≡ Menu
Refer entri sebelum INI

2 pemenang adalah (pemenang dipilih melalui undian secara rawak) :

Tahniah buat pemenang. E-mailkan nama penuh, no. telefon, dan alamat anda ke iman1237@hotmail.com untuk urusan penghantaran hadiah. Yup, Buku Pelaburan “WTF? 23 Properties by 30″ ini memang best dan memberikan inspirasi untuk lebih berjaya dalam bidang Pelaburan Hartanah



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • SyUhAdA 14 May 2012 at 3:52 pm

    thniah kpd yg bjaya..

  • ecadwinkyasha 14 May 2012 at 4:17 pm

    tahniah kepada pemenang…harap2 lepas ne makin ramai yang mampu milik 23 properties.hehehe

  • Udinz.com 14 May 2012 at 3:23 pm

    rugi tak sertai contest ni..
    ramai kata buku ni best..

  • azri johan 14 May 2012 at 3:25 pm

    sedihnya tak menang :(

  • Areliff 14 May 2012 at 5:35 pm

    menari kene cari stu kat MPH ni hu3

  • Myvitrd 15 May 2012 at 1:52 am

    Tahniah2 lepas ni boleh jadi jutawan hartanah juga .. amin.

  • Myra Jay 15 May 2012 at 6:52 am

    Tahniah pada pemenang…

    Sedih sebab tak berjaya :(

  • misz_eyza 15 May 2012 at 12:53 am

    tahniah kepada pemenang…tak sempat nak join aritu sebab dah tutup.

  • Wan Ahmad Nabil 15 May 2012 at 1:59 am

    alhamdulillah. terima kasih eyriqazz

  • aslam 15 May 2012 at 7:57 am

    woww..tahniah2… akena kuar cari gak buku ni

  • aslam 15 May 2012 at 7:58 am

    woww…tahniah2… nak kena keluar rumah juga cari buku ni..

  • AkmaFaizal 16 May 2012 at 1:33 am

    tahniah pada yg menang..tak menang..huhu

  • akubiomed 16 May 2012 at 2:46 pm

    Tanniah kepada pemenang. :-)

  • fiezahkecik 17 May 2012 at 1:41 pm

    opss, terlambat bagi details pulak sebab baru online. hehe. kejap lagi saya emailkan :)

  • Anonymous 29 May 2012 at 8:59 am

    salam… nak tnya pada sesape yg dah baca buku ni… sesuai ke tips n trick untuk dipraktikkan pada hartanah masa kini? yg harganya ..ya ampumm… melampau2… dan juga kekangan oleh pihak bank yg memberi pinjaman 70% sahaja bg rumah ketiga dan ke atas… nak kumpul 10% pun menggigil lutut.. inikan pula 30%… 30% dr 300k.. 90k..????? mak aiihhh… nangesss….

  • ~masalifah~ 20 July 2012 at 3:07 am

    pilih rawak je? hai laa.

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing