Khatam Sudah Buku WTF

by eyriqazz on 6 May 2012

Finally, selepas sehari berjumpa penulis dan membeli buku ini, sempatlah khatamkan  Buku WTF? 23 Properties by 30  . Salah satu buku Pelaburan Hartanah yang paling menarik pernah saya baca dan jujur saya katakan ianya sebaris dengan buku hasil nukilan Robert Koyisaki dan juga Azizi Ali yang pernah saya beli dan dalam koleksi saya kini. InsyaAllah, minggu depan akan saya reviewkan tentang buku ini.

In the meantime, kalau berminat untuk memenangi Buku Pelaburan ini, dijemput untuk join Give Away | Buku Pelaburan WTF? 23 Properties by 30
  • Spudin 6 May 2012 at 8:39 am

    tajuk buku ni cam gempak ..haha

  • azri johan 6 May 2012 at 8:40 am

    dah join GA, hope menang :D

  • Cik Lyeen 6 May 2012 at 8:45 am

    seram je tegok buku ni..
    apapun..selamat maju jaya..cpt2 la review..hikhik

  • abang ensem 6 May 2012 at 10:17 am

    Biar betul beb.. Lajunya lu baca. 2 hari lu boleh abis.. Gila kentang tu namanya.

    • Eyriqazz 6 May 2012 at 10:29 am

      Anak dan Isteri takde di rumah..so lajuje la membacanya..hik3

    • JAI 6 May 2012 at 12:11 pm

      Lepas baca dia akan rebus buku tuhh bro kemudian minum air dia..hehe

  • akubiomed 6 May 2012 at 1:20 pm

    Memang pantas menghabiskan pembacaan kerana boring isteri dan anak dikampung.

  • Halif Mohamad 8 May 2012 at 1:11 pm

    Memang mantap. Lajunya habiskan satu buku.

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: