≡ Menu
Saudara Bro Denaihati, bolehla dikatakan Sifu kepada Eyriqazz. Seorang blogger yang telah banyak mengajar eyriqazz erti berblogging, tips berblogging, etika berblogging, dan juga berkenaan kehidupan. Juga pernah menjadi penaja salah satu Contest  yang eyriqazz anjurkan.

Terbaru, Saudara Denaihati telah menawarkan untuk Sponsorkan designkan kembali template blog Eyriqazz ini. Pelawaan diterima, cuma maaf bro, masih belum sempat e-mailkan kepada Eizil requirement yang diingini. Harap-harap, tidak expired laa tawaran tersebut. 

Eyriqazz vs Denaihati, bagaikan langit dengan bumi in term of pencapaian berblogging. Alexa ranking, kekuatan SEO, pengaruh,followers,trafik, dan etc.Sudah semestinya eyriqazz yang tewas jika dibandingkan dengan Bro Denaihati. Jadi, sebagai menghargai salah seorang Sifu saya ini, pertama kali eyriqazz ingin anjurkan Contest berbentuk SEO dengan temanya :


Eyriqazz vs Denaihati

Yup, Contest sambil menyelam sambil minum air 

Syarat-syaratnya :

1. Buat satu entri bebas berkenaan keyword “Eyriqazz vs Denaihati” . Terbuka kepada semua bloggers di Malaysia.  Tajuk entri bebas bergantung kepada kreativiti masing-masing. Setiap bloggers boleh menghantar 1 penyertaan sahaja.
2. Linkkan entri tersebut ke entri ini.
4. Cabaran Contest ini berlangsung sehingga 31 August 2012. 
5. Tinggalkan permalink entri anda di SINI


Pemenang akan ditentukan melalui kata kunci “Eyriqazz vs Denaihati” yang mendapat tempat di Google Malaysia (http://www.google.com.my ) yang akan diambil menggunakan Google Chrome pada tarikh antara 1-17 September 2012.

Hadiah : UPDAted Setakat 26 June 2012

1st Prize – RM500 Cash + ( 20,000 trafik dari Denaihati.com ) + ( iklan banner saiz 125×125 sebulan di blog cik tom)
2nd Prize – RM300 Cash + (10,000 trafik dari Denaihati.com )
3rd Prize – RM200 cash  + 5,000 trafik dari Denaihati.com
4-5th Prize – RM100 Cash + 5,000 trafik dari Denaihati.com
6-7 Prize – RM50 Cash each
8-10 Prize – RM30 Cash
11-20 Prize – RM10 Cash


Entri Pilihan terbaik – RM100 Cash +  iklan banner saiz 125×125 sebulan di blog cik tom)


Cari Penaja Contest – RM40 Cash (sudah ada pemenang)


(Additional RM220 Reserve Prize, masih belum decide lagi camne nak agihkan.. Total hadiah Cash dari Eyriqazz + Penaja = RM1,850)


UPDATED -
* Pemenang akan diumumkan by 27 September 2012.  (atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan)

* Pemenang tempat 1-5 dikehendaki revealkan “Rahsia Kejayaan” bagi memenangi Contest ini. Sekiranya gagal berbuat demikian, hanya 50% daripada hadiah akan diberikan kepada pemenang as niat asal Contest ini adalah berkongsi tips SEO buat semua.
* Syarat-syarat mungkin akan ditambah dari masa ke semasa.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • N@SIQUE 8 August 2012, 11:08 pm

    kategorikan hadiah kepada dua bhagian, kategori blogspot dan domain sendiri….cadangan jer….amacam??ok?

    Reply
  • Budak Nakal 13 August 2012, 3:31 pm

    Harap2 ada peluan masuk top 20^^

    Reply
  • Eca Dwinky Asha 15 August 2012, 12:36 am

    sampai ada yg beli domain eyriqazz vs denaihati ne bro..hebat!hehehe.
    btw,klu 1 blogger sama tpi gunakan 2 blog yg berasingan boleh ke?.hehehe

    Reply
  • Mama Adam 17 August 2012, 10:51 pm

    wahhhh!!!! hebat sungguh! ada berani nk cuba? seo pun x tau apa :)

    Reply
  • KiD 26 August 2012, 4:08 pm

    aku join.. supportt!!!! =)

    Reply
  • Muhammad Saiazuan Norhalik 27 August 2012, 11:57 am

    ada beberapa hari lagi.. sempat ke nak grab seo mcm ni.. adehh~

    Reply
  • yoetama 29 August 2012, 12:59 pm

    sepertinya sangat ramai disini, sukses selalu untuk event seo ini :)

    Reply
  • Mohd Muktasim 30 August 2012, 2:41 am

    haha.. baru siap entry.. org terakhir kot.. :)

    Reply
  • Sya Isya 31 August 2012, 3:24 pm

    akhirnya siap juga entri. huhu…

    Reply
  • CIK TOM 2 September 2012, 1:17 pm

    dtg update penaja…

    Reply
  • gnesop 3 September 2012, 4:13 pm

    menati keputusan.. heheh

    Reply
  • N@SIQUE 7 September 2012, 11:29 pm

    harap-harap menang cabutan bertuah la..tv LED pun jadi la.

    Reply
  • alice 9 September 2012, 3:37 am

    saya boleh joint kew?stay kat johor

    Reply
  • Anuar 10 September 2012, 3:19 pm

    Salam. Lepas umumkan pemenang baru para pemenang akan revealkan rahsia SEO tu kan? hehe tak sabar

    Reply
  • Naziman 23 September 2012, 8:44 am

    Ala ruginya tak sempat nak ikut. huhu

    Reply
  • Muhamad anuar Marsib 25 September 2012, 4:41 am

    Alamak.. Tunda lagi ke Tarikh pengumuman Keputusan Rasmi Pemenang Contest ini.. Tapi saya dah publish 9 Strategi yang telah saya gunakan untuk berada dalam senarai Top 5 pemenang Contest ini di link di bawah:

    http://www.coretananuar.com/2012/09/rahsia-kejayaan-pemenang-top-5-contest.html

    Berdasarkan Hasil semakan sehingga pagi tadi entri saya masih berada dalam senarai Top 5 pemenang Contest ini.. Harap Bro Eyriqazz dapat kekalkan keputusan yang ada walaupun pengumuman senarai pemenang rasmi ditangguhkan.. Kalau tak mungkin saya terpaksa delete entri tersebut..

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »