≡ Menu
Finally, selepas sehari berjumpa penulis dan membeli buku ini, sempatlah khatamkan  Buku WTF? 23 Properties by 30  . Salah satu buku Pelaburan Hartanah yang paling menarik pernah saya baca dan jujur saya katakan ianya sebaris dengan buku hasil nukilan Robert Koyisaki dan juga Azizi Ali yang pernah saya beli dan dalam koleksi saya kini. InsyaAllah, minggu depan akan saya reviewkan tentang buku ini.

In the meantime, kalau berminat untuk memenangi Buku Pelaburan ini, dijemput untuk join Give Away | Buku Pelaburan WTF? 23 Properties by 30

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Spudin 6 May 2012, 8:39 am

    tajuk buku ni cam gempak ..haha

    Reply
    • Eyriqazz 6 May 2012, 10:29 am

      tajuk dan isinya sama2 gempak

      Reply
  • azri johan 6 May 2012, 8:40 am

    dah join GA, hope menang :D

    Reply
    • Eyriqazz 6 May 2012, 10:30 am

      kalau ada rezeki, tak ke mana kan?

      Reply
  • Cik Lyeen 6 May 2012, 8:45 am

    seram je tegok buku ni..
    apapun..selamat maju jaya..cpt2 la review..hikhik

    Reply
    • Eyriqazz 6 May 2012, 10:31 am

      InsyaAllah akan direviewkan soon..

      Reply
  • abang ensem 6 May 2012, 10:17 am

    Biar betul beb.. Lajunya lu baca. 2 hari lu boleh abis.. Gila kentang tu namanya.

    Reply
    • Eyriqazz 6 May 2012, 10:29 am

      Anak dan Isteri takde di rumah..so lajuje la membacanya..hik3

      Reply
    • JAI 6 May 2012, 12:11 pm

      Lepas baca dia akan rebus buku tuhh bro kemudian minum air dia..hehe

      Reply
  • akubiomed 6 May 2012, 1:20 pm

    Memang pantas menghabiskan pembacaan kerana boring isteri dan anak dikampung.

    Reply
  • Halif Mohamad 8 May 2012, 1:11 pm

    Memang mantap. Lajunya habiskan satu buku.

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »