Promosi Raya : iPhone 4S Serendah RM48 Sebulan Bersama Celcom


Papa, dah nak raya ni, Papa taknak tukar phone baru ke? Nampakla lebih segak dan bergaya dengan phone yang lebih canggih. Kata banker, tapi pakai phone ………….. (sila sambung sendiri).

Umm, terngiang-ngiang juga kata-kata isteri. Handset yang eyriqazz pakai kini, harganya tak sampai RM100. Bukan tak mampu nak beli phone yang lebih canggih, namun utamakan yang lebih terdahulu dan masih belum dapat buat keputusan Smartphone terbaik untuk Eyriqazz.Berbelah bagi kata hati ini.

Aritu pernah tanya Ariffshah, dia kata iPhone 4S memang sesuai bagi blogger tegar cam Eyriqazz yang suka travel, berblogging, ambil gambar on the spot, main games, etc…Umm, mahal tak ya kalau nak angkat iPhone 4S?

Surfing around, nampak ada promosi raya yang begitu menarik, Promosi iPhone 4S Serendah RM48 sebulan bersama Celcom. Eyriqazz pun dah lama pakai line Celcom, Rm68 sebulan, so far, so good.


iPhone 4S serendah RM1,758 , promosi sehingga 15 September 2012
Upfront payment pun just RM200

Pakej/Kontrak 12/24 bulan. RM48 sebulan. Panggilan telefon serendah 15 sen seminit dan sms 10 sen per sms
RM48 sebulan sound good to me dan within my budget. Umm, Patutkah Duit Raya dari Nuffnang digunakan untuk angkat iPhone 4S bersama Celcom ini?Β 

Freebie : Bukan itu saja, dapat 6 bulan percuma MUSICUBE jika melanggan pakej ini
Langkah-langkah boleh refer gambar di atas

Lebih lanjut berkenaan promosi ini bolehla layariΒ Laman Web Celcom ini.

Umm, think Eyriqazz, think…. The offer look good to me. Kalau angkat iPhone 4S sebelum raya ni, time raya nanti :

Tentu Lebih Berseri-seri beraya bersama Keluarga di kampung, tak gitu?

iPhone 4S Serendah RM48 Sebulan Bersama Celcom menarik hati
Tepuk dada, tengok balance dalam akaun berkali-kali
Tawaran menarik sukar untuk dilepasi
Lebih Ceria dan berseri-seri di hari raya nanti

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

33 thoughts on “Promosi Raya : iPhone 4S Serendah RM48 Sebulan Bersama Celcom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.