Lazada Malaysia Menipu?

by eyriqazz on 21 July 2012

in General

Lazada Malaysia Menipu? Ehh, takkan Syarikat yang begitu besar yang iklannya begitu gah berlegar-legar di Google dan Facebook menipu pengguna? Umm, better experience it myself sebelum buat judgement kan?

 


Order it Myself 2 minggu lepas
3 barang diorder, satu barangje yang baru sampai
 
Lazada Malaysia , betulke mereka menipu? Umm, I will share pengalaman saya minggu depan. Sebelum itu, anyone pernah ada pengalaman beli barang dari Lazada Malaysia? Apa pengalaman anda?
 
Apa pula pandangan anda tentang Lazada Malaysia? No worries, semua komen positif or negatif, akan dipublishkan…

Updated 3 Nov 2012 – Lazada Malaysia Mohon Maaf

Updated 17 January 2013 – Pengiklan Pandang Rendah Kemampuan Bloggers

  • iryani 4 September 2013 at 11:07 am

    I
    iryani recently posted…Menu yang sihatMy Profile

  • asyrin 18 September 2013 at 7:01 pm

    Baru 1 barang je yang sampai? Hurm no komen sbb xpernah beli dkt Lazada… :)

  • CariDeey Hamad 16 October 2013 at 10:09 am

    Salam sejahtera,
    Saya suka jugak browse website Lazada nih…Dulu takde COD,now dorang dah buat.Bole rambang mata jadinya.Ada yg murah dan ada yang mahal.So,far sy tak pernah lg membeli drpd Lazada nih.Sy dah 3 kali shopping kat Zalora.So far tak kena tipu la….
    CariDeey Hamad recently posted…Lamanya tak update blog….My Profile

  • Rose Ho 18 October 2013 at 10:59 pm

    Saya dah 2 x buat tempahan takde masalah. Perkhidmatan penghantaran sangat cepat.. Saya cukup puas hati

  • 10 Entri Popular Oktober 2013 | Eyriqazz.com 18 November 2013 at 12:57 am

    […] 10) Lazada Malaysia Menipu? – Entri yang masih evergreen. Sekarang ini saya perhatikan Lazada Malaysia sudah banyak melakukan perubahan ke arah yang lebih positif. […]

  • JunAina 2 December 2013 at 5:43 pm

    Adakah saya terlepas pandang sebab baru je saya oder barang dengan Lazada…saya rasa pernah baca tapi lupa kot. Dah 6 hari barang belum sampai tapi katanya dah collect by GD Ex…:(
    JunAina recently posted…GD Express Nasib Saya Tak BaikMy Profile

  • […] Eyriqazz and his missing items […]

  • A Bad Experience With Lazada 13 January 2014 at 12:00 pm

    […] Eyriqazz and his missing items […]

  • Hana 10 March 2014 at 9:27 pm

    Hai! Saya ada beli Samsung ATIV Pro Smart PC dan so far tak ada masalah apa2 dan saya hari sabtu hari tu saya ada order Samsung Tab, tapi saya tersilap beli sebab ada banyak code dekat situ, jadi cepat-cepat saya call Lazada untuk cancell, and yup diorang memang benarkan untuk cancell order tu dan saya sangat berpuas hati sebab diorang ada policy untuk pemulangan asalkan penuhi syarat-syaratnya.

    • hanie 3 April 2014 at 5:15 pm

      hi hana, sy nk tnya u bli brg samsung tu ori tak..sbb i tgk mostly tulis 1 year local supplier warranty..planning nk beli jgk dr lazada..

  • […] Blogger Nor Iman Nazuki, yang menulis didalam blognya Eyriqazz.com menceritakan bagaimana barangan yang ditempah mengambil masa hampir setengah bulan untuk diterima. Boleh baca mengenainya di entri Lazada Malaysia Menipu? […]

  • hanim faizal 1 April 2014 at 5:10 pm

    hye…sy mmg salu shoping online kt LAZADA setakat ni puas ati la arini order sok da smpai n brg2 die pun ade kualiti klu nk beli kt lua nk cari kdai lg harga pun mahal gak..die akn email sekiranya brg da pos..;-)

    • eyriqazz 1 April 2014 at 6:50 pm

      Yes, lazada now dah getting better compare to last time…

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

1 2 3

Previous post:

Next post: