≡ Menu
Kan Best Kalau Semua ATM Machine Camni Kan?
Mudah kan? Tak Perlu La nak tekan 0 extra dua kali.
Umm, ada ke orang kuarkan duit RM200.20?
P/s : Yeyy…Minggu ni balik kampung. Minggu depan bawa balik Isteri dan anak-anak pulang. Bye-bye kehidupan Si Bujang.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • hanani 14 May 2012, 4:31 pm

    aah kan..kan best kalau ada duit banyak dalam tu.. gandaan brape pun tiada masalah.. hehehehe :)

    Reply
  • Boni JLL3 14 May 2012, 4:38 pm

    erkk.. kalau perkhidmatan syiling disediakan, mungkin boleh jugak tu.hahaha

    Reply
  • azri johan 14 May 2012, 4:38 pm

    haha

    Reply
  • shahjiehan 14 May 2012, 5:49 pm

    rasanya semua atam xde 00 belakangnye.. huhu

    Reply
  • el 14 May 2012, 11:53 pm

    hehehe xde mslh nak tekan extra 2x ekekekeke

    Reply
  • Eliss Mie 15 May 2012, 12:19 am

    kalau nak masukkan cek, kena laa ada titik perpuluhan :p mungkin dia buat sama ajer..programmer mls nak fikir asing2 :p

    Reply
  • jedi 15 May 2012, 12:22 am

    tersalah tekan jadi lima ribu kang…hahahha

    Reply
  • misz_eyza 15 May 2012, 12:47 am

    dulu masa guna dia tulis gandaan 10 saya ingatkan bila kita masukkan jumlah yg dikehendaki, duit tu akan keluar dalam nilai rm10 hehe…

    Reply
  • Myvitrd 15 May 2012, 12:52 am

    kalau tokey besar a.k.a Mat Tiger bukan gandaan 10 je.. gandaan 100 pun boleh.. hehehe

    Reply
  • Rozuan Ismail 15 May 2012, 1:28 am

    silap tekan tu yg bahaya.haha

    Reply
  • lov_note 15 May 2012, 1:45 am

    erm skunk mesin atm byk yg da btuko wjh baru cenggini..

    wahhhhh da nk ambek fmly balek eh? trubat sudah kerinduan..

    Reply
  • hazman aka species1980 15 May 2012, 2:44 am

    Bro… dah cash out duit kat ATM tu leh la open table kat SATAY KING lagi yea….

    Reply
  • Merryn 15 May 2012, 3:01 am

    Yeay! Kalu lah kite tekan ganda 10 tu duit kite boleh automatik ganda 10 dlm akaun shiok!

    Reply
  • abang ensem 15 May 2012, 4:56 am

    Kan ke best kalo tak payah tekan tapi duit keluar sendiri.

    Reply
  • Atia Adina 15 May 2012, 5:41 am

    wa….wife dia nak balik dah….mesti seronok giler kan?dulu masa saya berpantang di kampung….sangat tak sabar nak balik umah….sian hubby dok travel tiap2 minggu balik tengok saya & anak2….

    Reply
  • akubiomed 15 May 2012, 6:05 am

    Wah isteri dan anak-anak sudah hendak balik KL tentu hati akan berbunga-bunga. :-)

    Kan best kalau duit di ATM tetapi duit tidak surut. :-)

    Reply
  • Myra Jay 15 May 2012, 6:51 am

    Yah kehidupan bujang bakal ditinggalkan..

    Kejap je rasa (pada Eyriqazz pasti lama kan..hehee)

    Reply
  • KiD 15 May 2012, 10:11 am

    kalau duit ni leh kuar kat monitor, kan lagi best.. muahahhahaaaa

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »