Bufet Istimewa IKEA

Last week semasa shopping di IKEA, ternampaklah poster ini :
Bufet Istimewa IKEA
Harga untuk Dewasa : RM39.90
Kanak-kanak : RM19.90
Terhad buat 100 pelanggan pertama setiap hari. First come first serve 
Masa : 6ptg-9.30 malam
Aiseh, timeni dah plan nak berbuka puasa di Restoran Wong Solo, Shah Alam. Kalau tak boleh la try bufet istimewa ni. Staff IKEA kata, menunya agak marvellous juga. Umm, eyriqazz rasa at least menu-menu ni mesti ada :
IKEA Meatballs
Almondy Cake
Pencuci mulut
Fuhh, nak kena try one day buffer Istimewa IKEA ni…
Tapi, my magic card dah 0 dalam tu…Huk3, kena tunggu bulan depan baru di top up kan

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

22 thoughts on “Bufet Istimewa IKEA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.