Keyword Panas di Eyriqazz.Com


Keyword Panas di Eyriqazz.Com seperti di Nuffnang Analytics

Semak-semak Analytics, fuhh, banyak juga keyword panas yang menerjah ke blog eyriqazz ni. Yup, being a bloggers, memang tak sah jengok-jengok dekat keyword yang menyinggah ke blog kan? List down 5 keyword paling hot di sejak kebelakangan ini :


Aura Fatin Liyana memang tak dapat disangkal lagi. One of the top Malaysian Blogger yang kini kerap muncul di kaca televisyen dan suratkhabar. Sekarang ni dengar khabar siap nak tubuhkan Kelab Peminat Fatin Liyana dan siap dah Ada Protege tu..Met Her Once dan Pernah juga  Serang Hendap dia ni…Hik3…

Hanis Zalikha, blogger popular jelita yang tidak perlu diperkenalkan lagi. Kini nampak dia muncul di kaca tv berlakon drama pula. Memang sweet orangnya dan sampaikan ada Jutawan Kacak yang menjadikan alasan membeli kuih muih ketika raya sebagai modal untuk mengorat si gadis Jelita ini. Meet her a few times, memang down to earth dan sentiasa menjadi tumpuan di mana-mana.


Melaka, Antara destinasi wajib setiap tahun. Alang-alang selalu singgah sana, apa salahnya compilekan dan entrykan Tempat Menarik di Melaka. Harap-harap dapatla membantu sesiapa yang ingin bercuti di Melaka.


Eyriqazz? WTFish?? Siapa dia ni? Protege William Hung ke? Inilah yang dikatakan penjenamaan/ Branding Blog . Terimakasih ya Semua.


Salah satu destinasi percutian yang pernah kami singgahi. Boleh tahan juga pengalaman di sini cuma tiket agak mahal sedikit di The Lost World Of Tambun ini. Maybe one day, boleh bawa lagi Isteri dan anak-anak ke sini.

Siapa cakap blog personal tidak mampu dapatkan keyword yang menarik yang sentiasa di cari ramai? Tepuk dada, tanya selera. Bila ada minat, InsyaAllah ianya akan datang. Myself, i’m totally don’t know much about SEO, banyak belajar pasal SEO pun dari googling di Internet, bloggers di luar sana especially Denaihati dan YanmieOnline . Tak lupa juga, dari  Ebook SEO AriffShah 


P/s : Apa pula keyword panas di blog anda?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

31 thoughts on “Keyword Panas di Eyriqazz.Com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.