≡ Menu
On the way semasa mahu ambil flight dari Kelantan ke KL semalam, sempatlah lunch di KFC Stadium Kota Bharu. Ternampaklah poster Duta Baru KFC @ Chef Wan :

Jom Jumpa Chef Wan di KFC Stadium Kota Bharu
Tarikh : 1 June 2012 (Jumaat)
Tempat : KFC Stadium Kota Bharu
Masa : 3pm-5pm

Aiseh, sudah berada di KL. Kalau tak bolehla bawa Isteri dan anak-anak ke sini.Minatla juga skit-skit Chef Wan ni, Chef paling popular di malaysia la katakan. 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • ummiarissa 23 May 2012, 12:50 pm

    terima kasih atas info ni…kita balik kelate cuti ni…bolehlah g jumpa Chef Wan…

    Reply
    • Eyriqazz 24 May 2012, 4:49 am

      sama-sama..nanti bolehla ambilkan gambar homestay tu ya …

      Reply
  • lov_note 23 May 2012, 1:15 pm

    jao la plak kan? sonok kalo dpt jumpe dia..mzt dok nganga jer dengo dia bceloteh..

    Reply
  • Udinz.com 23 May 2012, 2:25 pm

    lahh..ingatkan rozita che wan..

    Reply
  • Denaihati 23 May 2012, 2:49 pm

    baru tau chef wan dah jadi duta kfc.

    Reply
  • Muhammad Saiazuan Norhalik 23 May 2012, 4:23 pm

    hmm knapa chef leh jadi duta kfc ek? dia kan dah well known mcm kfc.. pelks

    Reply
    • Eyriqazz 24 May 2012, 4:51 am

      collateral damage kot….untuk kembalikan imej Kfc maybe lepas insiden di I-city tu? just pandangan peribadi….

      Reply
  • hazman aka species1980 24 May 2012, 1:28 am

    Harap-harap di masa akan datang company makanan segera macam KFC nie amik FOOD BLOGGER pulak sebagai duta diorang pulak yea…. hehehehe

    Reply
    • Eyriqazz 24 May 2012, 4:51 am

      who know one day hazman jadi duta kfc? bolehla makan free….

      Reply
  • Myvitrd 24 May 2012, 2:33 am

    mana tahu leh dapat voucher makan free KFC 1 bulan.. hehehe..

    Reply
  • Saya Disini 24 May 2012, 2:55 am

    cpt2 p jumpa

    Reply
  • Nurul Akmal 24 May 2012, 2:57 am

    Wah ke kelantan cheff wan kita pergi..

    Reply
  • Afasz 24 May 2012, 3:21 am

    jauh nye. kalau di bangi nak jugak jumpa. :D

    Reply
  • zh-ena 24 May 2012, 4:18 am

    suka dgr chef berceloteh

    Reply
  • Rozuan Ismail 24 May 2012, 6:54 am

    amboi, chef wan!!

    Reply
  • Zarul Umbrella 24 May 2012, 7:57 am

    da pulaakk ..KFC pulak CW ni

    Reply
  • KiD 25 May 2012, 1:01 am

    nanti leh dapat buku resepi chef wan tak? hehehe.. so goood!!!

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »