Pramugari AirAsia Tegur Eyriqazz

by eyriqazz on 24 May 2012

Excited bila ditegur pembaca blog di Airport beberapa hari yang lepas. Part yang lebih menarik, simpankan dulu. Dikongsikan di sini kali ini :

Pramugari AirAsia menunjukkan langkah-langkah keselamatan
Isteri : Papa, Pramugari AirAsia tu tak marah ke Papa ambil gambar dia?
Eyriqazz : Ehh, Papa tak ambil gambar dia. Papa ambil gambar cara-cara langkah keselamatan ni. Nanti Alisya besar bolehla inform kat Alisya. (Ayat cover…hik3)
Boleh tahan juga cantiknya pramugari semasa pulang hari itu
Psst, of course Isteri lagi cantik…
Selepas pramugari menunjukkan langkah keselamatan, tiba-tiba pramugari itu datang ke eyriqazz. Yerlah, jarak saya ambil gambar hanya beberapa kerusi saja. Risau juga kot-kot dia marahkan eyriqazz dan halau keluar. Fuhh, fuhhh… berpeluh-peluh dahi ini…
Pramugari : Ehh, awak ni penulis blog Eyriqazz.com kan?
Eyriqazz : Umm, ummm…. haah….
Pramugari : Laa, tak sangka pula dapat jumpa awak di sini. Saya memang minat baca blog awak. Especially time bercerita kisah keluarga dan Alisya. Awakpun banyak story pasal AirAsia kan? 
Eyriqazz : Haah, adalah juga…
Pramugari : Anyway, like ur entry…Keep it up ya… By the way, kim salam kat kawan awak yang hensem tu…
Eyriqazz : Ok, will do…
Fuhh, teruja. Tak sangka, pramugari pun kenal my blog yang tidak seberapa itu. Siap teguri saya. Hati mana yang tidak berbunga-bunga kan? Namun, cover-coverla juga kerana Isteri dah menjeling-jeling di sebelah.
Pramugari AirAsia menegur teruja hati
Tidak disangka teguran diberi
Blushing,blushing sampai ke pipi
Entri ini maksud yang sama seperti entry sebelum INI
  • Eliss Mie 24 May 2012 at 8:59 am

    entry hangit ker? wakena beb :p tiba2 teringat kat sorang blogger yg wife dia kerja air asia tu :p

    • Lin Azlina 24 May 2012 at 1:32 pm

      saper sis blogge rtu? nak terjah blog

    • Eyriqazz 24 May 2012 at 2:01 pm

      ahaks… nak terjah juga…

    • Eliss Mie 25 May 2012 at 12:22 am

      http://kellylovetrish.blogspot.com/p/cubaan-2.html

      :p

      saya baca blog dia senyap2..hehehe

  • azuan 24 May 2012 at 9:00 am

    aku jeles. sekian! hahaha

  • myvitrd 24 May 2012 at 9:00 am

    Orang dag pemes… hehehe mesti dapat air kotak free dari pramugari tu.. hehehe

  • Yuyu Zulaikha 24 May 2012 at 9:01 am

    pehhh! abang eyriqazz pemess! boleh laaa!!!

    *amboi, sempat lagi tengok pramugari cantik ni -..-’

    • Eyriqazz 24 May 2012 at 2:03 pm

      hik3,sambil menyelam sambil minum air…

  • Rozuan Ismail 24 May 2012 at 9:07 am

    amboi,satu Malaysia kenal kan

  • JMR 24 May 2012 at 9:09 am

    silap2 pilot pon tegur bro gk nnt..:-)

  • zh-ena 24 May 2012 at 9:22 am

    mmg glamour abg Eyriqazz nie :D

  • Fazrol 24 May 2012 at 9:33 am

    popular laa… jeles laa wife.. he he..

  • Cik NurulZaty 24 May 2012 at 9:54 am

    ahaha..best la tu ade pramugari tegur~~

  • Nurul Akmal 24 May 2012 at 11:09 am

    tahniah.. Mesti cantik kan pramugari tu.. hehehehe

  • daddydee 24 May 2012 at 11:16 am

    Lawa pramugarinya……heheheh

  • NurMisnan 24 May 2012 at 11:38 am

    OfCoz ler kenal coz setiap n3 penuh dgn gambar brother.. har3

  • ecadwinkyasha 24 May 2012 at 11:53 am

    hangit lagi!..hoho

  • Pink Lavender 24 May 2012 at 12:03 pm

    wahh…
    glam macam dato’ khalid dah eyriqazz nihhh
    hihihi..

    pink lavender follow
    eyriqazz nak ke ffollow blog kite yg biasa2 tuh??

  • Matjoe 24 May 2012 at 12:16 pm

    Mantap la

  • ciklaili.com 24 May 2012 at 12:25 pm

    dah lama perhatikan penulisan eyriqazz – suka guna perkataan terjahi, teguri & byk perkataan yg ada huruf ‘i’ dihujungnya..

  • Papa Mifz 24 May 2012 at 12:31 pm

    wah…makin dikenali…hebat2…:)

  • HafizRahman.com 24 May 2012 at 1:00 pm

    amboiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  • Joel Leslie 24 May 2012 at 1:12 pm

    hahaha. entri paling hangit. :p

  • Denaihati 24 May 2012 at 2:16 pm

    lepas ni, konpom satu air asia kenal bro…heee

  • kodinz 24 May 2012 at 3:08 pm

    glamor la bro. pasni pramugari airasia yang amik gambar bro. bukan bro yang amik gambar diorang

  • Juan 24 May 2012 at 3:51 pm

    best ooo di kenali ramai

  • Zarul Umbrella 25 May 2012 at 1:19 am

    mantap bro…hehehe

  • Sharidawati Shahrudin 25 May 2012 at 3:49 am

    cayalah! style la entry hangit ni! kui3x….

  • Peri PiA 28 May 2012 at 9:31 am

    syabas lah

  • Pramugari MAS - Eyriqazz.com 5 September 2013 at 9:49 am

    […] diberikan air extra. Minta bantal dan selimut turut diberikan dengan senyuman. Kalau last time kena tegur dengar Pramugari AirAsia , kali ini pun kena tegur dengan Pramugari MAS. Dia tegur suruh Offkan handset. Hahaha,buat-buat […]

  • Pembaca Blog Kena Hangit | Eyriqazz.com 22 February 2014 at 11:01 am

    […] sebelum ini –> Pramugari AirAsia Tegur Eyriqazz dirujuk.Hanya dua pengomen yang nampak cam perasan itu adalah entri hangit.. Haa, ini mesti tak […]

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: