Kisah Mesin ATM

Kan Best Kalau Semua ATM Machine Camni Kan?
Mudah kan? Tak Perlu La nak tekan 0 extra dua kali.
Umm, ada ke orang kuarkan duit RM200.20?
P/s : Yeyy…Minggu ni balik kampung. Minggu depan bawa balik Isteri dan anak-anak pulang. Bye-bye kehidupan Si Bujang.

Comments

  1. hanani says

    aah kan..kan best kalau ada duit banyak dalam tu.. gandaan brape pun tiada masalah.. hehehehe :)

  2. Eliss Mie says

    kalau nak masukkan cek, kena laa ada titik perpuluhan :p mungkin dia buat sama ajer..programmer mls nak fikir asing2 :p

  3. Atia Adina says

    wa….wife dia nak balik dah….mesti seronok giler kan?dulu masa saya berpantang di kampung….sangat tak sabar nak balik umah….sian hubby dok travel tiap2 minggu balik tengok saya & anak2….

  4. Myra Jay says

    Yah kehidupan bujang bakal ditinggalkan..

    Kejap je rasa (pada Eyriqazz pasti lama kan..hehee)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing