Finalist Bakal Pemenang Tiket Nuffnang Blogopolis 2012


Maaf, ada beberapa entri yang menarik hati Eyriqazz. Serius tak boleh buat pilihan lagi.Perlukan bantuan anda , ini adalah 3 finalist entri yang Eyriqazz rasakan terbaik. Bantu Eyriqazz buat pilihan dengan mengomen entri ini. Entri yang mendapat paling banyak Undian pembaca, akan Eyriqazz pilih sebagai pemenang :

Finalist 2 : http://bit.ly/NeY0NL

Komen dan tolong pilihkan for Eyriqazz dan tinggalkan komen entri pilihan anda ya sehingga 11.00 malam, 10 July 2012. Pemenang akan diumumkan pada 11 July 2012.

Pemenang : Finalist 2…

As pemenang Finalist 2 can’t make it atas sebab-sebab tak dapat dielakkan, Pemenang dipilih berdasarkan pilihan Pemenang iaitu :

Bro….ikut apa yang aku baca… finalis no 1 tu ada kesungguhan….dari batu pahat tu bro…. Aku memang suka kalau orang sanggup tempuh perjalananan jauh sebab nak cari ILMU…”

Tahniah buat Finalist 1.Opss,actually bro Hazman maksudkan Finalist 3. Tahniah buat Finalist 3…E-mailkan Nama penuh dan e-mail anda ke iman1237@hotmail.com untuk saya forwardkan details anda ke Nuffnang.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

23 thoughts on “Finalist Bakal Pemenang Tiket Nuffnang Blogopolis 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.