Sharing Session with Eyriqazz – Rahsia Jana Income dengan Blogging

Sudah pasang niat, sebelum Isteri pulang ke KL ini, nak adakan Small Sharing Session nak berkongsi pengalaman jana pendapatan sampingan dengan blogging. Umm, so sambil menyelam sambil minum air, Eyriqazz nak anjurkan Small Contest dan hadiahnya adalah :
Hadiah : 3 pemenang x Sesi Sharing Session bersama Eyriqazz sambil makan malam (fully sponsored by me)
Masa : 8pm-10pm
Tarikh : Rabu, 16 May 2012
Lokasi : Akan diberitahu kemudian, Restoran Sekitar Wangsa Maju/Setapak
Syarat-syaratnya :
1) Buat satu entri bertajuk ” Sharing Session with Eyriqazz – Rahsia Jana Income dengan Blogging”
Di entri itu, berikan sebab kenapa anda ingin menyertai sharing session ini…
2) Undi eyriqazz  for Digi Wwwow Awards :  http://bit.ly/I5h6Rw
3) Bantu promosi undi eyriqazz for Digi Wwwow awards ( tak kisahla twitter,Facebook, blog etc)
4) Tinggalkan permalink entri anda dan e-mailkan your effort dalam create buzz bantu eyriqazz untuk tinggikan peluang untuk menang for digi Wwwow awards ke iman1237@hotmail.com
5) 2 day contest, tarikh tutup 11.59 malam 13 May 2012
Pemenang akan dikira berdasarkan “Buzz/promosi yang eyriqazz rasakan paling berjaya dan menarik hati di samping entri yang dihasilkan “.
InsyaAllah, di sesi itu eyriqazz akan kongsikan pengalaman eyriqazz Jana Income dengan Blogging sepanjang 3 tahun aktif berblog ini.Apa yang ingin ditanya akan dijawab di sana….
UPDATED – Tiada penyertaan diterima. Apapun, no hard feeling. Mungkin masa tidak sesuai buat pembaca tapi ini saja tarikh yang eyriqazz free sebelum wifey pulang ke KL. 

Comments

  1. cikgu Naman says

    tahun lepas dapat invitation kat pak li tu tapi terpaksa tolak..

    berminat nak join tapi tengok waktu tu tak ngam lah bro 😉

  2. says

    aduhhh bestnyer..tp :( xdpt la nk join coz tarikh, masa, waktu, tmpt mmg sgt2 jao..uwaaaa

    tape2 lov tolong vot dari blkg je ye.

    gud luck pd sape2 yg akn join ni nnti.. :)

    • says

      Hari sabtu saya dah balik kampung..plus, bila isteri dah berada di KL susahla nak tinggalkan diorang di rumah….

      xperla,kalau takde yang nak join, no hard feeling..just kasi peluang berkongsi pengalaman coz ramai yang tanya…tapi nak jawab via e-mail, entri rasanya agak susah skit nak explain details….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing