Jumpa Penulis Buku WTF? 23 Properties by 30

by eyriqazz on 5 May 2012

in General, tips, tips pelaburan hartanah

Berjumpa Penulis  WTF? 23 Properties by 30 , Faizul Ridzuan
Serious, bukunya laris dan bagaikan pisang panas, banyak tempat sold out
 
Preview : Faizul Ridzuan knows how to invest. And he makes it look easy. This regular employee turned RM2,000 in seed capital into multi-million property portfolio in just 5 years, with 23 properties purchased to date.
 
Buku ini menceritakan pengalaman penulis macam mana dia berjaya memiliki 23 biji rumah by umur 30 tahun. Umm, eyriqazz 30 tahun baru 2 biji rumah. Sempat mengorek serba sedikit rahsia yang dikongsikan secara peribadi kepada kami. InsyaAllah, akan dikongsikan di blog ini beserta review tentu bukunya sekali. 

Partner in Crime , Abang Ensem, AriffShah, dan Tuan Bri
 
Eyriqazz dah baca serba sedikit buku ini dan dalam proses nak khatamkan minggu ini. Gaya penulisan yang mudah difahami, dan bolehla dikatakan buku ini macam buku versi “Robert Koyisaki versi Melayu”
 
P/s : Hati semakin berkobar-kobar untuk memiliki rumah yang seterusnya. Mungkin minggu depan akan turut serta join Seminar Hartanah, 4 Langkah ke Arah Hartawan Hartanah

P/s/s : Yup, Buku WTF ini mostly Sold Out di Kedai Buku kini. Saya turut rekomenkan Ebook Hartanah ini, pengisian, informasi dan maklumat berkenaan pelaburan hartanah tak kurang hebatnya…

  • luqman zakaria 5 May 2012 at 6:14 am

    wah!! menarik buku nih..

    • Eyriqazz 5 May 2012 at 8:53 am

      Dah habiskan baca 12 muka surat..memang layan…macam layan baca buku “rich dad, poor dad” dari robert koyisaki

      • uqbah 24 December 2012 at 10:53 am

        Salam Eyriqazz, pihak kami berminat untuk berjumpa dengan En Faizul Ridzuan, boleh kami dapatkan nombor contactnya? please sent via email.
        Thanks.

  • Muhammad Saiazuan Norhalik 5 May 2012 at 6:15 am

    woahhh banyak tul :D

  • Manan Qayyim 5 May 2012 at 7:10 am

    tak sabar nk tunggu review pasal WTF ni…..

    Manan Qayyim

    • Eyriqazz 5 May 2012 at 10:58 am

      Review soon bila dah khatamankan buku ini

  • Ezreen Muhaizie Marzukhi 5 May 2012 at 8:33 am

    kat mana boleh beli buku WTF ni?

    • Eyriqazz 5 May 2012 at 10:58 am

      Kat MPH…skang byk mph yang dah sold out..tunggu stok baru..tapi kat pesta buku pwtc pun saya tgk ada lagi..dpt diskaun 10%

  • Papa Mifz 5 May 2012 at 8:36 am

    hebat la beliau…

  • azri johan 5 May 2012 at 9:16 am

    buku ni tak jual ke?

    • Eyriqazz 5 May 2012 at 11:14 am

      Ada dijual di MPH tapi skang byk mph yang dah sold out..tunggu stok baru..tapi kat pesta buku pwtc pun saya tgk ada lagi..dpt diskaun 10%

  • Aizat Shafiq 5 May 2012 at 9:47 am

    sangat hebat…
    rezeki melimpah.. :)

    • Eyriqazz 5 May 2012 at 11:19 am

      Di mana ada kemahuan, InsyaAllah ada jalannya

  • tuanbri 5 May 2012 at 10:00 am

    Buku dijual di MPH dan Kinokuniya sahaj buat masa ni…

    Kat Pesta BUku ada, siap dah buat sale lagi..

    p.s: laju giler kau dan ariff buat posting…

    SCAM! WTF? Faizul

    • Eyriqazz 5 May 2012 at 11:19 am

      Thanks bro for the info.. Lajula coz bini takde kat rumah…

  • akubiomed 5 May 2012 at 10:18 am

    Hebat bro sudah memiliki 2 buah rumah manakala saya masih 1 untuk keluarga berteduh.

    • Eyriqazz 5 May 2012 at 11:20 am

      better than takde bro..ada rakan2 saya yang dah cecah 30 tahun pun masih lagi menyewa until now…

  • Nur Hasyimah Mahasan 5 May 2012 at 11:08 am

    Wow teruja…ni nk beli satu umah pun jenuh…huhu

  • Sharinginfoz 5 May 2012 at 11:35 am

    kena beli ni

  • kak ina kl 5 May 2012 at 12:14 pm

    wah jumpa blogger hartanah ..

  • abang ensem 5 May 2012 at 12:22 pm

    Wahhh.. Teruja saya baca entri Bro ni..

  • Nurul Akmal 5 May 2012 at 1:45 pm

    Sangat hebat 23 biji rumah dalam usia 30 tahun.. Kagumnya…

  • onie 5 May 2012 at 2:31 pm

    mak aiiiiiiiiii……30 tahun baru…hebat cara dia :)

  • Boni JLL3 5 May 2012 at 3:34 pm

    wah..banyaknya rumah…

  • [z@ck] 6 May 2012 at 3:23 am

    gila laaaaa…mcm impossible gila nk beli own 23 houses before 30..kagumnyaaa

  • Zarul 6 May 2012 at 4:39 pm

    Brilliant !!!…

  • [...] dan dapat balik RM10K+ Cash in return”? . Mungkin juga faktor Faizul Ridzuan (Penulis Buku WTF 23 Properties by 23) dan Saufi Karim ( Penulis Ebook Pelaburan Hartanah Tanpa Modal) yang membuatkan eyriqazz say go [...]

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: