≡ Menu
On the way semasa mahu ambil flight dari Kelantan ke KL semalam, sempatlah lunch di KFC Stadium Kota Bharu. Ternampaklah poster Duta Baru KFC @ Chef Wan :

Jom Jumpa Chef Wan di KFC Stadium Kota Bharu
Tarikh : 1 June 2012 (Jumaat)
Tempat : KFC Stadium Kota Bharu
Masa : 3pm-5pm

Aiseh, sudah berada di KL. Kalau tak bolehla bawa Isteri dan anak-anak ke sini.Minatla juga skit-skit Chef Wan ni, Chef paling popular di malaysia la katakan. 



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • ummiarissa 23 May 2012, 12:50 pm

    terima kasih atas info ni…kita balik kelate cuti ni…bolehlah g jumpa Chef Wan…

    Reply
    • Eyriqazz 24 May 2012, 4:49 am

      sama-sama..nanti bolehla ambilkan gambar homestay tu ya …

      Reply
  • Muhammad Saiazuan Norhalik 23 May 2012, 4:23 pm

    hmm knapa chef leh jadi duta kfc ek? dia kan dah well known mcm kfc.. pelks

    Reply
    • Eyriqazz 24 May 2012, 4:51 am

      collateral damage kot….untuk kembalikan imej Kfc maybe lepas insiden di I-city tu? just pandangan peribadi….

      Reply
  • lov_note 23 May 2012, 1:15 pm

    jao la plak kan? sonok kalo dpt jumpe dia..mzt dok nganga jer dengo dia bceloteh..

    Reply
  • Udinz.com 23 May 2012, 2:25 pm

    lahh..ingatkan rozita che wan..

    Reply
  • Denaihati 23 May 2012, 2:49 pm

    baru tau chef wan dah jadi duta kfc.

    Reply
  • Myvitrd 24 May 2012, 2:33 am

    mana tahu leh dapat voucher makan free KFC 1 bulan.. hehehe..

    Reply
  • Rozuan Ismail 24 May 2012, 6:54 am

    amboi, chef wan!!

    Reply
  • Zarul Umbrella 24 May 2012, 7:57 am

    da pulaakk ..KFC pulak CW ni

    Reply
  • hazman aka species1980 24 May 2012, 1:28 am

    Harap-harap di masa akan datang company makanan segera macam KFC nie amik FOOD BLOGGER pulak sebagai duta diorang pulak yea…. hehehehe

    Reply
    • Eyriqazz 24 May 2012, 4:51 am

      who know one day hazman jadi duta kfc? bolehla makan free….

      Reply
  • Saya Disini 24 May 2012, 2:55 am

    cpt2 p jumpa

    Reply
  • Nurul Akmal 24 May 2012, 2:57 am

    Wah ke kelantan cheff wan kita pergi..

    Reply
  • Afasz 24 May 2012, 3:21 am

    jauh nye. kalau di bangi nak jugak jumpa. :D

    Reply
  • zh-ena 24 May 2012, 4:18 am

    suka dgr chef berceloteh

    Reply
  • KiD 25 May 2012, 1:01 am

    nanti leh dapat buku resepi chef wan tak? hehehe.. so goood!!!

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »