≡ Menu
Otai Hartawan Hartanah Berjaya merangkap Cameraman saya semalam
Fuhh, abis gaji saya setengah bulan nak hire dia jadi Cameraman saya…Hik3…

Dah lama teringin nak join Seminar Hartanah, 4 Langkah ke Arah Hartawan Hartanah dari Otai hartanah ini tapi masih belum berkesempatan lagi .InsyaAllah, akan saya joini seminar dia soon especially lebih teruja apabila membaca Buku Pelaburan WTF? 23 Properties by 30 

P/s : Senyum, tak perlu kata apa-apa. Menarik aura yang positif dan orang di sekeliling pun akan rasa lebih happy dan selesa, tak gitu?



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • abang ensem 6 May 2012 at 2:26 am

    Tapi senyumnya takde la semenawan abangensem..hehehe

  • belogkiter 6 May 2012 at 2:35 am

    ok.. nak senyum ni….. sebab today sunday :) :) :)

  • Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin 6 May 2012 at 2:42 am

    best ni!

    • Eyriqazz 6 May 2012 at 4:08 am

      jom bro pi sekali seminar dia..ada gaks member

  • Myvitrd 6 May 2012 at 3:04 am

    ni semua senyuman orang2 kaya.. :-)

  • Myvitrd 6 May 2012 at 3:05 am

    Senyuman orang-orang kaya.. he3

  • onie 6 May 2012 at 2:13 am

    aura orang yang pemikiran positif ini lebih baik dari yang negatif ,hebat hartawan ni :)

  • tuanbri 6 May 2012 at 3:04 am

    hahaha…
    AE – tak perlu kata apa apa :-)

  • akubiomed 6 May 2012 at 1:36 pm

    Senyumannya manis memberi kesan kepada orang sekeliling. Bukan mudah untuk senantiasa positif.

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing