Pramugari AirAsia Tegur Eyriqazz

Excited bila ditegur pembaca blog di Airport beberapa hari yang lepas. Part yang lebih menarik, simpankan dulu. Dikongsikan di sini kali ini :

Pramugari AirAsia menunjukkan langkah-langkah keselamatan
Isteri : Papa, Pramugari AirAsia tu tak marah ke Papa ambil gambar dia?
Eyriqazz : Ehh, Papa tak ambil gambar dia. Papa ambil gambar cara-cara langkah keselamatan ni. Nanti Alisya besar bolehla inform kat Alisya. (Ayat cover…hik3)
Boleh tahan juga cantiknya pramugari semasa pulang hari itu
Psst, of course Isteri lagi cantik…
Selepas pramugari menunjukkan langkah keselamatan, tiba-tiba pramugari itu datang ke eyriqazz. Yerlah, jarak saya ambil gambar hanya beberapa kerusi saja. Risau juga kot-kot dia marahkan eyriqazz dan halau keluar. Fuhh, fuhhh… berpeluh-peluh dahi ini…
Pramugari : Ehh, awak ni penulis blog Eyriqazz.com kan?
Eyriqazz : Umm, ummm…. haah….
Pramugari : Laa, tak sangka pula dapat jumpa awak di sini. Saya memang minat baca blog awak. Especially time bercerita kisah keluarga dan Alisya. Awakpun banyak story pasal AirAsia kan? 
Eyriqazz : Haah, adalah juga…
Pramugari : Anyway, like ur entry…Keep it up ya… By the way, kim salam kat kawan awak yang hensem tu…
Eyriqazz : Ok, will do…
Fuhh, teruja. Tak sangka, pramugari pun kenal my blog yang tidak seberapa itu. Siap teguri saya. Hati mana yang tidak berbunga-bunga kan? Namun, cover-coverla juga kerana Isteri dah menjeling-jeling di sebelah.
Pramugari AirAsia menegur teruja hati
Tidak disangka teguran diberi
Blushing,blushing sampai ke pipi
Entri ini maksud yang sama seperti entry sebelum INI

Comments

  1. Eliss Mie says

    entry hangit ker? wakena beb :p tiba2 teringat kat sorang blogger yg wife dia kerja air asia tu :p

  2. ciklaili.com says

    dah lama perhatikan penulisan eyriqazz – suka guna perkataan terjahi, teguri & byk perkataan yg ada huruf ‘i’ dihujungnya..

Trackbacks

  1. […] diberikan air extra. Minta bantal dan selimut turut diberikan dengan senyuman. Kalau last time kena tegur dengar Pramugari AirAsia , kali ini pun kena tegur dengan Pramugari MAS. Dia tegur suruh Offkan handset. Hahaha,buat-buat […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing