Pemenang Buku Pelaburan WTF? 23 Properties by 30

by eyriqazz on 14 May 2012

in contest

Refer entri sebelum INI

2 pemenang adalah (pemenang dipilih melalui undian secara rawak) :

Tahniah buat pemenang. E-mailkan nama penuh, no. telefon, dan alamat anda ke iman1237@hotmail.com untuk urusan penghantaran hadiah. Yup, Buku Pelaburan “WTF? 23 Properties by 30″ ini memang best dan memberikan inspirasi untuk lebih berjaya dalam bidang Pelaburan Hartanah
  • Udinz.com 14 May 2012 at 3:23 pm

    rugi tak sertai contest ni..
    ramai kata buku ni best..

  • azri johan 14 May 2012 at 3:25 pm

    sedihnya tak menang :(

  • SyUhAdA 14 May 2012 at 3:52 pm

    thniah kpd yg bjaya..

  • ecadwinkyasha 14 May 2012 at 4:17 pm

    tahniah kepada pemenang…harap2 lepas ne makin ramai yang mampu milik 23 properties.hehehe

  • Areliff 14 May 2012 at 5:35 pm

    menari kene cari stu kat MPH ni hu3

  • misz_eyza 15 May 2012 at 12:53 am

    tahniah kepada pemenang…tak sempat nak join aritu sebab dah tutup.

  • Myvitrd 15 May 2012 at 1:52 am

    Tahniah2 lepas ni boleh jadi jutawan hartanah juga .. amin.

  • Wan Ahmad Nabil 15 May 2012 at 1:59 am

    alhamdulillah. terima kasih eyriqazz

  • Myra Jay 15 May 2012 at 6:52 am

    Tahniah pada pemenang…

    Sedih sebab tak berjaya :(

  • aslam 15 May 2012 at 7:57 am

    woww..tahniah2… akena kuar cari gak buku ni

  • aslam 15 May 2012 at 7:58 am

    woww…tahniah2… nak kena keluar rumah juga cari buku ni..

  • AkmaFaizal 16 May 2012 at 1:33 am

    tahniah pada yg menang..tak menang..huhu

  • akubiomed 16 May 2012 at 2:46 pm

    Tanniah kepada pemenang. :-)

  • fiezahkecik 17 May 2012 at 1:41 pm

    opss, terlambat bagi details pulak sebab baru online. hehe. kejap lagi saya emailkan :)

  • Anonymous 29 May 2012 at 8:59 am

    salam… nak tnya pada sesape yg dah baca buku ni… sesuai ke tips n trick untuk dipraktikkan pada hartanah masa kini? yg harganya ..ya ampumm… melampau2… dan juga kekangan oleh pihak bank yg memberi pinjaman 70% sahaja bg rumah ketiga dan ke atas… nak kumpul 10% pun menggigil lutut.. inikan pula 30%… 30% dr 300k.. 90k..????? mak aiihhh… nangesss….

  • ~masalifah~ 20 July 2012 at 3:07 am

    pilih rawak je? hai laa.

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: