Sure Win Draw

by eyriqazz on 6 June 2012

in General


Pengunjung di berikan satu kertas yang kena chop di beberapa booth ketika Tupperware Brands Carnival 2012, Midvalley ini. Hadiah adalah gerenti bergantung kepada cabutan bertuah selepas dapat semua chop. Di sesetengah booth, sebelum dapat chop, ada sesi promosi produk tersebut. 

Around 30 minit baru habis chop. Pergi ke kaunter untuk redeem. Tunjuk bukti dah chop. Isteri tanya boleh pilih yang tu tak? “tunjuk kat satu barangan tupperware yang rasanya tak sampai RM10″. Umm, tak boleh, kena cabut undi . Cabutla undi… Fuhh, tak sangka, menang kereta Myvi sebijikkkkk…. Speechlesss….

Nahhh, It is too good to be true…Cabut2 dapatla 3 sudu/garfu jenama tupperware. Rasanya value less than RM10. Umm, Smart Marketing tactic to waste our time and potentially buying more products.

P.s : If it is too good to be true, better elakkan… Better join this Not Sure Win  Give Away
  • KiD 6 June 2012 at 12:56 am

    sure you win! you win! I win!

  • Myvitrd 6 June 2012 at 1:28 am

    Jgn kecewa bro.. Sudu garpu leh buat makan mee hon goreng… He3.. Biasalah bro tektik markerting kena bijak..huhu

  • diana 6 June 2012 at 1:32 am

    bijak..
    sapa yang jenis
    senang dipengaruhi
    memang mudah la kerjanya..
    heheh

  • Fakhruddin 6 June 2012 at 1:59 am

    terbaik tu..
    bukan senang nak beli jenama tupperware ni..semuanya mahal2..

    • Eyriqazz 6 June 2012 at 8:46 am

      mahal tapi berkualiti..tapi cara sebegini utk tarik pengguna, memang saya tidak berapa suka

  • hazman aka species1980 6 June 2012 at 2:12 am

    Bro…Inilah tugas MARKETING DEPT. – Customer WIN SMALL…. Company WIN BIG !!!

  • maszmadi 6 June 2012 at 2:40 am

    haha ingat betul2 dapat adiah kereta myvi sebijik… speechless gak ni…

  • Nurul Akmal 6 June 2012 at 6:00 am

    x per Abg Eyriqazz.. Sudu & garpu bagi kat alisha wat main masak2..

    tapi masa kitalah yg rugi kan..

    • Eyriqazz 6 June 2012 at 8:49 am

      nasib baik tak lama sangat..kalau tak..hihihiih

  • Sharidawati Shahrudin 8 June 2012 at 7:09 am

    kira cam door gift ler tu …. ada door gift yg mahal dan ade yg murah kan :)

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: