Jalan-Jalan di IKEA

Selepas Makan Besar IKEA Meatball bulan lepas, lepastu sempatla pusing-pusing di IKEA. Issh, orang lepas berpantang ni memang suka shopping ekks?



Jom Jadi Part of IKEA Family. Banyak yang menarik menanti



Suka tempat baby roomnya. Suasana ceria. Harap dapat ditambah lagi biliknya
Alisya pun baby lagi mama..Aduh,skang ni asyik mengaku baby je Alisya ni…Jealous laa tu
Alisya memang excited dengan mini kitchen ni. RM388. Ingat nak belikan untuk hadiah birthday nya…
Masih memikirkan
Papa, camne nak guna kuali ni? Kenapa dia ikat?
Papa, Akak ni pun nak join masak-masak
MasterChef Junior in the making

Papa, Mama nak itu. Nak itu, itu , dan itu-itu…Umm ,Papa belije la IKEA ni boleh?

End result, wifey cakap dia tak berapa larat nak pusing satu IKEA tu. Masih belum sihat sepenuhnya dari berpantang. Dalam tak berap sihat tu, sempat juga rembat :

3 Barangan Ini di IKEA

P.s : Hari ini nak terjah IKEA lagi,mungkin shopping lebih banyak lagi.. .. Hik3… Sayangkan Isteri, turut2kan…

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

28 thoughts on “Jalan-Jalan di IKEA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.