≡ Menu
Refer entri sebelum INI

2 pemenang adalah (pemenang dipilih melalui undian secara rawak) :

Tahniah buat pemenang. E-mailkan nama penuh, no. telefon, dan alamat anda ke iman1237@hotmail.com untuk urusan penghantaran hadiah. Yup, Buku Pelaburan “WTF? 23 Properties by 30″ ini memang best dan memberikan inspirasi untuk lebih berjaya dalam bidang Pelaburan Hartanah

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • SyUhAdA 14 May 2012, 3:52 pm

    thniah kpd yg bjaya..

    Reply
  • ecadwinkyasha 14 May 2012, 4:17 pm

    tahniah kepada pemenang…harap2 lepas ne makin ramai yang mampu milik 23 properties.hehehe

    Reply
  • Udinz.com 14 May 2012, 3:23 pm

    rugi tak sertai contest ni..
    ramai kata buku ni best..

    Reply
  • azri johan 14 May 2012, 3:25 pm

    sedihnya tak menang :(

    Reply
  • Areliff 14 May 2012, 5:35 pm

    menari kene cari stu kat MPH ni hu3

    Reply
  • Myvitrd 15 May 2012, 1:52 am

    Tahniah2 lepas ni boleh jadi jutawan hartanah juga .. amin.

    Reply
  • Myra Jay 15 May 2012, 6:52 am

    Tahniah pada pemenang…

    Sedih sebab tak berjaya :(

    Reply
  • misz_eyza 15 May 2012, 12:53 am

    tahniah kepada pemenang…tak sempat nak join aritu sebab dah tutup.

    Reply
  • Wan Ahmad Nabil 15 May 2012, 1:59 am

    alhamdulillah. terima kasih eyriqazz

    Reply
  • aslam 15 May 2012, 7:57 am

    woww..tahniah2… akena kuar cari gak buku ni

    Reply
  • aslam 15 May 2012, 7:58 am

    woww…tahniah2… nak kena keluar rumah juga cari buku ni..

    Reply
  • AkmaFaizal 16 May 2012, 1:33 am

    tahniah pada yg menang..tak menang..huhu

    Reply
  • akubiomed 16 May 2012, 2:46 pm

    Tanniah kepada pemenang. :-)

    Reply
  • fiezahkecik 17 May 2012, 1:41 pm

    opss, terlambat bagi details pulak sebab baru online. hehe. kejap lagi saya emailkan :)

    Reply
  • Anonymous 29 May 2012, 8:59 am

    salam… nak tnya pada sesape yg dah baca buku ni… sesuai ke tips n trick untuk dipraktikkan pada hartanah masa kini? yg harganya ..ya ampumm… melampau2… dan juga kekangan oleh pihak bank yg memberi pinjaman 70% sahaja bg rumah ketiga dan ke atas… nak kumpul 10% pun menggigil lutut.. inikan pula 30%… 30% dr 300k.. 90k..????? mak aiihhh… nangesss….

    Reply
  • ~masalifah~ 20 July 2012, 3:07 am

    pilih rawak je? hai laa.

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »