≡ Menu
Semalam, sempatla bawa anak-anak ke Pantai Batu Buruk. Sampai-sampaije, Alisya merengek-rengek nak main layang-layang. Belikan la satu layang-layang berharga Rm10 utk Alisya :

Kusyuk Alisya main layang-layang
Orang Bandar, takut pasir, terpaksala papa letakkan alas di kereta untuk alisya duduk. “Papa, Pasirr…Takutt”…Yerlah ,duduk kondo, asyik berjalan di atas simen .

Seronok tengok ramai orang bermain layang-layang di Pantai Batu Buruk
Papa, tingginya layang-layang

Seronok dan tenang duduk di tepi pantai sambil layan deruan ombak pantai ditiup angin sepoi-sepoi bahasa

Kan seronok kalau selalu dapat pulang ke kampung kan?
Ramai berpicnic bersama keluarga..
P.s : Hujan emas di negeri orang, hujan batu di negeri sendiri lebih menggembirakan…



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • mamaRIFQY 23 August 2012 at 5:16 am

    wah..bro kat trg ye…moh la jalan umah..kikiki..mmg syokkan dapat p batu buruuk ni..

  • WanFadhilah 23 August 2012 at 6:38 am

    raya pun ramai jgk g batu bruk ye.. tringat time bukak posekat baru buruk ari tu..

  • Ryne Moza 23 August 2012 at 5:39 am

    ..nak layang2 Angry Birds tu..:-)

  • boni kacak 23 August 2012 at 6:57 am

    hahahaha.. pelik ni.. takut pasir?

  • Mya 23 August 2012 at 4:49 pm

    bestnya! anyway salam raya :D

  • Faizul Osman 23 August 2012 at 10:45 am

    aiyoyo… boleh pulak takuit sama pasir…

  • JMR 23 August 2012 at 11:15 am

    mahal gk ek layang2 kt situ..igtkn rm4,5 je..

    • Eyriqazz 23 August 2012 at 3:34 pm

      kalau yang kecil rm5 je..sederhana rm10..besar rm15..taktau kot2 ni harga time raya..hik3…

  • www.QueAchmad.com 23 August 2012 at 12:04 pm

    Harmoninya Pantai Batu buruk. cantik…

  • namiacinta 23 August 2012 at 12:30 pm

    amboiii alisya pasir pun takut yer ….
    hahahahah bebudak zaman skang nieh macam2 …
    alangkah bahagia nya kalau dapat bercuti selalu kat tepi laut …

  • akubiomed 23 August 2012 at 1:59 pm

    Kalau ada kerja di Terengganu akan main layang-layang waktu petang.:-)

  • SP (spudinpunya) 23 August 2012 at 2:26 pm

    wah3..bukan main seronok nampak gayanya :)

  • ieda 24 August 2012 at 4:01 am

    teringat detik lepak2 kat sini masa konvoi dulu…best sangat.

  • KiD 24 August 2012 at 12:04 pm

    dulu, kitorang pun gi singgah sini main layang2.. hehehee

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing