≡ Menu
Finally, dapat juga announcekan pemenang My Pinky Moments Contest. Markah pemenang telah eyriqazz totalkan berdasarkan 30% markah LIKE dan 70% markah dari Penaja Contest. Ada 2 penaja yang tidak memberikan jawapan, so markah ditotalkan dari semua penaja yang memberikan jawapan balas pilihan pemenang. 


Dislaimer : Eyriqazz langsung tidak menyumbangkan sebarang markah bagi pengiraan bagi mengelakkan dikata berat sebelah etc…. So, tanpa membuang masa, Inilah pemenangnya (dari Finalist ):



Tempat Pertama : FInalist 10Bridemaids versi Jejantanz Jambu
Hadiah : RM150 + Duit Kertas RM20 baharu 
Tempat Kedua : Finalist 15 -  Protege Fatin Liyana Versi Atok
Hadiah : RM80 + Duit kertas RM1 dan RM5 baharu
Tempat ke 3 : Finalist 17 - Who’s Next?
Hadiah : RM50 + duit kertas RM1 dan RM5 baharu
Tempat ke- 4 : Finalist 1 - Aksi Pengantin Comel
Tempat ke 5 : Finalist 4 - Fikir Masa Depan
Tempat ke 6 : Finalist 12 - Protege Zarul Umbrella
Hadiah tempat ke 4-6 : RM30 each

Pemenang saguhati, 10 pemenang (hadiah rm10 each) :
1. Finalist 14 – Aksi Malam Jumaat
2. Finalist 5 – Jejaka Jambu Atas Batu
3. Finalist 7 – Saya Mahu Tidur
4. Finalist 22 – Anak Dara dan Mak Dara Pink
5. Finalist 13 – Papa Borek, Anak Rintik
6. Finalist 16 – P. Ramlee tak Cari
7. Finalist 2 – Siapa lagi Retis??
8. Finalist 3 – Protege  Fatin Liyana
9. Finalist 20 – Besar Nanti Nak Jadi Blogger
10. Finalist 21 – Demam Rindu Suami

Tahniah buat semua pemenang. E-mailkan no. akaun/pilihan top up ke iman1237@hotmail.com . Buat pemenang 1-3 emailkan sekali nama penuh, alamat, dan no. telefon untuk urusan pengeposan hadiah. 
Once again, tahniah buat semua pemenang dan terimakasih buat penaja contest. InsyaAllah, bigger contest in future…



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • cikgu Naman 15 May 2012 at 4:07 pm

    tahniah kepada semua pemenang!

  • akuzle ayu 15 May 2012 at 4:29 pm

    Protege zarul umbrella sesungguhnya rupa mcm zarul.. Kikiki.. Taniah kpd semua pemenang. Apa jd kt 2 penaja itu agaknya yea?

    • Zarul Umbrella 17 May 2012 at 12:55 am

      adoii sabo je lah…kena tempias tu kikiki

  • KiD 15 May 2012 at 5:16 pm

    tahniah kepada semua pemenang!

  • abang ensem 15 May 2012 at 11:10 pm

    Tahniah buat semua pemenang dan peserta contest.

  • AMNA 15 May 2012 at 4:09 pm

    tahniah semua! ^^

    comel je dia org pakai warna pink XD

    • Mama Zharfan 16 May 2012 at 1:02 am

      congrats to all winners!

  • MrJocko 16 May 2012 at 12:54 am

    Aku suka yang jejaka jambu,,,

  • SyUhAdA 16 May 2012 at 1:17 am

    thniah kpd sume yg bjaya..

  • Boni JLL3 15 May 2012 at 5:22 pm

    wah!!!!!!!!!!!!! tahniah buat diri sendiri… muahahaha.. kepada yang berjaya mendapat tempat teratas, sejuta tahniah kepada anda semua!!!!!!!!!!!hehehehe..

  • AkmaFaizal 16 May 2012 at 1:23 am

    Tahniah3..semua memang comel bila berPINK… :)

  • InaAchik 16 May 2012 at 1:28 am

    Alhamdulillah rezeki… mekasih eriqazz dan penaja2 yg lain pilih saya sbg pemenangnya… dah 2 kali berturut-turut saya menang hadiah lumayan dari contest anjuran tuan blog. mekasih lagi skali! :D

  • Zie Fauzi 16 May 2012 at 3:54 am

    Alhamdulillah…. ada rezeki kt sini… tq eyriqazz dan penaja2.. boleh topup tabung alya… terima kasih sekali lg dan tahniah buat semua pemenang yg lain…. :)

  • Myvitrd 15 May 2012 at 10:31 pm

    Tahniah2…. pink2 semuanya.. hehehe.. Jejai jgn lupa belanja satey ye.. hehehe

  • bardboo 15 May 2012 at 11:19 pm

    tahniah pada semua pemenang… =)

  • Huda 15 May 2012 at 11:23 pm

    Tahniah pada yang berjaya..

  • Suliana 16 May 2012 at 12:03 am

    tahniah semua pemenang!!

  • lov_note 16 May 2012 at 12:10 am

    pinkies materku mlihatnyew naek juleng tros..hohoho

    lol patot yg no.2 tu dpt no.1 tau..sgt comeyl..

    >:)

  • RinnAzrinah 16 May 2012 at 12:30 am

    yg no.2 tuh hah.. x sesia aku vote tau!…

  • Myra Jay 16 May 2012 at 8:37 am

    Tahniah pada semua pemenang ;)

  • Sharidawati Shahrudin 16 May 2012 at 9:13 am

    tahniah kpd semua pemenang !!!!

  • aReLaN 16 May 2012 at 4:58 am

    hohoho..tahniah buat sume pemenang.anda memang layak.

  • Nurul Akmal 16 May 2012 at 5:48 am

    Tahniah buat semua pemenang… ;)

  • Kimmie 16 May 2012 at 1:27 pm

    tahniah kpd pemenang

  • akubiomed 16 May 2012 at 2:44 pm

    Tanniah kepada semua pemenang. Kreatif belaka peserta yang menyertai contest ini. :-)

  • KiD 17 May 2012 at 12:50 am

    hadiah saguhati aku tu.. sila masukkan ke akaun AZIM.. =)

  • yana halim 17 May 2012 at 12:47 am

    tahniah kat semua pemenang.. comel je u olls…. :)

  • ProfHariz 17 May 2012 at 4:45 am

    Tahniah kepada semua pemenang :)

    Yang tak menang ni cuba lagi. hehehe

  • Sya Isya 18 May 2012 at 5:37 pm

    tahniah kepada semua pemenang. wahh, ada bigger contest tu. hehe :D

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing