Idea Muncul dalam LRT

Dah lama tak naik LRT ke tempat kerja. Semalam berkesempatan la pergi-balik naik LRT. Umm, no wonder  Mamat ini sempat update blog di dalam LRT. Idea macam mencurah-curah bila melihat keletah orang ramai di dalam LRT.
Gambar pertama
Banyak awek-awek naik LRT. Bak kata AE dan Cimon, sambil naik LRT sambil ushar awek. Mata bertentang mata, cukupla menjadi penawar berdiri lama di dalam LRT. Hik3…

Gambar kedua
Most people yang saya perhatikan wajah kepenatan dan macam tidak begitu gembira pulang dari kerja. Inilah salah satu sebab saya harap one day saya dapat mengikut jejak langkah AE bersara pada umur XX dan buat apa yang saya suka, minat dan boleh spend more quality time with family.


Gambar 3
Satu improvement saya rasakan. Time peak pergi dan pulang kerja tidak sesardin seperti sebelumnya. Is it my lucky day? .Apapun kalau improvement utk ke arah kebaikan, congrats saya ucapkan….Yup, idea muncul di dalam LRT. 
P.s : Tentu Mamat ini lepas ini dah berhenti kerja pun buat-buat naik LRT nak ke tempat kerja lagi…Hik3….

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

9 thoughts on “Idea Muncul dalam LRT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.