Isteri Mengidam IKEA Meatball Selepas Berpantang

Weekend lepas, sempatla tunaikan hasrat isteri yang memang mengidam nak pekena Meatball dan makanan lain di IKEA. So, bawalah Isteri ke IKEA bersama Mak/Bapa Mertua dan Adik Ipar :

Weekend kalau tak penuh di food court memang tak sah
Tips nak dapat tempat duduk?
Cari orang yang dah nak habis makan dan tunggu je….

Penuh. Makanan di IKEA ni memang menjadi kegemaran ramai

Beratur. Nasib baik staffnya agak pantas dalam menerima dan menyiapkan order

Kek Daim sudah tiada di IKEA. Kini digantikan dengan Almondy Dark Chocolate Cake
Wifey cakap, still sedap. Eyriqazz try pun, boleh tahan juga

Pencuci Mulut. Pilihla mana yang nak. Hari ini Papa belanja semua

IKEA Meatball. 20 biji kongsi ngan Isteri. Memang marvellous dan sedapย 
Aksi Alisya makan French Fries.Amboi-amboiย 
Saya tahu, meleleh air liur kan?ย 
Inilah yang saya order untuk 5 dewasa, satu kanak-kanak
Total RM90++ termasuk tax
Nasib baik air boleh refill…

My Magic Card…Using this Card, I don’t have to pay ย makanan di atas
Inilah salah satu kelebihan jadi “IKEA Brand Ambassador

This is the beauty of blogging too.. Kadang-kadang, kita tak tahu apa rezeki di hadapan kita. Alhamdulillah, rezeki anak-anak. Bolehla jimatkan dan makan lebih meriah di IKEA selalu…

P.s : One day mungkin saya jemput a few rakan-rakan bloggers makan-makan di IKEA ini..

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

55 thoughts on “Isteri Mengidam IKEA Meatball Selepas Berpantang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.