Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati

Saudara Bro Denaihati, bolehla dikatakan Sifu kepada Eyriqazz. Seorang blogger yang telah banyak mengajar eyriqazz erti berblogging, tips berblogging, etika berblogging, dan juga berkenaan kehidupan. Juga pernah menjadi penaja salah satu Contest  yang eyriqazz anjurkan.

Terbaru, Saudara Denaihati telah menawarkan untuk Sponsorkan designkan kembali template blog Eyriqazz ini. Pelawaan diterima, cuma maaf bro, masih belum sempat e-mailkan kepada Eizil requirement yang diingini. Harap-harap, tidak expired laa tawaran tersebut. 

Eyriqazz vs Denaihati, bagaikan langit dengan bumi in term of pencapaian berblogging. Alexa ranking, kekuatan SEO, pengaruh,followers,trafik, dan etc.Sudah semestinya eyriqazz yang tewas jika dibandingkan dengan Bro Denaihati. Jadi, sebagai menghargai salah seorang Sifu saya ini, pertama kali eyriqazz ingin anjurkan Contest berbentuk SEO dengan temanya :


Eyriqazz vs Denaihati

Yup, Contest sambil menyelam sambil minum air 

Syarat-syaratnya :

1. Buat satu entri bebas berkenaan keyword “Eyriqazz vs Denaihati” . Terbuka kepada semua bloggers di Malaysia.  Tajuk entri bebas bergantung kepada kreativiti masing-masing. Setiap bloggers boleh menghantar 1 penyertaan sahaja.
2. Linkkan entri tersebut ke entri ini.

4. Cabaran Contest ini berlangsung sehingga 31 August 2012. 
5. Tinggalkan permalink entri anda di SINI


Pemenang akan ditentukan melalui kata kunci “Eyriqazz vs Denaihati” yang mendapat tempat di Google Malaysia (http://www.google.com.my ) yang akan diambil menggunakan Google Chrome pada tarikh antara 1-17 September 2012.

Hadiah : UPDAted Setakat 26 June 2012

1st Prize – RM500 Cash + ( 20,000 trafik dari Denaihati.com ) + ( iklan banner saiz 125×125 sebulan di blog cik tom)
2nd Prize – RM300 Cash + (10,000 trafik dari Denaihati.com )
3rd Prize – RM200 cash  + 5,000 trafik dari Denaihati.com
4-5th Prize – RM100 Cash + 5,000 trafik dari Denaihati.com
6-7 Prize – RM50 Cash each
8-10 Prize – RM30 Cash
11-20 Prize – RM10 Cash


Entri Pilihan terbaik – RM100 Cash +  iklan banner saiz 125×125 sebulan di blog cik tom)


Cari Penaja Contest – RM40 Cash (sudah ada pemenang)


(Additional RM220 Reserve Prize, masih belum decide lagi camne nak agihkan.. Total hadiah Cash dari Eyriqazz + Penaja = RM1,850)


UPDATED –
* Pemenang akan diumumkan by 27 September 2012.  (atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan)

* Pemenang tempat 1-5 dikehendaki revealkan “Rahsia Kejayaan” bagi memenangi Contest ini. Sekiranya gagal berbuat demikian, hanya 50% daripada hadiah akan diberikan kepada pemenang as niat asal Contest ini adalah berkongsi tips SEO buat semua.
* Syarat-syarat mungkin akan ditambah dari masa ke semasa.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

164 thoughts on “Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.