Anmum Materna Kini dengan Probio DR10 dan Prebiotic

 

Anmum Materna Menjadi Pilihan Ibu-Ibu Mengandung termasukla Isteri saya sebelum dia melahirkan anak kedua kami.Sumber nutrisinya yang mencukupi bagi membekalkan zat dan khasiat yang diperlukan oleh bayi di dalam kandungan. Pandangan dan Pengalaman Bersama Anmum Materna yang dikongsikan oleh pembaca blog eyriqazz juga tidak mengecewakan. 
 
 
Ketika Isteri mengandungkan Azim beberapa bulan yang lepas, memang pelbagai pil, vitamin dan juga makanan tambahan yang diambil untuk kesihatan/bayi dalam kandungan. Namun, adakah semua makanan tambahan tersebut diserap oleh bayi di dalam kandungan? 
 


Nasib baikla time tu Isteri menggunakan Anmum Materna yang  tinggi kandungan asid folik, nutrien yang diperlukan untuk perkembangan bayi dalam kandungan dan mengurangkan risiko dalam kandungan.
 
Buat ibu yang mengandung, sistem penghadaman yang baik adalah penting. Sistem penghadaman yang bagus, lebih baik penyerapan zat makanan untuk bayi di dalam kandungan. 
 
Berita baik buat Ibu-Ibu Mengandung, Anmum Materna kini mengandungi :

” Probio DR10 untuk Sistem Penghadaman Yang Baik dan Prebiotik menyokong penyerapan Nutrien yang Optimum 

Probio DR10 – DR10 adalah bifidobakterium laktis yang merupakan sejenis bakteria hidup yang membantu sistem penghadaman. Sistem penghadaman yang bagus adalah penting bagi ibu-ibu yang mengandung bagi penyerapan nutrien yang efektif dan lebih optimum.
 
Prebiotik (Inulin) – Prebiotik membekalkan ‘makanan’ kepada Probiotik, yang membantu pertumbuhannya.
 
Kedua-dua Probio dan Prebiotik ini membantu ibu-ibu mengandung untuk sistem penghadaman yang lebih baik dan penyerapan nutrien baik yang optimum. Ianya amatla penting bagi Ibu dan juga bayi di dalam kandungan kan? 
 
Improvement yang dilakukan untuk Anmum Materna semestinya disambut baik oleh Ibu-Ibu Mengandung. Kakak Ipar pun cakap dia lebih selesa minum dan terasa lebih sihat dan bertenaga. 
 
Pandangan dari pembaca blog dan juga rakan-rakan/Ibu yang pernah mengandung, Anmum Materna menjadi pilihan mereka dan ianya menjadi pilihan yang paling digemari untuk produk “Pre-Natal Milk” buat Ibu-Ibu di Malaysia. Action speak for itself, boleh dikatakan hampir semua  ibu-ibu yang eyriqazz kenali menggunakan Anmum Materna. Feedback mereka bolehla singgahi SINI2 Gelas Anmum Materna sehari memberikan nutrisi yang mencukupi bagi ibu yang mengandung
Anmum Materna pilihan Ibu-Ibu Mengandung sudah semesti
Nutrisi lengkap buat anak yang dikandungi
Probio DR10 dan Prebiotik kini dilengkapi
Lebih berkhasiat dan semakin menjadi pilihan Ibu-Ibu di Malaysia kini

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

36 thoughts on “Anmum Materna Kini dengan Probio DR10 dan Prebiotic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.