≡ Menu

Excited bila ditegur pembaca blog di Airport beberapa hari yang lepas. Part yang lebih menarik, simpankan dulu. Dikongsikan di sini kali ini :

Pramugari AirAsia menunjukkan langkah-langkah keselamatan
Isteri : Papa, Pramugari AirAsia tu tak marah ke Papa ambil gambar dia?
Eyriqazz : Ehh, Papa tak ambil gambar dia. Papa ambil gambar cara-cara langkah keselamatan ni. Nanti Alisya besar bolehla inform kat Alisya. (Ayat cover…hik3)
Boleh tahan juga cantiknya pramugari semasa pulang hari itu
Psst, of course Isteri lagi cantik…
Selepas pramugari menunjukkan langkah keselamatan, tiba-tiba pramugari itu datang ke eyriqazz. Yerlah, jarak saya ambil gambar hanya beberapa kerusi saja. Risau juga kot-kot dia marahkan eyriqazz dan halau keluar. Fuhh, fuhhh… berpeluh-peluh dahi ini…
Pramugari : Ehh, awak ni penulis blog Eyriqazz.com kan?
Eyriqazz : Umm, ummm…. haah….
Pramugari : Laa, tak sangka pula dapat jumpa awak di sini. Saya memang minat baca blog awak. Especially time bercerita kisah keluarga dan Alisya. Awakpun banyak story pasal AirAsia kan? 
Eyriqazz : Haah, adalah juga…
Pramugari : Anyway, like ur entry…Keep it up ya… By the way, kim salam kat kawan awak yang hensem tu…
Eyriqazz : Ok, will do…
Fuhh, teruja. Tak sangka, pramugari pun kenal my blog yang tidak seberapa itu. Siap teguri saya. Hati mana yang tidak berbunga-bunga kan? Namun, cover-coverla juga kerana Isteri dah menjeling-jeling di sebelah.
Pramugari AirAsia menegur teruja hati
Tidak disangka teguran diberi
Blushing,blushing sampai ke pipi
Entri ini maksud yang sama seperti entry sebelum INI



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Eliss Mie 24 May 2012 at 8:59 am

    entry hangit ker? wakena beb :p tiba2 teringat kat sorang blogger yg wife dia kerja air asia tu :p

  • Rozuan Ismail 24 May 2012 at 9:07 am

    amboi,satu Malaysia kenal kan

  • Cik NurulZaty 24 May 2012 at 9:54 am

    ahaha..best la tu ade pramugari tegur~~

  • NurMisnan 24 May 2012 at 11:38 am

    OfCoz ler kenal coz setiap n3 penuh dgn gambar brother.. har3

  • ecadwinkyasha 24 May 2012 at 11:53 am

    hangit lagi!..hoho

  • Matjoe 24 May 2012 at 12:16 pm

    Mantap la

  • ciklaili.com 24 May 2012 at 12:25 pm

    dah lama perhatikan penulisan eyriqazz – suka guna perkataan terjahi, teguri & byk perkataan yg ada huruf ‘i’ dihujungnya..

  • Joel Leslie 24 May 2012 at 1:12 pm

    hahaha. entri paling hangit. :p

  • azuan 24 May 2012 at 9:00 am

    aku jeles. sekian! hahaha

  • myvitrd 24 May 2012 at 9:00 am

    Orang dag pemes… hehehe mesti dapat air kotak free dari pramugari tu.. hehehe

  • Yuyu Zulaikha 24 May 2012 at 9:01 am

    pehhh! abang eyriqazz pemess! boleh laaa!!!

    *amboi, sempat lagi tengok pramugari cantik ni -..-‘

    • Eyriqazz 24 May 2012 at 2:03 pm

      hik3,sambil menyelam sambil minum air…

  • JMR 24 May 2012 at 9:09 am

    silap2 pilot pon tegur bro gk nnt..:-)

  • zh-ena 24 May 2012 at 9:22 am

    mmg glamour abg Eyriqazz nie :D

  • Fazrol 24 May 2012 at 9:33 am

    popular laa… jeles laa wife.. he he..

  • Nurul Akmal 24 May 2012 at 11:09 am

    tahniah.. Mesti cantik kan pramugari tu.. hehehehe

  • daddydee 24 May 2012 at 11:16 am

    Lawa pramugarinya……heheheh

  • Pink Lavender 24 May 2012 at 12:03 pm

    wahh…
    glam macam dato’ khalid dah eyriqazz nihhh
    hihihi..

    pink lavender follow
    eyriqazz nak ke ffollow blog kite yg biasa2 tuh??

  • Papa Mifz 24 May 2012 at 12:31 pm

    wah…makin dikenali…hebat2…:)

  • HafizRahman.com 24 May 2012 at 1:00 pm

    amboiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  • Denaihati 24 May 2012 at 2:16 pm

    lepas ni, konpom satu air asia kenal bro…heee

  • kodinz 24 May 2012 at 3:08 pm

    glamor la bro. pasni pramugari airasia yang amik gambar bro. bukan bro yang amik gambar diorang

  • Zarul Umbrella 25 May 2012 at 1:19 am

    mantap bro…hehehe

  • Sharidawati Shahrudin 25 May 2012 at 3:49 am

    cayalah! style la entry hangit ni! kui3x….

  • Peri PiA 28 May 2012 at 9:31 am

    syabas lah

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing