≡ Menu
Otai Hartawan Hartanah Berjaya merangkap Cameraman saya semalam
Fuhh, abis gaji saya setengah bulan nak hire dia jadi Cameraman saya…Hik3…

Dah lama teringin nak join Seminar Hartanah, 4 Langkah ke Arah Hartawan Hartanah dari Otai hartanah ini tapi masih belum berkesempatan lagi .InsyaAllah, akan saya joini seminar dia soon especially lebih teruja apabila membaca Buku Pelaburan WTF? 23 Properties by 30 

P/s : Senyum, tak perlu kata apa-apa. Menarik aura yang positif dan orang di sekeliling pun akan rasa lebih happy dan selesa, tak gitu?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • abang ensem 6 May 2012, 2:26 am

    Tapi senyumnya takde la semenawan abangensem..hehehe

    Reply
  • belogkiter 6 May 2012, 2:35 am

    ok.. nak senyum ni….. sebab today sunday :) :) :)

    Reply
  • Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin 6 May 2012, 2:42 am

    best ni!

    Reply
    • Eyriqazz 6 May 2012, 4:08 am

      jom bro pi sekali seminar dia..ada gaks member

      Reply
  • Myvitrd 6 May 2012, 3:04 am

    ni semua senyuman orang2 kaya.. :-)

    Reply
    • Eyriqazz 6 May 2012, 4:09 am

      Senyuman seorang Jutawan hartanah…

      Reply
  • Myvitrd 6 May 2012, 3:05 am

    Senyuman orang-orang kaya.. he3

    Reply
  • onie 6 May 2012, 2:13 am

    aura orang yang pemikiran positif ini lebih baik dari yang negatif ,hebat hartawan ni :)

    Reply
    • Eyriqazz 6 May 2012, 4:06 am

      yup…jom amik aura dia skit..

      Reply
  • tuanbri 6 May 2012, 3:04 am

    hahaha…
    AE – tak perlu kata apa apa :-)

    Reply
  • akubiomed 6 May 2012, 1:36 pm

    Senyumannya manis memberi kesan kepada orang sekeliling. Bukan mudah untuk senantiasa positif.

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »