Arte@Subang West Virtual Launch‏

Last weekend sempatla singgahi Arte@Subang West Virtual Launch. Buat keputusan untuk ushar-ushar bila melihat design condonya yang agak unik dan lain dari yang lain.

Cantik kan?

Memang cantik designnya. Pemilihan warna yang agak menarik dan designnya yang begitu mempesona. Terus saya panggilkan Sales Executive untuk bertanya lebih lanjut.

Suasana yang agak happening dan kreatif
What so special about this Condo?

Selain designnya yang agak unik dengan pilihan warna yang agak menarik, lokasinya juga agak strategik..

Just bersebelahan Federal Highway dan tak jauh dari Subang dan Glenmarie

Keluasan rumah lebih kurang 900+ sq feet dengan rumah macam 2 tingkat. Ruangan atas dan ruangan bawah menambahkan keunikan condo ini. Masa saya sampai ini dah banyak unit yang sold out. Lebih dari 50% kalau tak silap. Status of completion lebih kurang 20% dan dijangka siap pada tahun 2015. Harga terendah lebih kurang RM480K. Ada bumi discount….Ummm, not within my budget but who know one day ianya mungkin within my budget kan? 

Kadar sewa disini dijangkakan around RM2K-2.5K. Umm, good investment? Kenalah tanya yang lebih pakar….

Lebih lanjut :

Arte@Subang West
Developer : Nusmestro Land Sdn Bhd
Unit 105 & 106, Block E, Phileo Damansara 1
46350 Petaling Jaya,Selangor.
E-mail : info@nusmestro.com

P.s : Bak kata Nani Rostam @ Bakal Mak Mertua Mamat ini, Usaha tangga kejayaan dan Jangan Banyak Komplen. Eyriqazz tambah, boleh complaint tapi biarla kena pada tempat dan salurannya. Siapa tahu suatu hari nanti condo unik sebegini mampu eyriqazz or anda miliki?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

10 thoughts on “Arte@Subang West Virtual Launch‏

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.