≡ Menu
 
Kali pertama singgah di Cameron Highlands dan menginap di Strawberry Park Resort, Cameron Highlands adalah 3 tahun lepas. Itupun menginap di resort yang disediakan syarikat masuk ballot. Sekarang ni, kalau nak masuk memang susah nak dapat kerana semakin ramai staff.
 

Yang nibercuti di Cameron Highlands 2 tahun lepas.Bawa Alisya…
 
Tahun ini, sempena kehadiran Insan baru @ Azim, plan nak bawa keluarga bercuti di Cameron Highlands lagi. InsyaAllah, kalau dimurahkan rezeki. Surfing around tengok-tengok harga di Strawberry Park Resort , harga bilik yang paling murah :
Studio Suite - RM 550.00 nett semalam


 
Fuhh, Kerut dahi jap. Namun, still teruja untuk bawa Keluarga bercuti dan menginap di sini lebih-lebih bila tengok entri menguja berkenaan Strawberry Park Resort dari blog Denaihati. Orang mengantuk disorong bantal, atas dari networking  blogging, berjaya dapat harga pakej yang agak berpatutan untuk 3 hari 2 malam . Inilah quotation yang diberikan kepada eyriqazz :
 
3 Days 2 Nights Bloggers Package
RM630.00nett for 2 adult
Package includes:
-         2 nights stay in a newly renovated Studio Suite
-         Welcome Drink upon arrival
-         Daily Buffet Breakfast at Jim Thompson Terrace
-         A choice of Traditional English Pies for Lunch
-         A choice of Smokey Bear Dinner at Garden Terrace (Chicken / Fish / Lamb)
-         Half Day Gunung Brinchang Tour
 
-Nampak menarik . Hargapun rasa berpatutan. Ikutkan bilik saja sudah RM1,100 2 malam.
Akan discusskan dengan Isteri berkenaan pakej ini…
 
Apa pandangan anda? Ok tak harga yang diquotekan kepada eyriqazz ini? 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Kancilbiru 16 May 2012, 12:58 pm

    ok gak harga tu..lagi pun ramai cakap strawberry park resort tu best..:)

    nanti boleh la buat review lagi sekali, mana tau pastu kancilbiru pulak menyusul :P

    Reply
    • Eyriqazz 17 May 2012, 7:55 am

      InsyaAllah, kalau singgah nanti akan saya berikan honest review..Memang teruja especially bila tengok drama Nora Elena..Hik3..feeling jiwang2

      Reply
  • Boni JLL3 16 May 2012, 1:59 pm

    wah,,cantik bilik dia..tak ada peluang lagi naik cameron higland tu

    Reply
  • akubiomed 16 May 2012, 2:41 pm

    Pernah bawa isteri ke Strawberry Park ketika baru lagi bernikah. :-)

    Reply
  • Denaihati 16 May 2012, 3:10 pm

    Bro memang terbaik harga tu biasanya studio suite ni satu malam je dah 500-600 inggit ni 2 malam dapat rm630 +++ pulak tu. kalau tak nak bagi aku kih3.

    Reply
  • Fazrol 16 May 2012, 3:45 pm

    pergh! terbaik..
    pi jgn tak p..

    Reply
  • Hazmin Hamudin 16 May 2012, 3:57 pm

    Wah… Dapat harga murah macam ni memang rugi kalau tak pergi. Dah terbaik dah harga tu bro.

    Reply
  • malarang 16 May 2012, 4:26 pm

    rasanya mcm harga dah murah ni bro.. kalau aku nak gi dpt harga mcm ni juga ke? hehehe

    Reply
    • Eyriqazz 16 May 2012, 4:51 pm

      kalau betul2 berminat…rasanya boleh kot..just forward ur e-mail to me at iman1237@hotmail.com ..Nanti saya forwardkan kat rakan blogger itu kot2 dia boleh berikan harga dan pakej yang sama

      Reply
  • Mama Zharfan 16 May 2012, 9:23 pm

    ok jer harganya tu sbb termasuk mkn :)

    Reply
  • Ann@zanyra 17 May 2012, 12:25 am

    wahhh..bestnye..kami ade beli pakej kat MAtta Fair ritu..tapi xberkesmptan nak pergi lagi…murah tu..kami beli ritu 2 mlm around that price gak tp pakej yg bro dpt ni lagi macam-macam ada…you must grab it:)

    Reply
  • KiD 17 May 2012, 12:40 am

    best juga kalau leh jalan2 camni.. =)

    Reply
  • KiD 17 May 2012, 12:48 am

    saya tak suka baca blog eyriqaz.. tapi saya suka baca blog mat tiang dan mat momok sate.. heheehee

    Reply
  • Zarul Umbrella 17 May 2012, 12:48 am

    wah mmg terbaik dah harga tu bro..harga ini utk bloggger je ker?

    Reply
  • lov_note 17 May 2012, 12:53 am

    eii bestnyer..kalo lov nk g pn dpt rege same ke? hohohoho

    sgt menguje kan..bile mr eyriqazz nk g ni?

    skunk mmg ramai yg search psl coti2 nih.. -yg mgomen ni senaunyer-

    Reply
  • Mr.Clive 17 May 2012, 1:49 am

    ini bukan bilik yang digunakan dalam drama Nora elena tu ke? hoho…

    Reply
  • Atia 17 May 2012, 1:50 am

    wahhh….best gak tu….sampai bila promosi dia?pekej ni valid sampai bila agaknya?

    Reply
  • el 17 May 2012, 1:56 am

    pergi jgn x pergi..mn tahu dpt benih dr CH pulak ekekekeke

    bro..lain2 pakej xde ke..ha nak sgt g Grand Lexis kt PD tu..ada pool dlm otel..kalo ada rojer2 aiii ok

    slmt berhoneymoon..jgn lupa tarian tiang sekali ekekekeke

    Reply
  • Anarm 17 May 2012, 2:30 am

    murah tu.. untunglah.. memang best menginap kat Strawberry Park Resort.. makanan kat sana sedap2.. Nora Elena pun pernah honeymoon kat situ.. hehe..

    Reply
  • Myra Jay 17 May 2012, 2:48 am

    Perggghhh tak leh tahan tang harga tu la..

    Tp kalau nak bawak family pergi bercuti sekali sekala tak salah ;)

    Reply
  • ieda 17 May 2012, 3:07 am

    pakej yg berbaloi2…nak jugak lah.

    Reply
  • AyuArjuna BiGoshh 17 May 2012, 3:31 am

    tiba2 teringan nak pergi cameron :)

    Reply
  • Papa Mifz 17 May 2012, 4:03 am

    mcm menarik pakej yg ditawarkan…mcm berbaloi jer…jgn lepas kan peluang…:)

    Reply
  • |cerita-gadis-ini| 17 May 2012, 4:20 am

    saya nakkk!!!!…..

    Reply
  • misz_eyza 17 May 2012, 4:27 am

    alahai bestnyer…mmg cadang nak pergi cameron bulan Jun nie…tp kalau pergi ramai2 banyak keluarga macam mahal plak wpun lepas dapat diskaun mcm bro.

    Reply
  • azman 17 May 2012, 4:54 am

    Ok kalau dapat bilik macam tu..padan dengan harga nya…berbaloi..

    Reply
  • Cik FaRiZaM 17 May 2012, 8:05 am

    sy tak tahu la harga biasa untuk percutian ni..rasa mcm ok je, sbb ada dlm package tu

    kalau untuk bilik kecik ber2 di cameron berapa ek????ada tk yg rm200 kebawah??????

    kalau p sana kene booking dulu ek hotelnye?kalau main sergah tkleh ke?

    Reply
  • Nurul Akmal 17 May 2012, 8:14 am

    Ok jugak harga dia..

    Reply
  • jedi 17 May 2012, 8:29 am

    harga mmg menarik tp xmampu lagi skang ni la bro

    Reply
  • Sharidawati Shahrudin 17 May 2012, 9:03 am

    wah.. habislah travel agent gini..ta bole cari makan… ngeh3x… anyway its a good deal eyriqazz…sumpah takkan dpt dr travel consultant cam kak sha… hahaha

    Reply
  • Nur Hasyimah Mahasan 17 May 2012, 1:27 pm

    Wow teruja tgk bilik…en hubby beria2 ajak p cameron….n plan nk p mest nk stay but en hubby payah cuti…huhu

    Reply
  • Myra Jay 29 September 2012, 9:21 am

    Alhamdulillah Myra menang Grand Prize 3D2N di Strawbery Park Resort, bersyukur dengan rezeki :)
    Tak sabar nak p ;)

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »