≡ Menu

Semasa singgah di KFC minggu lepas, sempatla beli :


KFC Pokkits

Beli tiga, tapi tak sempat nak try. Hik3, datang makan sekeluarga, kenalah kasi orang lain dulu kan? Mak mertua dan kakak ipar sempat try, sedap juga kata mereka.


Harga promosi A la Carte RM2.60 sehingga 27 May 2012 (Ahad ini)

Weekend ni kena terjah n try ni. Nampak macam sedap. 



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Rozuan Ismail 25 May 2012 at 2:21 pm

    murah jugak. kena try nih

  • ADEEYA 25 May 2012 at 3:39 pm

    Sedapppp` :D

  • ecadwinkyasha 25 May 2012 at 5:53 pm

    da try..mmg sedap tpi kecil sgt.hehehe

  • Anonymous 25 May 2012 at 2:45 pm

    tadi baru makan.. tak sedap. ada rasa manis2 macam nanas.. kenit.. mcm tak berbaloi je beli.. baik beli yg lain..huhu~

  • hazman aka species1980 25 May 2012 at 4:17 pm

    hurmmm…. macam tiru rupa foldover je nie…. the mini version….

  • steffany daph 25 May 2012 at 5:18 pm

    inti ayam yerrr.. hrmm. apa laig inti dia?

    • Eyriqazz 26 May 2012 at 5:24 pm

      tak pastila pula..tak sempat nak try….

  • zh-ena 26 May 2012 at 1:29 am

    kecil sgt mcm tak ckp jea :p

  • akubiomed 27 May 2012 at 10:16 am

    Macam menarik produk baru daripada KFC.

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing