≡ Menu
Weekend lepas, sempatla bawa keluarga,bapa/mak mertua dan adik ipar lunch di Mango Chili Restaurant, Wangsa Walk Mall. Honestly, ini pertama kali kami singgah di restoran ini. Mungkin lokasinya yang agak tersorok skit yang buatkan kami tak pernah singgah sebelum ini.
Abah Tok, Senyum,senyum
-Gambar Ini diambil oleh Alisya-
Mama, Alisya nak makan coklat saja boleh?
Teh O Ais, 3 Layer Tea, dan Water Melon Lychee..Sedap
Tomyam Sup. Memang marvellous. Ayam banyak, hanya RM3.90
Pilhan Saya. Nasi Lauk Ayam Paprik.
Feedback : Sangat sedap dan puas hati
Pilihan Adik Ipar/Bapa Mertua – Nasi Lauk Ayam Goreng
Sedap juga kata mereka..
Deep Fried Wonton. Rangup dan menggiurkan..Rasa cam tak cukup je
Pilihan Isteri. Nasi Goreng Pataya
Suka cara dia gulung telur tu…Look yummy.Rasapun yummy
Pulut Mangga. Favourite Alisya dan Isteri
Suasana Santai
Overall feedback, Sangat sedap, harga berpatutan, 8/10 rating saya beri
Total harga, RM77.50 untuk 5 orang makan. Lebih kurang Rm15 seorang. Berbaloi kan?
Alamat :Lot No G32, Wangsa Walk Mall, Wangsa Maju. 
Di sini mostly menyediakan masakan Ala Thai dengan harga yang berpatutan. Rasanya memang sedap dan menyelerakan Lepasni bolehla terjahi sini lagi.Sedap dan kena dengan citarasa seisi keluarga.



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Jiji-Fify 6 June 2012, 3:39 am

    Pergh dia punya nasi paprik & pataya! menyayat hati! Haha Perlu terjah tempat ni seberapa segera. :P
    Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih

    Reply
  • diana 6 June 2012, 4:00 am

    pulut mangga..tengah teringin nih..:)

    Reply
  • Zarul Umbrella 6 June 2012, 6:07 am

    pulut mangga tu fevret gua tu

    Reply
  • strawberi 6 June 2012, 7:08 am

    ckp ngan wife jgn mkn byk sgt pulut..bisa lagi tuh…hehe
    sket2 okla kan

    Reply
  • MamaYatie 6 June 2012, 9:24 am

    berbaloi la..terliur tengok tomyam yg pekat tu..sluurrpp!

    Reply
  • Kancilbiru 6 June 2012, 3:04 am

    tengok dari segi crowd pun, dah tahu mesti tempat tu sedap dan berpatutan…:)

    Reply
  • aimi 6 June 2012, 3:11 am

    comelnye alisya ! pulut mangga tuh rm6.90 memang murah

    Reply
  • azman 6 June 2012, 3:14 am

    Alisya on diet he3..berbaloi gak tu Bro..sekali sekala bawak2 pak mertua jalan2 makan2..

    Reply
  • SP (spudinpunya) 6 June 2012, 3:40 am

    whoa..awesome je tempat ni ..dapat makan agak banyak jugak ..ada sesetengah restoran kalau nak tau, makan macam gini pun dah boleh cecah RM100 ..fuuhh !!

    Reply
  • Boni JLL3 6 June 2012, 4:10 am

    nampak pun macam menarik jer ni… pergh.. teringin plak nak merasa

    Reply
  • D'ya Marshmello 6 June 2012, 4:53 am

    wahhhhh menyelerakan.selalu jugk pegi Wangsa Walk tapi tak pernah perasan pun restoran ni? kat mane yea?

    LATEST ENTRY : Missing someone is part of loving them

    Reply
  • *Mrsfarahzaki * 6 June 2012, 5:38 am

    selalu gak pegi wangsa walk nie..mmg tak perasan la ada kewujudan restoran tu la..

    Reply
  • Nurul Akmal 6 June 2012, 6:09 am

    Alooo comelnyer Alisha…

    Tomyam dia nampak sedap..

    Reply
  • hazman aka species1980 6 June 2012, 7:58 am

    Tengok nasi paprik tu best sebab hirisan ayam besar…cuma nasi patayya tu cam hangus skit but for me okey je sebab portion dia besar….hihhihi

    Reply
  • lov_note 6 June 2012, 9:24 am

    sedap je nengok..tp klang ngn tompek tu xjao ke eh? -tingin gak nk rasa-

    Reply
  • JMR 7 June 2012, 7:46 am

    pulut mangga tu gk yg menggiurkan bro!

    Reply
  • Ewa Zallie 7 June 2012, 9:29 pm

    weols pun penah makan kt sini..mmg best makanan2 dia kan. tp i pun dh lupa ape yg i makan sb kebulur dh mase tu ahakz

    Reply
  • akubiomed 8 June 2012, 5:03 pm

    Terliur melihat menunya.

    Reply
  • Peri PiA 11 June 2012, 3:43 am

    saya suke sgt Mango Chili ni!!!beef padrik nya terbaikkkkk

    Reply
  • Anonymous 9 August 2012, 5:58 am

    Yup..sgt berbaloi dn mmgla terbaik…

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge