Rindu

Rindu pada Anak Sulung @ Alisya yang baru nak sembuh dari Chicken Pox
Rindu pada anak bongsu @ Azim yang semalam baruje lepas kena cucuk

Mama : Papa, Papa lebih Sayangkan Alisya ke? Asyik2 Papa call tanya pasal Alisya dulu…
Papa : Papa Sayang both….Mungkin coz dah naluri seorang Bapa yang lebih close Pada Anak Perempuan dari Anak Lelaki….
P/s : Susah juga ya dalam membesarkan anak-anak kan? Tersilap kata dan perlakuan, mungkin akan disalah ertikan oleh Isteri atau anak-anak…Yup, feel it..Dulu kecil-kecil pun mungkin kita pun feel Ibu/Bapa lebih menyayangi adik/kakak/abang kan?

Comments

  1. [z@ck] says

    eh..wife abg eyriqazz dah bersalin ke? nampak sgt lama tak singgah sini smpi dah kuar anak sorang lagi pun baru tau.HAHAHA.muka banyak ikut mak dia la..=)

  2. gnesop poseng says

    mrs sop pun ada pernah tanya sbb sop kurang marah pada adik berbanding abang..
    sebenar sama jer kasih sayang.. cuma bila abg kita harapkan lebih, cara layanan berbeza..

    rindu pd anak2 sgt berbeza.. kan? heheh

  3. Atia Adina says

    eh….rindu kat anak jer ker?heheheh…anak yang sulong tu lebih dirindui sbb dia lah penghibur sebelum ni kan?….yang kecik tak tau apa lagi….tdo jer kejenyer…..

  4. says

    hish..patot tnye wife dlu..cehat ke syg? da mkn? cmne ngn ank2 kite? hehehe

    -nk ngajo org plk..jgn maraa-

    mmg dlo kck2 slalu ada prasaan cmtu..rsa mak n ayh lebeh sygkn adek2 or org laen lebeh dari kite.. T_T

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing