Saya Blogger Baru Nak Up!




TQ kepada eyriqazz bagi peluang nak promote blog ni..

saya gunakan peluang ini untuk promotekan blog..agar blog ni lebih dikenali..
bukan mahu publisiti…tapi bila berblog..publisiti itu kena ada….
kalau tak, macam mana nak glemer blog korang tu ?

saya Udinz dari blog www.udinz.com, merupakan Budak Baru Nak Up dalam dunia blogging…
saya sebenarnya minat tengok orang blogging ni, macam best je, tapi memang best pun…
last-last terjebak jugak dalam dunia ni…mula berblogging secara serius pada awal Disember 2011…

kepada yang ingin mengenali saya..boleh follow www.udinz.com
saja nak tambah follower… maklumlah sikit je follow..
budak baru nak up kan?…hehehe
tak lupa juga… baca-baca dan komen lah ya…
ada orang kata blog saya tak boring..kalau korang nak tahu boring ke tak..try lah baca ya!

Akhir kata..TQ sekali lagi kepada Eyriqazz sebab bagi peluang promote blog,
Blogger yang kegemaran aku ialah Eyriqazz dan juga Cikepal.
Blog CikEpal kadang-kadang suka bercerita pasal makanan
Blog Eyriqazz pun apa kurangnya Makan Makan Makan dan Makan…(telan air liur jer tengok)

sebut pasal makan, korang dah undi ke Eyriqazz untuk Digi Wwwow Awards?
kalau belum lakukan segera..klik sini http://bit.ly/I5h6Rw


P/S: Kalau time lapar boleh lah lawat blog Eyriqazz ni…
makan nasi sambil tengok lauk-lauk dalam blog eyriqazz pun ok jgak sebenarnya..
korang boleh feeling-feeling tengah makan lauk tu…hehe

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

21 thoughts on “Saya Blogger Baru Nak Up!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.