Penangan Jalan Jalan Cari Makan TV3 – Queue Panjang di Yazid Burger Shah Alam

ooo kedai dia dekat bawah mee ketam tu je ke bro.. rasanya boleh gi terjah ni.. tadi baru je masuk Jalan Jalan Cari Makan TV3 .. meletup lah kedai ni lepas ni.. macam burger bakor.. hehehe – Myvitrd– Komen dari entri Yazid Burger Shah Alam

Petang tadi, lepas cover satu Job di Shah Alam, sempatlah dinner di Restoran Mee Ketam Shah Alam. Bawah tu, ada gerai Yazid Burger. Sempatlah usha tempat tu sekejap : 

Around 7 malam. Panjang giler dah Queue. Adalah dalam 30+ tengah beratur

Kagum dengan kesungguhan mereka beratur demi Burger Size Besar di Yazid Burger ini

Supersized Burger – Memang besar.

Tengah Masak. Fuhh, kalau eyriqazz makan seorang, confirm tak habis ni

Fuhh, baunya agak mencucuk hidung ini juga. Tapi, mungkin bukan kali ini, tak sanggup eden beratur panjang

– -> Panduan Jana 5 Angka Sebulan dengan Bisnes Burger

Full House. Memang meriah. Penangan Jalan Jalan Cari Makan TV3.

Tahniah, nampak perubahan yang lebih positif dengan pengacara baru, Iqram Dizly
Bisnes Burger, kalau kena caranya, memang mampu mendatangkan hasil yang lumayan. Macam burger bakar ni, saya nampak ianya agak bermusim. Burger biasa rasanya menjadi pilihan untuk long term. 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

25 thoughts on “Penangan Jalan Jalan Cari Makan TV3 – Queue Panjang di Yazid Burger Shah Alam

Leave a Reply to Saya Disini Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.