Nadot – The Happy Go Lucky Blogger

First time kenal Si Nadia @ Nadot ni dari blog AE. Katanya si Nadot ni suka menyakat dia  time seminar. First time jumpa semasa sesi bersama Faizul Ridzuan, tak sempat bertegur sapa. Semalam semasa Pizza Hut Red Carpet Party sempatlah layan borak ngan Nadot ni :


Nadot – Alaa, Eyriqazz laa ni punca saya kalah..
Eyriqazz -Ala, first time cuba ni..

Tup2, dia menang 2nd place games ni bersama partnernya..Dapat voucher Pizza Hut RM100..
Cissh, cishh, saja melemahkan semangat eden utk beraksi ngan wifey mengalahkan dia di games gitar n drum ni…

Tengah Makan-makan : 
Nadot : Tentu Income Eyriqazz masyuk cam Shakiddo tu kan? Banyak ke Cash Out bulan ni…?
Eyriqazz : Ohh, saya biasa2je..Nak kena bergurula ngan Shakiddo camni…

Memang happy go lucky orangnya. Sampaikan tak kering gusi tengok aksinya dengan Ahli Silap Mata. Eyriqazz pun hampir dikenakannya, nasib baik eyriqazz sempat kenakan orang lain pula..Hahhaha..

On the other side,  4 rumah sudah berjaya dimilikinya penangan berguru dengan Abang Ensem  .Saya bila la agaknya ya? 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

23 thoughts on “Nadot – The Happy Go Lucky Blogger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.