Sedap ke Pavlova?

Sedap ke Pavlova ni? Rasanya first time eyriqazz terdengar pasal Pavlova ni coz tengok di Tv majlis perkahwinan awal Ashaari dan Sha Al Yahya.Lepas tu SHaringingoz cerita pengalamannya yang memang sedap pekena Pavlova ( Pencarian Pavlova Berakhir di Alexis Garden) Sedapke? Pucuk di cita, ulam mendatang :


Apa Kata mereka?
-Kredit picture to Sumigigi
 
Sumi Gigi : Ya allah.. Cik eka…sodap dik oit…selalu tgk org makan…nak beli tak reti…td dpt la makan.. 2 kali tambah…hahahaha
P.s : Tuan rumah pun tak sempat menambah tau..Hahaha,takper2..memang jemput orang datang untuk makan…
 
Kak Ina KLsedap kan pavlova ni Sumi Jelly
 
Eyriqazz : Pertama kali try Pavlova. Serius sangat sedap. Rasa macam aiskrim pun ada, rasa macam kek, buah, gabungannya memang nyaman dan sedap. Cuma agak manis sedikit…. Rasa nak tempah lagi laa lepas ni…wifey dah siap wish utk birthday bulan 7 nanti..
 
Berminat nak menempah? Bolehla terjahi http://irmadilondon.blogspot.com
 
Saya gerenti puas hati….

P.s : Order Pavlova dengan Irma, jangan lupa mention my blog …Kot2 boleh dapat diskaun… Hik3..

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

24 thoughts on “Sedap ke Pavlova?

Leave a Reply to mia izzati Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.