≡ Menu
Hadiah : Exclusive IKEA SwedeCook Class event on 30 June 2012
Hari ini nak terjah IKEA bersama keluarga, dah lama tak pekena IKEA Meatball



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Rozuan Ismail 26 May 2012, 1:34 am

    miss meatball IKEA.huhu

    Reply
    • Eyriqazz 26 May 2012, 5:16 pm

      baru pekena petang semalam…nyum2,sedapp…

      Reply
  • Myvitrd 26 May 2012, 3:29 am

    Aduh mengidam pulak ni… Huhu

    Reply
  • Myvitrd 26 May 2012, 3:32 am

    Aduh mengidam pulak ni… Huhu

    Reply
  • Mama Zharfan 26 May 2012, 5:22 am

    happy weekends!

    Reply
  • Muhammad Saiazuan Norhalik 26 May 2012, 6:21 am

    aisehh xde kitchen nak ubahsuai plak..hee

    Reply
  • zh-ena 26 May 2012, 1:30 am

    ok nk try :D

    Reply
  • Boni JLL3 26 May 2012, 3:26 am

    ramai cakap ikea meatball sedap..

    Reply
  • Nur Hasyimah Mahasan 26 May 2012, 10:02 am

    Cam besh je contest tu….rindu nyer meatball…nyum nyum

    Reply
  • akubiomed 26 May 2012, 5:54 pm

    Belum pernah merasai meat ball Ikea ini.

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »