Jom Jumpa Chef Wan di KFC Stadium Kota Bharu

by eyriqazz on 23 May 2012

On the way semasa mahu ambil flight dari Kelantan ke KL semalam, sempatlah lunch di KFC Stadium Kota Bharu. Ternampaklah poster Duta Baru KFC @ Chef Wan :

Jom Jumpa Chef Wan di KFC Stadium Kota Bharu
Tarikh : 1 June 2012 (Jumaat)
Tempat : KFC Stadium Kota Bharu
Masa : 3pm-5pm

Aiseh, sudah berada di KL. Kalau tak bolehla bawa Isteri dan anak-anak ke sini.Minatla juga skit-skit Chef Wan ni, Chef paling popular di malaysia la katakan. 
  • ummiarissa 23 May 2012 at 12:50 pm

    terima kasih atas info ni…kita balik kelate cuti ni…bolehlah g jumpa Chef Wan…

    • Eyriqazz 24 May 2012 at 4:49 am

      sama-sama..nanti bolehla ambilkan gambar homestay tu ya …

  • lov_note 23 May 2012 at 1:15 pm

    jao la plak kan? sonok kalo dpt jumpe dia..mzt dok nganga jer dengo dia bceloteh..

  • Udinz.com 23 May 2012 at 2:25 pm

    lahh..ingatkan rozita che wan..

  • Denaihati 23 May 2012 at 2:49 pm

    baru tau chef wan dah jadi duta kfc.

  • Muhammad Saiazuan Norhalik 23 May 2012 at 4:23 pm

    hmm knapa chef leh jadi duta kfc ek? dia kan dah well known mcm kfc.. pelks

    • Eyriqazz 24 May 2012 at 4:51 am

      collateral damage kot….untuk kembalikan imej Kfc maybe lepas insiden di I-city tu? just pandangan peribadi….

  • hazman aka species1980 24 May 2012 at 1:28 am

    Harap-harap di masa akan datang company makanan segera macam KFC nie amik FOOD BLOGGER pulak sebagai duta diorang pulak yea…. hehehehe

    • Eyriqazz 24 May 2012 at 4:51 am

      who know one day hazman jadi duta kfc? bolehla makan free….

  • Myvitrd 24 May 2012 at 2:33 am

    mana tahu leh dapat voucher makan free KFC 1 bulan.. hehehe..

  • Saya Disini 24 May 2012 at 2:55 am

    cpt2 p jumpa

  • Nurul Akmal 24 May 2012 at 2:57 am

    Wah ke kelantan cheff wan kita pergi..

  • Afasz 24 May 2012 at 3:21 am

    jauh nye. kalau di bangi nak jugak jumpa. :D

  • zh-ena 24 May 2012 at 4:18 am

    suka dgr chef berceloteh

  • Rozuan Ismail 24 May 2012 at 6:54 am

    amboi, chef wan!!

  • Zarul Umbrella 24 May 2012 at 7:57 am

    da pulaakk ..KFC pulak CW ni

  • KiD 25 May 2012 at 1:01 am

    nanti leh dapat buku resepi chef wan tak? hehehe.. so goood!!!

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: