengan pemilihan pemenang (i.e. guna taktik kotor, atau entri mereka yang sepatutnya menang, bolehla e-mailkan ke iman1237@hotmail.com). I’m not SEO expert, so hopefully tempoh bertenang ini akan memberikan peluang utk pemilihan yang lebih telus.Keputusan rasmi akan diumumkan pada 21-25 September 2012 beserta senarai pemenang Entri Pilihan Terbaik.
* Pemenang tempat 1-5 dikehendaki revealkan “Rahsia Kejayaan” bagi memenangi Contest ini. Sekiranya gagal berbuat demikian, hanya 50% daripada hadiah akan diberikan kepada pemenang as niat asal Contest ini adalah berkongsi tips SEO buat semua.
 
 
Reserve prize bernilai RM200+ telah eyriqazz tukarkan kepada 1g gold ketulenan 99.9 yang akan dibuat small contest Cari Jawapan di blog penaja Contest yang akan dianjurkan pada minggu depan. Hanya peserta Contest Cabaran ini yang layak menyertai small contest ini .  So, for starter bolehla mula menerjah blog Penaja Contest : 
 
 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

58 thoughts on “Pemenang Tidak Rasmi Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.