Pemenang My Pinky Moments Contest

by eyriqazz on 16 May 2012

in contest

Finally, dapat juga announcekan pemenang My Pinky Moments Contest. Markah pemenang telah eyriqazz totalkan berdasarkan 30% markah LIKE dan 70% markah dari Penaja Contest. Ada 2 penaja yang tidak memberikan jawapan, so markah ditotalkan dari semua penaja yang memberikan jawapan balas pilihan pemenang. 


Dislaimer : Eyriqazz langsung tidak menyumbangkan sebarang markah bagi pengiraan bagi mengelakkan dikata berat sebelah etc…. So, tanpa membuang masa, Inilah pemenangnya (dari Finalist ):



Tempat Pertama : FInalist 10Bridemaids versi Jejantanz Jambu
Hadiah : RM150 + Duit Kertas RM20 baharu 
Tempat Kedua : Finalist 15 -  Protege Fatin Liyana Versi Atok
Hadiah : RM80 + Duit kertas RM1 dan RM5 baharu
Tempat ke 3 : Finalist 17 - Who’s Next?
Hadiah : RM50 + duit kertas RM1 dan RM5 baharu
Tempat ke- 4 : Finalist 1 - Aksi Pengantin Comel
Tempat ke 5 : Finalist 4 - Fikir Masa Depan
Tempat ke 6 : Finalist 12 - Protege Zarul Umbrella
Hadiah tempat ke 4-6 : RM30 each

Pemenang saguhati, 10 pemenang (hadiah rm10 each) :
1. Finalist 14 – Aksi Malam Jumaat
2. Finalist 5 – Jejaka Jambu Atas Batu
3. Finalist 7 – Saya Mahu Tidur
4. Finalist 22 – Anak Dara dan Mak Dara Pink
5. Finalist 13 – Papa Borek, Anak Rintik
6. Finalist 16 – P. Ramlee tak Cari
7. Finalist 2 – Siapa lagi Retis??
8. Finalist 3 – Protege  Fatin Liyana
9. Finalist 20 – Besar Nanti Nak Jadi Blogger
10. Finalist 21 – Demam Rindu Suami

Tahniah buat semua pemenang. E-mailkan no. akaun/pilihan top up ke iman1237@hotmail.com . Buat pemenang 1-3 emailkan sekali nama penuh, alamat, dan no. telefon untuk urusan pengeposan hadiah. 
Once again, tahniah buat semua pemenang dan terimakasih buat penaja contest. InsyaAllah, bigger contest in future…
  • cikgu Naman 15 May 2012 at 4:07 pm

    tahniah kepada semua pemenang!

  • AMNA 15 May 2012 at 4:09 pm

    tahniah semua! ^^

    comel je dia org pakai warna pink XD

  • akuzle ayu 15 May 2012 at 4:29 pm

    Protege zarul umbrella sesungguhnya rupa mcm zarul.. Kikiki.. Taniah kpd semua pemenang. Apa jd kt 2 penaja itu agaknya yea?

  • KiD 15 May 2012 at 5:16 pm

    tahniah kepada semua pemenang!

  • Boni JLL3 15 May 2012 at 5:22 pm

    wah!!!!!!!!!!!!! tahniah buat diri sendiri… muahahaha.. kepada yang berjaya mendapat tempat teratas, sejuta tahniah kepada anda semua!!!!!!!!!!!hehehehe..

  • Myvitrd 15 May 2012 at 10:31 pm

    Tahniah2…. pink2 semuanya.. hehehe.. Jejai jgn lupa belanja satey ye.. hehehe

  • abang ensem 15 May 2012 at 11:10 pm

    Tahniah buat semua pemenang dan peserta contest.

  • bardboo 15 May 2012 at 11:19 pm

    tahniah pada semua pemenang… =)

  • Huda 15 May 2012 at 11:23 pm

    Tahniah pada yang berjaya..

  • Suliana 16 May 2012 at 12:03 am

    tahniah semua pemenang!!

  • lov_note 16 May 2012 at 12:10 am

    pinkies materku mlihatnyew naek juleng tros..hohoho

    lol patot yg no.2 tu dpt no.1 tau..sgt comeyl..

    >:)

  • RinnAzrinah 16 May 2012 at 12:30 am

    yg no.2 tuh hah.. x sesia aku vote tau!…

  • MrJocko 16 May 2012 at 12:54 am

    Aku suka yang jejaka jambu,,,

  • SyUhAdA 16 May 2012 at 1:17 am

    thniah kpd sume yg bjaya..

  • AkmaFaizal 16 May 2012 at 1:23 am

    Tahniah3..semua memang comel bila berPINK… :)

  • InaAchik 16 May 2012 at 1:28 am

    Alhamdulillah rezeki… mekasih eriqazz dan penaja2 yg lain pilih saya sbg pemenangnya… dah 2 kali berturut-turut saya menang hadiah lumayan dari contest anjuran tuan blog. mekasih lagi skali! :D

  • Zie Fauzi 16 May 2012 at 3:54 am

    Alhamdulillah…. ada rezeki kt sini… tq eyriqazz dan penaja2.. boleh topup tabung alya… terima kasih sekali lg dan tahniah buat semua pemenang yg lain…. :)

  • aReLaN 16 May 2012 at 4:58 am

    hohoho..tahniah buat sume pemenang.anda memang layak.

  • Nurul Akmal 16 May 2012 at 5:48 am

    Tahniah buat semua pemenang… ;)

  • Myra Jay 16 May 2012 at 8:37 am

    Tahniah pada semua pemenang ;)

  • Sharidawati Shahrudin 16 May 2012 at 9:13 am

    tahniah kpd semua pemenang !!!!

  • Kimmie 16 May 2012 at 1:27 pm

    tahniah kpd pemenang

  • akubiomed 16 May 2012 at 2:44 pm

    Tanniah kepada semua pemenang. Kreatif belaka peserta yang menyertai contest ini. :-)

  • yana halim 17 May 2012 at 12:47 am

    tahniah kat semua pemenang.. comel je u olls…. :)

  • KiD 17 May 2012 at 12:50 am

    hadiah saguhati aku tu.. sila masukkan ke akaun AZIM.. =)

  • ProfHariz 17 May 2012 at 4:45 am

    Tahniah kepada semua pemenang :)

    Yang tak menang ni cuba lagi. hehehe

  • Sya Isya 18 May 2012 at 5:37 pm

    tahniah kepada semua pemenang. wahh, ada bigger contest tu. hehe :D

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: