≡ Menu

Semasa singgah di KFC minggu lepas, sempatla beli :


KFC Pokkits

Beli tiga, tapi tak sempat nak try. Hik3, datang makan sekeluarga, kenalah kasi orang lain dulu kan? Mak mertua dan kakak ipar sempat try, sedap juga kata mereka.


Harga promosi A la Carte RM2.60 sehingga 27 May 2012 (Ahad ini)

Weekend ni kena terjah n try ni. Nampak macam sedap. 



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Rozuan Ismail 25 May 2012, 2:21 pm

    murah jugak. kena try nih

    Reply
  • ADEEYA 25 May 2012, 3:39 pm

    Sedapppp` :D

    Reply
  • ecadwinkyasha 25 May 2012, 5:53 pm

    da try..mmg sedap tpi kecil sgt.hehehe

    Reply
  • Anonymous 25 May 2012, 2:45 pm

    tadi baru makan.. tak sedap. ada rasa manis2 macam nanas.. kenit.. mcm tak berbaloi je beli.. baik beli yg lain..huhu~

    Reply
  • hazman aka species1980 25 May 2012, 4:17 pm

    hurmmm…. macam tiru rupa foldover je nie…. the mini version….

    Reply
  • steffany daph 25 May 2012, 5:18 pm

    inti ayam yerrr.. hrmm. apa laig inti dia?

    Reply
    • Eyriqazz 26 May 2012, 5:24 pm

      tak pastila pula..tak sempat nak try….

      Reply
  • zh-ena 26 May 2012, 1:29 am

    kecil sgt mcm tak ckp jea :p

    Reply
  • akubiomed 27 May 2012, 10:16 am

    Macam menarik produk baru daripada KFC.

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »