Jeles dengan Penggangur Ensem

Bila baca entri Penggangur Ensem in Town, teringat akan artikel ini :

Learn from My Mistake, Si Anak Bunuh Diri kerana tidak menerima rejection dalam bercinta.
Mungkin tiada teman untuk meluahkan rasa, Si Ayah pula Sibuk dengan kerja
Yup, artikel AE dan di atas betul-betul memberikan kesan kepada saya especially bila anak semakin membesar. We spend more time di pejabat dari di rumah .At least 10 jam sehari (average 8pagi-6 petang). Belum campur lagi kalau kena buat overtime n siapkan kerja tergendala kan?
Umm, bestnya kalau dapat Lari dari “Rat Race” dan buat apa yang kita sangat gemari dan spend more quality time with family. Teringat detik semalam tersangat emo dengan Alisya kerana Alisya masih mahu bermain pukul almost 12 malam dan Eyriqazz geram,marah-marah dan tercubit peha Alisya kerana tak sempat nak menulis blog within that time.
Maafkan Papa Alisya. Maafkan Abang Sayang…. Yup, saya memang jealous dengan apa yang dicapai dan keputusan yang dibuat oleh Abang Ensem utk keluar dari Rat Race di samping berjaya membina kerjaya sendiri dan lebih banyak masa bersama keluarga.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

30 thoughts on “Jeles dengan Penggangur Ensem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.