Eyriqazz vs The Bloggers

Special thanks buat bloggers yang mentionkan my blog di entri . Mood kedaun berblogging minggu ni lebih bersemangat bila baca entri-entri dari bloggers. Antara entri yang sempat eyriqazz singgah dan baca :


Special thanks buat Ezna kerana sudi jemput saya ke Gedung Telekung Ekslusif dan berkolaborasi dengan Eyriqazz. Entri awak ni buat saya makin teruja untuk angkat DSLR. InsyaAllah, sebelum hujung tahun ini maybe. Ezna ni antara Compers tegar, terbaru baru memenangi Kereta bernilai RM100K. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu kan?


Terimakasih banyak-banyak for the entri. Elissmie ni eyriqazz pernah jumpa sekali rasanya. Time tu rasanya tak sempat nak borak lama-lama di event Friso Gold 2009 anjuran Nuffnang. Antara bloggers yang rajin menyinggah dan komen di blog Eyriqazz. Sekarang tengah berbadan dua, tahniah Eyriqazz ucapkan.


Speechless bila baca entri Ciktom. Eyriqazz pernah tegur URL blognya yang eyriqazz rasakan kurang menarik, tidak catchy dan agak panjang ( Nickname oh Nickname ). Alhamdulilah, diambil pada sudut yang positif dan nickname terbaru @ Ciktom memang unik, mudah disebut, mudah diingat, dan agak catchy. Moving forward, 2 tahun berlalu, CikTom sudah jauh meninggalkan Eyriqazz in term of hits, Alexa ranking , Ilmu SEO dan kemahiran berblog to name a few. Tahniah Ciktom, keep up a good work ya. Lepas ni Ciktom bolehla jadi Sifu eyriqazz ajarkan pasal SEO ya?


Pertarungan Eyriqazz vs Denaihati sampai di CNN? Irsah, antara blogger baru yang eyriqazz kenali kerana Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati. Kagum dengan entri dan kemahiran dalam menulis entri yang disertakan dengan research tersendiri dan lain dari yang lain. Salah seorang blogger yang mempunyai ilmu blogging yang agak mendalam pada pandangan Eyriqazz. Willing to teach me Irsah?


Alhamdulillah, teguran diambil pada sudut yang positif. Yup, Ini antara cara Eyriqazz returnkan the favour by anjurkan Small Contest , teguri dan cuba buat Win-win Situation di Fanpage Eyriqazz. Hukum alam, sebelum kita menerima, seeloknya kita memberi terlebih dahulu. InsyaAllah, niat baik, baikla balasannya.

Banyak juga backlinks yang Eyriqazz temui secara tidak sengaja. Biasanya jumpa bila “mengooglekan Keyword Eyriqazz. Apapun, any bloggers yang ada mention eyriqazzz, bolehla tinggalkan Permalink di SINI. Bolehla eyriqazz terjah dan komen.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

37 thoughts on “Eyriqazz vs The Bloggers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.