Promosi Raya : iPhone 4S Serendah RM48 Sebulan Bersama Celcom


Papa, dah nak raya ni, Papa taknak tukar phone baru ke? Nampakla lebih segak dan bergaya dengan phone yang lebih canggih. Kata banker, tapi pakai phone ………….. (sila sambung sendiri).

Umm, terngiang-ngiang juga kata-kata isteri. Handset yang eyriqazz pakai kini, harganya tak sampai RM100. Bukan tak mampu nak beli phone yang lebih canggih, namun utamakan yang lebih terdahulu dan masih belum dapat buat keputusan Smartphone terbaik untuk Eyriqazz.Berbelah bagi kata hati ini.

Aritu pernah tanya Ariffshah, dia kata iPhone 4S memang sesuai bagi blogger tegar cam Eyriqazz yang suka travel, berblogging, ambil gambar on the spot, main games, etc…Umm, mahal tak ya kalau nak angkat iPhone 4S?

Surfing around, nampak ada promosi raya yang begitu menarik, Promosi iPhone 4S Serendah RM48 sebulan bersama Celcom. Eyriqazz pun dah lama pakai line Celcom, Rm68 sebulan, so far, so good.


iPhone 4S serendah RM1,758 , promosi sehingga 15 September 2012
Upfront payment pun just RM200

Pakej/Kontrak 12/24 bulan. RM48 sebulan. Panggilan telefon serendah 15 sen seminit dan sms 10 sen per sms
RM48 sebulan sound good to me dan within my budget. Umm, Patutkah Duit Raya dari Nuffnang digunakan untuk angkat iPhone 4S bersama Celcom ini? 

Freebie : Bukan itu saja, dapat 6 bulan percuma MUSICUBE jika melanggan pakej ini
Langkah-langkah boleh refer gambar di atas

Lebih lanjut berkenaan promosi ini bolehla layari Laman Web Celcom ini.

Umm, think Eyriqazz, think…. The offer look good to me. Kalau angkat iPhone 4S sebelum raya ni, time raya nanti :

Tentu Lebih Berseri-seri beraya bersama Keluarga di kampung, tak gitu?

iPhone 4S Serendah RM48 Sebulan Bersama Celcom menarik hati
Tepuk dada, tengok balance dalam akaun berkali-kali
Tawaran menarik sukar untuk dilepasi
Lebih Ceria dan berseri-seri di hari raya nanti

Comments

  1. neyra shazeyra says

    tak pernah curang dengan celcom sejak tahun 2005 sampai sekarang. masi setia sebab network dan servis yang bagus. using prepaid dan postpaid dua-dua puas hati. iphone 4s? mungkin coming soon ;p

    ehem, abam yang berbaju melayu putih tu single tak? kbai :p

  2. Ezna says

    Menarik sungguh pakej dari Celcom ini :)

    Promosi iPhone 4S Serendah RM48 sebulan bersama Celcom,
    Jadi apa tunggu lagi Jom Jom Jom,
    Sebelum kehabisan jom la grab…tinggal tinggal le phone lama yang leh masuk muzium,
    Dah dapat pakej dari Celcom ni pasti tersenyum :-)

    Hurmmmm tawaran menarik nih….err err…bertukar? or not?

    • says

      banker pakai telefon murah….hehe
      teringat profesor di UM dulu pakai telefon bimbit tak sampai RM 100. katenye yang penting boleh SMS dan telefon dah cukup. yang canggih sangat tak reti, nanti habis masa kat telefon saje. (ini prof yang sangat sibuk dan suka membaca)

  3. diana says

    saya pun tengah cari phone baru ni.
    sebulan lebih dah phone rosak,
    dok pakai phone yang semata2 blh sms dan call je.
    segan je nak tunjuk kat orang.
    pi mana2 pun tak bawak phone sebab malu.
    bila baca entry eyriqazz ni rasa tergoda pulak dengan
    tawaran dari celcom ni..

  4. Lisa Hz says

    aa.. sy pn duk terpk2 nk upgrade 4s skg. ip4 ni home button dh asik hang lps almost 2thn pkai. company husband ada staff pakej 4s dgn celcom. company sy ada staff pakej dgn maxis. tp as expected dgn maxis tu mahal sikit tho corporate package. seb baik bro eyriqazz post promosi raya ni, bole tgk2 pakej mane yg lagi untung!

  5. says

    Menariklah promotion dia.. kena infom boss ni.. sebab diorang masa promotion iphone murah, riuh sana sini g cari.. almaklumlah semua technicina kitaorg ni dok cakap iphone terbaik..

  6. says

    ambil la bro
    sebab bagi saya iPhone 4S nih memang sesuai untuk kita – kita yang bergelar blogger tegar nih
    tapi kalau bro sanggup tunggu iPhone 5 keluar pun bagus juga
    tapi untuk permulaan iPhones 4S pun memang dah terbaik
    selamat membeli dan menjadi salah seorang pengguna iPhone 4S yang terbaik
    tahniah bro :-)

  7. says

    Tak salah pun cg, kalau kita nak reward diri kita dengan gadget ni, hasil dari susah payah kita blogging. Lagipun gadget2 ni boleh membantu kita dalam blogging. Saiznya yang lebih kecil, lebih ringan, lebih senang nak bawa ke sana ke mari berbanding laptop, senang nak snap picture apa2 pun yang menarik di hati ketika berada di mana2 saja, even dalam toilet sekali pun. Manalah tau kot terjumpa dan nak snap luahan perasaan yang orang conteng kat pintu toilet tu kan. hehe.. boleh buat modal blogging juga tu, buat entri. :D Pengalaman Sya sendiri beli SGT hasil blogging. Sya pun guna handphone yang lebih kurang sama patern dengan cg juga, tapi Samsung. At least bila guna smartphone ni, if tak bawa kamera pun, still lagi boleh snap picture :D Pic lebih cantik dan clear macam Iphone 4S ni mesti best dimasukkan ke dalam entri. Pakej RM48 je tu, dah cukup OK tu. Mampu milik.

  8. says

    Kalau ambil iPhone 4S pun sudah okay. Hari ini saya ada terbaca mengenai seorang lelaki bernama Dan Chung membuat photojounalist dengan membuat liputan Sukan Olimpik London 2012. Terkejut saya melihat hasil bidikan dengan hanya mengunakan iPhone 4S.

  9. says

    Paling saya tak suka kalau guna kontrak. Dari dulu sampai sekarang memang setia ngan celcom tapi tak pernah ambik yg kontrak punya,maklum jelah cepat berubah nak tukar lain susah plak jadinya.

  10. says

    Terperangkap dalam future projek dan sambutan aidilfitri… heeee dilemma2..
    Anyway, offer Celcom memang tempting, line ok, especially luar kawasan, terbaik untuk blogger tegar, marketeer, advert biz. Kontrak tuh.. kejap jer.. tup2 abis settle.. cuma baca dulu kehendak kontrak..

    p/s: setakat yang terbaru nih kontrak Celcom no problem. Ada info buleh share kan juga?

  11. says

    saya dah amek…setakat ni alhamdulillah, makin selesa dgn smartphone neh…cuma produk Apple neh cerewet sket la…tp mmg okla…celcom package yg mabeles…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing