≡ Menu
 
Kali pertama singgah di Cameron Highlands dan menginap di Strawberry Park Resort, Cameron Highlands adalah 3 tahun lepas. Itupun menginap di resort yang disediakan syarikat masuk ballot. Sekarang ni, kalau nak masuk memang susah nak dapat kerana semakin ramai staff.
 

Yang nibercuti di Cameron Highlands 2 tahun lepas.Bawa Alisya…
 
Tahun ini, sempena kehadiran Insan baru @ Azim, plan nak bawa keluarga bercuti di Cameron Highlands lagi. InsyaAllah, kalau dimurahkan rezeki. Surfing around tengok-tengok harga di Strawberry Park Resort , harga bilik yang paling murah :
Studio Suite - RM 550.00 nett semalam


 
Fuhh, Kerut dahi jap. Namun, still teruja untuk bawa Keluarga bercuti dan menginap di sini lebih-lebih bila tengok entri menguja berkenaan Strawberry Park Resort dari blog Denaihati. Orang mengantuk disorong bantal, atas dari networking  blogging, berjaya dapat harga pakej yang agak berpatutan untuk 3 hari 2 malam . Inilah quotation yang diberikan kepada eyriqazz :
 
3 Days 2 Nights Bloggers Package
RM630.00nett for 2 adult
Package includes:
-         2 nights stay in a newly renovated Studio Suite
-         Welcome Drink upon arrival
-         Daily Buffet Breakfast at Jim Thompson Terrace
-         A choice of Traditional English Pies for Lunch
-         A choice of Smokey Bear Dinner at Garden Terrace (Chicken / Fish / Lamb)
-         Half Day Gunung Brinchang Tour
 
-Nampak menarik . Hargapun rasa berpatutan. Ikutkan bilik saja sudah RM1,100 2 malam.
Akan discusskan dengan Isteri berkenaan pakej ini…
 



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • malarang 16 May 2012, 4:26 pm

    rasanya mcm harga dah murah ni bro.. kalau aku nak gi dpt harga mcm ni juga ke? hehehe

    Reply
    • Eyriqazz 16 May 2012, 4:51 pm

      kalau betul2 berminat…rasanya boleh kot..just forward ur e-mail to me at iman1237@hotmail.com ..Nanti saya forwardkan kat rakan blogger itu kot2 dia boleh berikan harga dan pakej yang sama

      Reply
  • Kancilbiru 16 May 2012, 12:58 pm

    ok gak harga tu..lagi pun ramai cakap strawberry park resort tu best..:)

    nanti boleh la buat review lagi sekali, mana tau pastu kancilbiru pulak menyusul :P

    Reply
    • Eyriqazz 17 May 2012, 7:55 am

      InsyaAllah, kalau singgah nanti akan saya berikan honest review..Memang teruja especially bila tengok drama Nora Elena..Hik3..feeling jiwang2

      Reply
  • Mama Zharfan 16 May 2012, 9:23 pm

    ok jer harganya tu sbb termasuk mkn :)

    Reply
  • Boni JLL3 16 May 2012, 1:59 pm

    wah,,cantik bilik dia..tak ada peluang lagi naik cameron higland tu

    Reply
  • akubiomed 16 May 2012, 2:41 pm

    Pernah bawa isteri ke Strawberry Park ketika baru lagi bernikah. :-)

    Reply
  • Denaihati 16 May 2012, 3:10 pm

    Bro memang terbaik harga tu biasanya studio suite ni satu malam je dah 500-600 inggit ni 2 malam dapat rm630 +++ pulak tu. kalau tak nak bagi aku kih3.

    Reply
  • Fazrol 16 May 2012, 3:45 pm

    pergh! terbaik..
    pi jgn tak p..

    Reply
  • Hazmin Hamudin 16 May 2012, 3:57 pm

    Wah… Dapat harga murah macam ni memang rugi kalau tak pergi. Dah terbaik dah harga tu bro.

    Reply
  • Ann@zanyra 17 May 2012, 12:25 am

    wahhh..bestnye..kami ade beli pakej kat MAtta Fair ritu..tapi xberkesmptan nak pergi lagi…murah tu..kami beli ritu 2 mlm around that price gak tp pakej yg bro dpt ni lagi macam-macam ada…you must grab it:)

    Reply
  • KiD 17 May 2012, 12:40 am

    best juga kalau leh jalan2 camni.. =)

    Reply
  • KiD 17 May 2012, 12:48 am

    saya tak suka baca blog eyriqaz.. tapi saya suka baca blog mat tiang dan mat momok sate.. heheehee

    Reply
  • Zarul Umbrella 17 May 2012, 12:48 am

    wah mmg terbaik dah harga tu bro..harga ini utk bloggger je ker?

    Reply
  • Myra Jay 17 May 2012, 2:48 am

    Perggghhh tak leh tahan tang harga tu la..

    Tp kalau nak bawak family pergi bercuti sekali sekala tak salah ;)

    Reply
  • ieda 17 May 2012, 3:07 am

    pakej yg berbaloi2…nak jugak lah.

    Reply
  • AyuArjuna BiGoshh 17 May 2012, 3:31 am

    tiba2 teringan nak pergi cameron :)

    Reply
  • |cerita-gadis-ini| 17 May 2012, 4:20 am

    saya nakkk!!!!…..

    Reply
  • jedi 17 May 2012, 8:29 am

    harga mmg menarik tp xmampu lagi skang ni la bro

    Reply
  • lov_note 17 May 2012, 12:53 am

    eii bestnyer..kalo lov nk g pn dpt rege same ke? hohohoho

    sgt menguje kan..bile mr eyriqazz nk g ni?

    skunk mmg ramai yg search psl coti2 nih.. -yg mgomen ni senaunyer-

    Reply
  • Sharidawati Shahrudin 17 May 2012, 9:03 am

    wah.. habislah travel agent gini..ta bole cari makan… ngeh3x… anyway its a good deal eyriqazz…sumpah takkan dpt dr travel consultant cam kak sha… hahaha

    Reply
  • Mr.Clive 17 May 2012, 1:49 am

    ini bukan bilik yang digunakan dalam drama Nora elena tu ke? hoho…

    Reply
  • Atia 17 May 2012, 1:50 am

    wahhh….best gak tu….sampai bila promosi dia?pekej ni valid sampai bila agaknya?

    Reply
  • el 17 May 2012, 1:56 am

    pergi jgn x pergi..mn tahu dpt benih dr CH pulak ekekekeke

    bro..lain2 pakej xde ke..ha nak sgt g Grand Lexis kt PD tu..ada pool dlm otel..kalo ada rojer2 aiii ok

    slmt berhoneymoon..jgn lupa tarian tiang sekali ekekekeke

    Reply
  • Anarm 17 May 2012, 2:30 am

    murah tu.. untunglah.. memang best menginap kat Strawberry Park Resort.. makanan kat sana sedap2.. Nora Elena pun pernah honeymoon kat situ.. hehe..

    Reply
  • Papa Mifz 17 May 2012, 4:03 am

    mcm menarik pakej yg ditawarkan…mcm berbaloi jer…jgn lepas kan peluang…:)

    Reply
  • misz_eyza 17 May 2012, 4:27 am

    alahai bestnyer…mmg cadang nak pergi cameron bulan Jun nie…tp kalau pergi ramai2 banyak keluarga macam mahal plak wpun lepas dapat diskaun mcm bro.

    Reply
  • azman 17 May 2012, 4:54 am

    Ok kalau dapat bilik macam tu..padan dengan harga nya…berbaloi..

    Reply
  • Cik FaRiZaM 17 May 2012, 8:05 am

    sy tak tahu la harga biasa untuk percutian ni..rasa mcm ok je, sbb ada dlm package tu

    kalau untuk bilik kecik ber2 di cameron berapa ek????ada tk yg rm200 kebawah??????

    kalau p sana kene booking dulu ek hotelnye?kalau main sergah tkleh ke?

    Reply
  • Nurul Akmal 17 May 2012, 8:14 am

    Ok jugak harga dia..

    Reply
  • Nur Hasyimah Mahasan 17 May 2012, 1:27 pm

    Wow teruja tgk bilik…en hubby beria2 ajak p cameron….n plan nk p mest nk stay but en hubby payah cuti…huhu

    Reply
  • Myra Jay 29 September 2012, 9:21 am

    Alhamdulillah Myra menang Grand Prize 3D2N di Strawbery Park Resort, bersyukur dengan rezeki :)
    Tak sabar nak p ;)

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »