Malaysia International Tourism Bloggers Conference & Award 2012

Entri yang dah agak basi sikit. Saya orang terakhir yang updatekan pasal “Malaysia International Tourism Bloggers Conference & Awards 2012” ni kot..Alang-alang dah amik gambar, kenala buat entry juga kan?
Bloggers bila dah berjumpa.Apa lagi, menganyam ketupat laa
Discuss isu “Harga Ikan Siakap”
Panelistnya : Sumi Gigi, Abang Ensem, Atok Je Jai, Nurul, Broframestone dan Ketua Talibarut, Kak Ina KL
Cantik Kadnya. Serba merah lagi.Sebelum terlupa, thanks Zarul Umbrella for invite
Senarai Pemenang.
Stage
Mahathir Lokman. Majlis lebih bermaya dengan pengacaraan yang mantap
Dalam dewan. Adalah lebih 200 orang juga kot
Bersama Geng-Geng TaliPerut : Zarul Umbrella,AE, dan AbangNara
Makanan…Okla la..tapi ada bloggers yang cakap kena food poisoning
Organizer, please take note.
Atilia. Persembahan nya boleh tahan juga
Zarul Umbrella, salah seorang pemenang
Ini je ke hadiahnya?
Umm, sepatutnya ada hadiah sampingan..Penat tau bloggers meraih undi
Ni macam Win-Loss situation je, bloggers tolong up kan trafik di website tu, hadiahnya medal ni je??

Aksi Penyokong Kelab Fatin Liyana
Overall, saya teruja dapat jumpa rakan-rakan bloggers tapi tidak teruja dengan event ini myself. Persembahan yang agak lama i.e. “Lawak Spontan”. Mungkin faktor bajet yang membuatkan event ni agak kurang meriah… Apapun, just pandangan peribadi.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

36 thoughts on “Malaysia International Tourism Bloggers Conference & Award 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.