Drypers – Sungguh Ceria Anytime

Semalam sempat singgahi Manjaku. Wifey cakap ada Sales. So, follow je la. Sampai je kedai, dah tertidur si Azim :

Terlupa nak ambil bantal tindan supaya lebih selesa seperti rasa dipeluk
Umm, takde bantal, Drypers punya sample pun jadi la..
Sungguh ceria Si Manja tidur
Eyriqazz rasa, Azim ni lebih manja dengan Mamanya jika dibandingkan dengan Alisya. Rajuk dan tangisannya pun berbeza. 3 bulan pun nampak dia lebih selesa dan nyenyak apabila tidur sebelah Isteri. Alisya dulu rasanya dalam 5-6 bulan baru dia taknak tidur di katil bayinya.Umm, anak lelaki, mostly memang lebih manja dengan Mamanya kan? Begitula juga sebaliknya…

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

14 thoughts on “Drypers – Sungguh Ceria Anytime

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.