Rindu

by eyriqazz on 7 May 2012

in Alisya, azim, family

Rindu pada Anak Sulung @ Alisya yang baru nak sembuh dari Chicken Pox
Rindu pada anak bongsu @ Azim yang semalam baruje lepas kena cucuk

Mama : Papa, Papa lebih Sayangkan Alisya ke? Asyik2 Papa call tanya pasal Alisya dulu…
Papa : Papa Sayang both….Mungkin coz dah naluri seorang Bapa yang lebih close Pada Anak Perempuan dari Anak Lelaki….
P/s : Susah juga ya dalam membesarkan anak-anak kan? Tersilap kata dan perlakuan, mungkin akan disalah ertikan oleh Isteri atau anak-anak…Yup, feel it..Dulu kecil-kecil pun mungkin kita pun feel Ibu/Bapa lebih menyayangi adik/kakak/abang kan?
  • Derok 6 May 2012 at 4:36 pm

    SMTI

  • KiD 6 May 2012 at 4:36 pm

    papa rindu yea…?

  • JMR 6 May 2012 at 5:04 pm

    btol tu, ada pompuan akan lebih close ngn ayah..

  • [z@ck] 6 May 2012 at 5:55 pm

    eh..wife abg eyriqazz dah bersalin ke? nampak sgt lama tak singgah sini smpi dah kuar anak sorang lagi pun baru tau.HAHAHA.muka banyak ikut mak dia la..=)

  • gnesop poseng 7 May 2012 at 12:43 am

    mrs sop pun ada pernah tanya sbb sop kurang marah pada adik berbanding abang..
    sebenar sama jer kasih sayang.. cuma bila abg kita harapkan lebih, cara layanan berbeza..

    rindu pd anak2 sgt berbeza.. kan? heheh

  • MrS. F!zA 7 May 2012 at 12:51 am

    pttlah ank laki sy lg rapat dgn sy dr cikgunaman.. hahaha

  • Myvitrd 7 May 2012 at 2:49 am

    mestilah kena sayang dua2.. tapi salah seorang mesti ada yang lagi sayang :-)

  • Atia Adina 7 May 2012 at 3:19 am

    eh….rindu kat anak jer ker?heheheh…anak yang sulong tu lebih dirindui sbb dia lah penghibur sebelum ni kan?….yang kecik tak tau apa lagi….tdo jer kejenyer…..

  • Rozuan Ismail 7 May 2012 at 5:01 am

    biaselah bila anak dah lebih satu, pasti ada yg terasa.

  • akubiomed 7 May 2012 at 5:20 am

    Bro baru 2 dan saya pula sudah boleh buat main pasukan bola tampar dah. ;-)

  • ciklaili.com 7 May 2012 at 5:41 am

    kena tanya isteri dulu – sihat ke tidak. lepas tu baru tanya anak2 :)

  • Akulah.com 7 May 2012 at 6:35 am

    hehe.. ada sifat cemburu gak ke ngan anak

  • lov_note 7 May 2012 at 8:56 am

    hish..patot tnye wife dlu..cehat ke syg? da mkn? cmne ngn ank2 kite? hehehe

    -nk ngajo org plk..jgn maraa-

    mmg dlo kck2 slalu ada prasaan cmtu..rsa mak n ayh lebeh sygkn adek2 or org laen lebeh dari kite.. T_T

  • Nurul Akmal 7 May 2012 at 9:37 am

    Alooo.. comelnyer diorang.. Baliklah kampung..

    X per skrang ni masa sekejap jer berlalu..

  • Mama Zharfan 7 May 2012 at 11:25 am

    dua2 comel, tapi alisya as the gegirl of course lg cute lah heheh

  • Boni JLL3 7 May 2012 at 2:10 pm

    wah…sebenarnya bukan senang nak jadi seorang bapa ni kan…

  • Pokok Manggis Depan Rumah 9 May 2012 at 4:21 pm

    rindu pada anak2 tak pe..
    bagus la jika pegi jumpa anak perempuan.
    Amalan Nabi S.AW pun, balik dari safar ker mane2.. Balik tu Nabi S.AW punpegi rumah anak perempian tu dulu2…

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: