≡ Menu


Finally, dapat juga announcekan pemenang My Pinky Moments Contest. Markah pemenang telah eyriqazz totalkan berdasarkan 30% markah LIKE dan 70% markah dari Penaja Contest. Ada 2 penaja yang tidak memberikan jawapan, so markah ditotalkan dari semua penaja yang memberikan jawapan balas pilihan pemenang. 


Dislaimer : Eyriqazz langsung tidak menyumbangkan sebarang markah bagi pengiraan bagi mengelakkan dikata berat sebelah etc…. So, tanpa membuang masa, Inilah pemenangnya (dari Finalist ):



Tempat Pertama : FInalist 10Bridemaids versi Jejantanz Jambu
Hadiah : RM150 + Duit Kertas RM20 baharu 
Tempat Kedua : Finalist 15 -  Protege Fatin Liyana Versi Atok
Hadiah : RM80 + Duit kertas RM1 dan RM5 baharu
Tempat ke 3 : Finalist 17 - Who’s Next?
Hadiah : RM50 + duit kertas RM1 dan RM5 baharu
Tempat ke- 4 : Finalist 1 - Aksi Pengantin Comel
Tempat ke 5 : Finalist 4 - Fikir Masa Depan
Tempat ke 6 : Finalist 12 - Protege Zarul Umbrella
Hadiah tempat ke 4-6 : RM30 each

Pemenang saguhati, 10 pemenang (hadiah rm10 each) :
1. Finalist 14 – Aksi Malam Jumaat
2. Finalist 5 – Jejaka Jambu Atas Batu
3. Finalist 7 – Saya Mahu Tidur
4. Finalist 22 – Anak Dara dan Mak Dara Pink
5. Finalist 13 – Papa Borek, Anak Rintik
6. Finalist 16 – P. Ramlee tak Cari
7. Finalist 2 – Siapa lagi Retis??
8. Finalist 3 – Protege  Fatin Liyana
9. Finalist 20 – Besar Nanti Nak Jadi Blogger
10. Finalist 21 – Demam Rindu Suami

Tahniah buat semua pemenang. E-mailkan no. akaun/pilihan top up ke iman1237@hotmail.com . Buat pemenang 1-3 emailkan sekali nama penuh, alamat, dan no. telefon untuk urusan pengeposan hadiah. 
Once again, tahniah buat semua pemenang dan terimakasih buat penaja contest. InsyaAllah, bigger contest in future…

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • cikgu Naman 15 May 2012, 4:07 pm

    tahniah kepada semua pemenang!

    Reply
  • AMNA 15 May 2012, 4:09 pm

    tahniah semua! ^^

    comel je dia org pakai warna pink XD

    Reply
  • akuzle ayu 15 May 2012, 4:29 pm

    Protege zarul umbrella sesungguhnya rupa mcm zarul.. Kikiki.. Taniah kpd semua pemenang. Apa jd kt 2 penaja itu agaknya yea?

    Reply
  • KiD 15 May 2012, 5:16 pm

    tahniah kepada semua pemenang!

    Reply
  • Boni JLL3 15 May 2012, 5:22 pm

    wah!!!!!!!!!!!!! tahniah buat diri sendiri… muahahaha.. kepada yang berjaya mendapat tempat teratas, sejuta tahniah kepada anda semua!!!!!!!!!!!hehehehe..

    Reply
  • Myvitrd 15 May 2012, 10:31 pm

    Tahniah2…. pink2 semuanya.. hehehe.. Jejai jgn lupa belanja satey ye.. hehehe

    Reply
  • abang ensem 15 May 2012, 11:10 pm

    Tahniah buat semua pemenang dan peserta contest.

    Reply
  • bardboo 15 May 2012, 11:19 pm

    tahniah pada semua pemenang… =)

    Reply
  • Huda 15 May 2012, 11:23 pm

    Tahniah pada yang berjaya..

    Reply
  • Suliana 16 May 2012, 12:03 am

    tahniah semua pemenang!!

    Reply
  • lov_note 16 May 2012, 12:10 am

    pinkies materku mlihatnyew naek juleng tros..hohoho

    lol patot yg no.2 tu dpt no.1 tau..sgt comeyl..

    >:)

    Reply
  • RinnAzrinah 16 May 2012, 12:30 am

    yg no.2 tuh hah.. x sesia aku vote tau!…

    Reply
  • MrJocko 16 May 2012, 12:54 am

    Aku suka yang jejaka jambu,,,

    Reply
  • SyUhAdA 16 May 2012, 1:17 am

    thniah kpd sume yg bjaya..

    Reply
  • AkmaFaizal 16 May 2012, 1:23 am

    Tahniah3..semua memang comel bila berPINK… :)

    Reply
  • InaAchik 16 May 2012, 1:28 am

    Alhamdulillah rezeki… mekasih eriqazz dan penaja2 yg lain pilih saya sbg pemenangnya… dah 2 kali berturut-turut saya menang hadiah lumayan dari contest anjuran tuan blog. mekasih lagi skali! :D

    Reply
  • Zie Fauzi 16 May 2012, 3:54 am

    Alhamdulillah…. ada rezeki kt sini… tq eyriqazz dan penaja2.. boleh topup tabung alya… terima kasih sekali lg dan tahniah buat semua pemenang yg lain…. :)

    Reply
  • aReLaN 16 May 2012, 4:58 am

    hohoho..tahniah buat sume pemenang.anda memang layak.

    Reply
  • Nurul Akmal 16 May 2012, 5:48 am

    Tahniah buat semua pemenang… ;)

    Reply
  • Myra Jay 16 May 2012, 8:37 am

    Tahniah pada semua pemenang ;)

    Reply
  • Sharidawati Shahrudin 16 May 2012, 9:13 am

    tahniah kpd semua pemenang !!!!

    Reply
  • Kimmie 16 May 2012, 1:27 pm

    tahniah kpd pemenang

    Reply
  • akubiomed 16 May 2012, 2:44 pm

    Tanniah kepada semua pemenang. Kreatif belaka peserta yang menyertai contest ini. :-)

    Reply
  • yana halim 17 May 2012, 12:47 am

    tahniah kat semua pemenang.. comel je u olls…. :)

    Reply
  • KiD 17 May 2012, 12:50 am

    hadiah saguhati aku tu.. sila masukkan ke akaun AZIM.. =)

    Reply
  • ProfHariz 17 May 2012, 4:45 am

    Tahniah kepada semua pemenang :)

    Yang tak menang ni cuba lagi. hehehe

    Reply
  • Sya Isya 18 May 2012, 5:37 pm

    tahniah kepada semua pemenang. wahh, ada bigger contest tu. hehe :D

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »