≡ Menu
Lazada Malaysia Menipu? Ehh, takkan Syarikat yang begitu besar yang iklannya begitu gah berlegar-legar di Google dan Facebook menipu pengguna? Umm, better experience it myself sebelum buat judgement kan?

 


Order it Myself 2 minggu lepas
3 barang diorder, satu barangje yang baru sampai
 
Lazada Malaysia , betulke mereka menipu? Umm, I will share pengalaman saya minggu depan. Sebelum itu, anyone pernah ada pengalaman beli barang dari Lazada Malaysia? Apa pengalaman anda?
 
Apa pula pandangan anda tentang Lazada Malaysia? No worries, semua komen positif or negatif, akan dipublishkan…

Updated 3 Nov 2012 – Lazada Malaysia Mohon Maaf

Lazada Malaysia

Updated Mei 2014 – Perkhidmatan Lazada Malaysia semakin memuaskan dan semakin kurang feedback negatif dari pengguna. Tahniah diucapkan kerana memandang berat feedback yang diberikan oleh Pengguna dan memperbaiki mutu perkhidmatan demi kebaikan bersama.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Hana 10 March 2014, 9:27 pm

    Hai! Saya ada beli Samsung ATIV Pro Smart PC dan so far tak ada masalah apa2 dan saya hari sabtu hari tu saya ada order Samsung Tab, tapi saya tersilap beli sebab ada banyak code dekat situ, jadi cepat-cepat saya call Lazada untuk cancell, and yup diorang memang benarkan untuk cancell order tu dan saya sangat berpuas hati sebab diorang ada policy untuk pemulangan asalkan penuhi syarat-syaratnya.

    Reply
    • hanie 3 April 2014, 5:15 pm

      hi hana, sy nk tnya u bli brg samsung tu ori tak..sbb i tgk mostly tulis 1 year local supplier warranty..planning nk beli jgk dr lazada..

      Reply
  • hanim faizal 1 April 2014, 5:10 pm

    hye…sy mmg salu shoping online kt LAZADA setakat ni puas ati la arini order sok da smpai n brg2 die pun ade kualiti klu nk beli kt lua nk cari kdai lg harga pun mahal gak..die akn email sekiranya brg da pos..;-)

    Reply
    • eyriqazz 1 April 2014, 6:50 pm

      Yes, lazada now dah getting better compare to last time…

      Reply
  • Benz 4 May 2014, 10:05 am

    Hello, banyak dah beli barang dari Lazada… antaranya Iphone 5c RM1760 normal price 1999(disahkan Ori dari Apple), Samsung Phone for my Boss RM500 lebih kurang, Lenovo S930 RM645 (beli 2 untuk officemate coz murah katanya and dah disahkan dealer Ori jugak), Sharp Microwave Oven RM400 lebih kurang, Power Bank (dah beli 5 agaknya), WD External Disk 1TB RM238. reason beli coz selalunya murah daripada tempat lain. Lagi murah lagi bagus. selalunya xde masalah. tapi xdelah PERFECT. macam hari tu beli Hphone Samsung tapi takde stock then diaorang lambat nak bagitau. seminggu jugak la baru diaorang maklum and diaorang return duit kita balik. Saya buat complain kat Lazada dan diaorang bertanggungjawab atas kesalahan tu. bagi la SORRY Voucher. Tapi so far tak lah serik. cuma tu je masalah. tapi selalunya kalau beli barang taking 2@3 hari je. so its normal for me. tak pernak COD coz i believe in LAZADA so far… :p Hopefully my comment help. Moral of the story we cant expecting everything flow perfectly. kalau ada masalah hubungi LAZADA or kalau diaorg xnak bertanggunngjawab complain kepada pihak berwajib.

    Reply
  • insan yang tertipu 7 May 2014, 9:13 pm

    semua yang puji2. entah2 fake account orang2 lazada. customer service lazada sangat teruk. tolong jangan terpedaya dengan iklan lazada yang meluas. sekian.

    Reply
  • lai 12 May 2014, 12:07 pm

    ermmm…betul ke lazada tipu..???sya nk beli brg ni…tipu ke boleh dipercayai..

    Reply
  • Din Jawa 9 June 2014, 4:14 pm

    …aku baru cadang nak beli hp dari Lazada……..xjadi la….

    Reply
    • eyriqazz 9 June 2014, 5:53 pm

      Now rasanya lazada dah ok dan getting better…bro boleh try ambil Cash On delivery kalau order dari lazada –> http://bit.ly/1iTw9Un

      Reply
  • fz27 21 June 2014, 12:09 pm

    aku ada order 2 brg elektronik kat LAZADA tp yg smpi baru 1.. bl tya naper lg 1 brg x smpi, diorg kt brg tu dh CANCELL ORDER sbb xder stok. yg jd masalahnya nape diorg cancel order x bgtau aku???klu dh tau brg xder stok naper iklan jgk dlm website?? klu tau xder stok baik aku beli kat kdi j lg sng..

    Reply
  • Solehah 4 July 2014, 2:23 pm

    Solehah xpenah lak shopping sini. Sbb xtau nak beli apa.
    Solehah recently posted…Orang Yang Pertama Dalam IslamMy Profile

    Reply
  • Farisya Anastasyia 7 July 2014, 2:06 pm

    Lazada…..Nama yang gah.InsyaAllah perkhidmatan yg diberikan juga baik.
    Farisya Anastasyia recently posted…Tulisan Ini Buat Saya Juga TersentapMy Profile

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »