≡ Menu
Refer entri sebelum INI

2 pemenang adalah (pemenang dipilih melalui undian secara rawak) :

Tahniah buat pemenang. E-mailkan nama penuh, no. telefon, dan alamat anda ke iman1237@hotmail.com untuk urusan penghantaran hadiah. Yup, Buku Pelaburan “WTF? 23 Properties by 30″ ini memang best dan memberikan inspirasi untuk lebih berjaya dalam bidang Pelaburan Hartanah



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • SyUhAdA 14 May 2012, 3:52 pm

    thniah kpd yg bjaya..

    Reply
  • ecadwinkyasha 14 May 2012, 4:17 pm

    tahniah kepada pemenang…harap2 lepas ne makin ramai yang mampu milik 23 properties.hehehe

    Reply
  • Udinz.com 14 May 2012, 3:23 pm

    rugi tak sertai contest ni..
    ramai kata buku ni best..

    Reply
  • azri johan 14 May 2012, 3:25 pm

    sedihnya tak menang :(

    Reply
  • Areliff 14 May 2012, 5:35 pm

    menari kene cari stu kat MPH ni hu3

    Reply
  • Myvitrd 15 May 2012, 1:52 am

    Tahniah2 lepas ni boleh jadi jutawan hartanah juga .. amin.

    Reply
  • Myra Jay 15 May 2012, 6:52 am

    Tahniah pada pemenang…

    Sedih sebab tak berjaya :(

    Reply
  • misz_eyza 15 May 2012, 12:53 am

    tahniah kepada pemenang…tak sempat nak join aritu sebab dah tutup.

    Reply
  • Wan Ahmad Nabil 15 May 2012, 1:59 am

    alhamdulillah. terima kasih eyriqazz

    Reply
  • aslam 15 May 2012, 7:57 am

    woww..tahniah2… akena kuar cari gak buku ni

    Reply
  • aslam 15 May 2012, 7:58 am

    woww…tahniah2… nak kena keluar rumah juga cari buku ni..

    Reply
  • AkmaFaizal 16 May 2012, 1:33 am

    tahniah pada yg menang..tak menang..huhu

    Reply
  • akubiomed 16 May 2012, 2:46 pm

    Tanniah kepada pemenang. :-)

    Reply
  • fiezahkecik 17 May 2012, 1:41 pm

    opss, terlambat bagi details pulak sebab baru online. hehe. kejap lagi saya emailkan :)

    Reply
  • Anonymous 29 May 2012, 8:59 am

    salam… nak tnya pada sesape yg dah baca buku ni… sesuai ke tips n trick untuk dipraktikkan pada hartanah masa kini? yg harganya ..ya ampumm… melampau2… dan juga kekangan oleh pihak bank yg memberi pinjaman 70% sahaja bg rumah ketiga dan ke atas… nak kumpul 10% pun menggigil lutut.. inikan pula 30%… 30% dr 300k.. 90k..????? mak aiihhh… nangesss….

    Reply
  • ~masalifah~ 20 July 2012, 3:07 am

    pilih rawak je? hai laa.

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »