Breakfast di Serena Brasserie, InterContinental Hotel

Semasa menginap di InterContinental Hotel, Kuala Lumpur , sempatlah breakfast di  Serena Brasserie, salah satu Restoran di sini. Buffet breakfast termasuk di dalam pakej penginapan yang disediakan. Cuma agak rushing coz breakfast 6.30 pagi dan nak bas nak bergerak ke Sepang pukul 7 pagi. So, ini je gambar yang sempat diambil :
Roti..Lembut dan sedap
Tambah je ikut suka
Look yummy…Tak sempat nak try
Pelbagai jenis cereal. Pun tak sempat nak mencuba

Nasi lemak. Sempat cuba. Nasi dan sambalnya memang marvellous..
Ambil lauk ayam rendang
Kalau ada ayam goreng ni tentu lagi berselera…
Salad
French Toast. ..
Teh tariknya pun agak marvellous. 3 in one.. Yogurt+Fresh Orange+Teh Tarik = Voilaaa…

Makanannya agak pelbagai cuma tak banyak choice yang kena ngan citarasa saya..
Hahaha,banyak songel laa eyriqazz ni
Suasana pun santai
Overall, puas hati. Cuma kalau just saje-saje nak datang makan breakfast, memang tak mampu dengan harga RM55+ ni. Huk3, agak rushing so tak banyak yang sempat dicuba. Plus, hadiahnya untuk single breakfast….Kurang berselera laa skit kalau dibandingkan Isteri dan anak-anak ada sekali kan?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

9 thoughts on “Breakfast di Serena Brasserie, InterContinental Hotel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.