Yazid Burger Shah Alam

Bulan lepas, selepas pekena Mee Ketam Shah Alam, adik inform yang bawah tempat inilah lokasi Yazid Burger Shah Alam. Ala, burger yang famous keluar tv3 kerana saiznya yang besar. Ada yang 1kg etc. So, terjahla lepas tu.

Fuhh, serius besar. Sedap ke? Yang ni dlm 1/2 kg kot.
Nampak yummy tak? Umm, kena tryla .Kali ni sempat ambil gambarje
Perghh, besar-besar..
Jom terjah next time.Abang Ensem nak belanja. Dekatje ngan rumah dia ni
Kalau terjah orderla awal-awal kalau taknak beratur dan menunggu lama
Petang, masa ni tak berapa ramai sangat orang lagi

Nak order pun, dah kenyang pekena Mee Ketam

 
Lokasi kedai Yazid Burger ini adalah di Seksyen 7, Shah Alam, belakang Unisel.Lokasi dan Alamat Yazid Burger
 
Kompleks Perniagaan Medan Selera
Jalan Tungsten 7/23
Seksyen 7
40000 Shah Alam
SELANGOR.

GPS (lat,lon) = 3.07631,101.496187
Credit Here
 
P.s : Anyone pernah try Yazid Burger ni? Amcam, sedap tak? 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

20 thoughts on “Yazid Burger Shah Alam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.