≡ Menu
Sudah pasang niat, sebelum Isteri pulang ke KL ini, nak adakan Small Sharing Session nak berkongsi pengalaman jana pendapatan sampingan dengan blogging. Umm, so sambil menyelam sambil minum air, Eyriqazz nak anjurkan Small Contest dan hadiahnya adalah :
Hadiah : 3 pemenang x Sesi Sharing Session bersama Eyriqazz sambil makan malam (fully sponsored by me)
Masa : 8pm-10pm
Tarikh : Rabu, 16 May 2012
Lokasi : Akan diberitahu kemudian, Restoran Sekitar Wangsa Maju/Setapak
Syarat-syaratnya :
1) Buat satu entri bertajuk ” Sharing Session with Eyriqazz – Rahsia Jana Income dengan Blogging”
- Di entri itu, berikan sebab kenapa anda ingin menyertai sharing session ini…
2) Undi eyriqazz  for Digi Wwwow Awards :  http://bit.ly/I5h6Rw
3) Bantu promosi undi eyriqazz for Digi Wwwow awards ( tak kisahla twitter,Facebook, blog etc)
4) Tinggalkan permalink entri anda dan e-mailkan your effort dalam create buzz bantu eyriqazz untuk tinggikan peluang untuk menang for digi Wwwow awards ke iman1237@hotmail.com
5) 2 day contest, tarikh tutup 11.59 malam 13 May 2012
Pemenang akan dikira berdasarkan “Buzz/promosi yang eyriqazz rasakan paling berjaya dan menarik hati di samping entri yang dihasilkan “.
InsyaAllah, di sesi itu eyriqazz akan kongsikan pengalaman eyriqazz Jana Income dengan Blogging sepanjang 3 tahun aktif berblog ini.Apa yang ingin ditanya akan dijawab di sana….
UPDATED - Tiada penyertaan diterima. Apapun, no hard feeling. Mungkin masa tidak sesuai buat pembaca tapi ini saja tarikh yang eyriqazz free sebelum wifey pulang ke KL. 



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • cikgu Naman 11 May 2012 at 6:33 am

    tahun lepas dapat invitation kat pak li tu tapi terpaksa tolak..

    berminat nak join tapi tengok waktu tu tak ngam lah bro ;)

    • Eyriqazz 12 May 2012 at 10:34 am

      hik3..tuhla..tapi time tu je time saya available..anak bini dah bawa pulang minggu depan,so lebih susah lepas ni..

  • Matjoe 11 May 2012 at 7:32 am

    featuring AE tak?

    • Eyriqazz 12 May 2012 at 10:35 am

      big no tu…kalau featuring dia,nampak nya eden kena zip mulut memancangla tengok gaya dia mengayat awekk…

  • Mama Zharfan 11 May 2012 at 8:00 am

    good luck to those joining :)

  • hidayah 11 May 2012 at 5:00 am

    errr..

    date tu typo kot..

    16 march 2012 dah lepas..

    :)

  • CikLily Putih 11 May 2012 at 5:55 am

    aku nak join Gak leh tak? nak lah plz plz plz

    • Eyriqazz 12 May 2012 at 10:33 am

      hak3…ko dah otai..ni lebih kepada beginner….

  • BABY(MAMA AMANA&ARIEF) 11 May 2012 at 2:20 pm
  • lov_note 11 May 2012 at 7:58 am

    aduhhh bestnyer..tp :( xdpt la nk join coz tarikh, masa, waktu, tmpt mmg sgt2 jao..uwaaaa

    tape2 lov tolong vot dari blkg je ye.

    gud luck pd sape2 yg akn join ni nnti.. :)

  • Boni JLL3 11 May 2012 at 12:24 pm

    ala…saya tak pernah dapat apa2 lagi selama berblog ni… tak layak rasanya nak masuk

    • Eyriqazz 12 May 2012 at 10:37 am

      takpe bro…as long as u happy dengan berblogging skang..itu dah cukup bagus…income just a side one..

  • Fazreen 11 May 2012 at 1:07 pm

    ilmu ni mana boleh lepas. kena join

    • Eyriqazz 12 May 2012 at 10:36 am

      hak3..bro tak boleh..dah golongan otai tahap gaban…bro yang patut open session kat eden…

  • akubiomed 11 May 2012 at 1:40 pm

    Rasanya belum pernah lagi mana-mana blogger yang saya kenal hendak reveal rahsia mereka.

    • Eyriqazz 12 May 2012 at 10:38 am

      takdelah rahsia mana..just kongsi pengalaman peribadi saja… plus tak semestinya apa yang saya buat tu applicable to everyone…

  • ProfHariz 12 May 2012 at 10:27 am

    Kenapa perlu hari rabu bukan sabtu :(
    Tak ada rezeki..

    • Eyriqazz 12 May 2012 at 10:32 am

      Hari sabtu saya dah balik kampung..plus, bila isteri dah berada di KL susahla nak tinggalkan diorang di rumah….

      xperla,kalau takde yang nak join, no hard feeling..just kasi peluang berkongsi pengalaman coz ramai yang tanya…tapi nak jawab via e-mail, entri rasanya agak susah skit nak explain details….

  • iAwani Dotkom 12 May 2012 at 7:01 pm

    ..dua tiga kali baca entri pasal sharing tu. Inspirational. Thanks!

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing