Cadangan Buat AirAsia : Minimumkan ‘Flight Delay’

Saya memang suka terbang dengan AirAsia. Main reason, harganya yang lebih murah dan berpatutan jika dibandingkan dengan penerbangan yang lain. Apapun, kali ini saya ingin mencadangkan buat AirAsia, minimumkan ‘flight delay’. Tahun ini ulang alik ke Kelantan especially, 2-3 kali flight delay.

Last pulang ke Kelantan
Flight sepatutnya berlepas 9.50pm
Berlepas pukul 11.15pm . Delay 1 jam setengah. Kesian pula dekat Abang Ipar pukul 12.30 pagi datang ambil saya di Airport Pengkalan Chepa, Kelantan
Mungkin aritu flight saya yang terakhir penerbangan dalam negeri. Satu sudut dah tak ramai orang
Nak buat camne, menunggu je laa

Ramai yang sudah kepenatan di tengah malam
Kalau percutian idaman dan terima pengalaman macam Madamondoq –> Kenangan Paling Disaster Bersama AirAsia tentu spoil mood bercuti kan?
Apapun, AirAsia masih menjadi pilihan saya. Faktor kos antara faktor yang paling penting bagi saya. Every cent count rite? . Jadi, sebagai pengguna setia AirAsia, saya cadangkan dan semoga AirAsia improve kan dari segi flight delay untuk kebaikan bersama.
P.s : Pernah alami situasi yang sama macam saya? Apa pandangan anda?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

12 thoughts on “Cadangan Buat AirAsia : Minimumkan ‘Flight Delay’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.