Kisah Mesin ATM

by eyriqazz on 14 May 2012

in General

Kan Best Kalau Semua ATM Machine Camni Kan?
Mudah kan? Tak Perlu La nak tekan 0 extra dua kali.
Umm, ada ke orang kuarkan duit RM200.20?
P/s : Yeyy…Minggu ni balik kampung. Minggu depan bawa balik Isteri dan anak-anak pulang. Bye-bye kehidupan Si Bujang.
  • hanani 14 May 2012 at 4:31 pm

    aah kan..kan best kalau ada duit banyak dalam tu.. gandaan brape pun tiada masalah.. hehehehe :)

  • Boni JLL3 14 May 2012 at 4:38 pm

    erkk.. kalau perkhidmatan syiling disediakan, mungkin boleh jugak tu.hahaha

  • azri johan 14 May 2012 at 4:38 pm

    haha

  • shahjiehan 14 May 2012 at 5:49 pm

    rasanya semua atam xde 00 belakangnye.. huhu

  • el 14 May 2012 at 11:53 pm

    hehehe xde mslh nak tekan extra 2x ekekekeke

  • Eliss Mie 15 May 2012 at 12:19 am

    kalau nak masukkan cek, kena laa ada titik perpuluhan :p mungkin dia buat sama ajer..programmer mls nak fikir asing2 :p

  • jedi 15 May 2012 at 12:22 am

    tersalah tekan jadi lima ribu kang…hahahha

  • misz_eyza 15 May 2012 at 12:47 am

    dulu masa guna dia tulis gandaan 10 saya ingatkan bila kita masukkan jumlah yg dikehendaki, duit tu akan keluar dalam nilai rm10 hehe…

  • Myvitrd 15 May 2012 at 12:52 am

    kalau tokey besar a.k.a Mat Tiger bukan gandaan 10 je.. gandaan 100 pun boleh.. hehehe

  • Rozuan Ismail 15 May 2012 at 1:28 am

    silap tekan tu yg bahaya.haha

  • lov_note 15 May 2012 at 1:45 am

    erm skunk mesin atm byk yg da btuko wjh baru cenggini..

    wahhhhh da nk ambek fmly balek eh? trubat sudah kerinduan..

  • hazman aka species1980 15 May 2012 at 2:44 am

    Bro… dah cash out duit kat ATM tu leh la open table kat SATAY KING lagi yea….

  • Merryn 15 May 2012 at 3:01 am

    Yeay! Kalu lah kite tekan ganda 10 tu duit kite boleh automatik ganda 10 dlm akaun shiok!

  • abang ensem 15 May 2012 at 4:56 am

    Kan ke best kalo tak payah tekan tapi duit keluar sendiri.

  • Atia Adina 15 May 2012 at 5:41 am

    wa….wife dia nak balik dah….mesti seronok giler kan?dulu masa saya berpantang di kampung….sangat tak sabar nak balik umah….sian hubby dok travel tiap2 minggu balik tengok saya & anak2….

  • akubiomed 15 May 2012 at 6:05 am

    Wah isteri dan anak-anak sudah hendak balik KL tentu hati akan berbunga-bunga. :-)

    Kan best kalau duit di ATM tetapi duit tidak surut. :-)

  • Myra Jay 15 May 2012 at 6:51 am

    Yah kehidupan bujang bakal ditinggalkan..

    Kejap je rasa (pada Eyriqazz pasti lama kan..hehee)

  • KiD 15 May 2012 at 10:11 am

    kalau duit ni leh kuar kat monitor, kan lagi best.. muahahhahaaaa

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: