Pameran Dinosaurs di Pusat Sains Negara


Jom ke Pameran Dinosaurs di Pusat Sains Negara
Berlangsung dari 1 Mei sehingga 31 Julai 2012
 
Weekend lepas, sempatlah bawa family ke Pameran Dinosaurs di Pusat Sains Negara. Papa, papa, Alisya nak tengok Dinosaur… Warghhhhhh…. Amboi-amboi, bukan main lagi nak takutkan papanya.
Harga tiket Masuk – Dewasa RM15, Kanak-kanak RM6 dan RM12 bergantung kepada umur
Family pakej pun ada, lebih murah sikit. 
Serius suka pintu masuk nya. Ada Ikan-ikan berenang-renang

Ehh, ini bukan di Aquaria KLCC ya

Memang meriah kalau bawa anak-anak

Playground etc pun turut disediakan
Senyum,senyum.. Alisya dah excited nak tengok dinosaur
Penangan Fatin Liyana turut menerjah adik perempuanku

Dibuka dari 9 pagi sehingga 5 petang kecuali hari Jumaat

Jom tiru aksi Dinosaurss..
 
Banyak juga dinosaur di dalam ini. Pelbagai warna siap dengan bunyi dan pergerakan. Alisya dah mula takut-takut. Papa, takut Dinosaurs. Papa kan ada..Meh papa dukungkan sambil tengok dinosaurs.

Spinosaurus

JeJaiSaurus … Hik3, just kidding
Kalau bela sekor kat rumah ni buat jaga rumah cool juga kan?

Papa, besarnya Dinosaur

Dinosaur ni suka laga-laga kepala kan?
Warggghhh… 

Apa nama dinosaur ni ya?

Memang layan kalau bawa anak-anak ke sini. 
Lebih banyak gambar bolehla Singgahi SINI

Nak bergambar profesional, ada juga disediakan. RM10
Dalam takut-takut, beli juga seekor souvenir Dinosaur..
 
Overall, boleh tahan juga pameran Dinosaurs ini. First time singgah di Pusat Sains Negara. Time saya pergi boleh tahan juga ramai orang, masih di cuti sekolah. 
 
Pameran Dinosaurs di Pusat Sains Negara kami singgahi
Pelbagai Dinosaurs untuk ditontoni
Bawa Anak-Anak dan Isteri
Tentu seronok pengalaman dialami

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

23 thoughts on “Pameran Dinosaurs di Pusat Sains Negara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.