Give Away | Buku Pelaburan WTF? 23 Properties by 30

by eyriqazz on 10 May 2012


Buku WTF? 23 Properties by 30 yang semakin laris di Pasaran. Most kedai buku dah sold out menanti cetakan baru 
Buku WTF? 23 Properties by 30  untuk di give awaykan buat 2 pemenang yang bertuah . Syarat-syaratnya :

1) Buat satu entry ” Saya Mahu  Buku Pelaburan WTF? 23 Properties by 30 dari Eyriqazz.Com” dan  letakkan gambar di atas di entri itu dan linkkan entri tersebut ke entri ini.
2) Undi Eyriqazz untuk Digi Wwwow Awards di http://bit.ly/I5h6Rw
3) Done . Tinggalkan permalink anda di komen entri ini.
4) Tarikh tutup 13 May 2012

P/s : Memang agak laris buku ini. Hanya tinggal beberapa je lagi semasa di Pesta Buku di PWTC petang semalam….
  • Ariff Shah 5 May 2012 at 2:57 pm

    wow. terus giveaway. haha.

    • Eyriqazz 5 May 2012 at 4:25 pm

      Hik3..nak tumpang aura… kot2 dpt memiliki rumah ketiga tahun ini….. planning for it…

    • tuanbri 6 May 2012 at 3:06 am

      hahaha…aku baru je nak buat..
      KORANG memang panas!

      terbaik…dah kena start langkah nak lawan

    • Areliff 14 May 2012 at 5:00 pm

      MPH putrajaya dah cari tak jumpe hu3..teringin nak blajar untuk2 dapat beli sebijik :)

  • azri johan 5 May 2012 at 3:24 pm

    join, nak sangat buku ni..

    http://www.azrijohan.com/2012/05/saya-mahu-buku-pelaburan-wtf-23.html

  • aslam 5 May 2012 at 4:01 pm

    supersonic commentator from aslamber.com

    hehehe..gurau saja…

    ni entry hasil dari saya…

    http://www.aslamber.com/2012/05/yessssetelah-sekian-lama-aku-menjadi.html

  • hafiz hafizol 5 May 2012 at 4:01 pm

    http://hafizhafizol.blogspot.com/2012/05/saya-mahu-buku-pelaburan-wtf-23.html

    Saya join :)

  • Aizat Shafiq 5 May 2012 at 4:21 pm

    Buku yg bagus untuk pembacaan… ;)

  • Azwa Azee 5 May 2012 at 4:45 pm

    nak join juga..;)

    http://azwazeemohddaim.blogspot.com/2012/05/saya-mahu-buku-pelaburan-wtf-23.html

  • JAI 5 May 2012 at 4:54 pm

    Bang buku WTF Penari Tiang tak buat Giveaway ker..miahahaha

  • Derok 5 May 2012 at 5:00 pm

    Terima kasih Eyriqazz sebab buat peraduan ni dan hadiah yang memang aku nak sangat..

    ni entri aku..

    http://gilerah.blogspot.com/2012/05/saya-mahu-buku-pelaburan-wtf-23.html

  • Mommy Lyna 5 May 2012 at 5:11 pm

    nak join bulih tak

    • Eyriqazz 5 May 2012 at 5:17 pm

      Kecil tapak tangan, nyiru saya tadahkan… jemput2…

  • ecadwinkyasha 5 May 2012 at 5:17 pm

    kot kot bertuah…. :)
    http://www.ecadwinkyasha.com/2012/05/saya-mahu-buku-pelaburan-wtf-23.html

  • AkmaFaizal 5 May 2012 at 6:59 pm

    Salam, join sama..dah vote juga sampai kecur ayor liur tgk pic makanan tu semua..hehe

    Moga2 ade rezeki utk dpt hadiah buku tu. Aminnn
    http://www.akmarwati.com/2012/05/saya-mahu-buku-pelaburan-wtf-23.html

  • Mommy Lyna 6 May 2012 at 12:28 am

    Entry saya. Tolonf bagi saya menang sebab nak sgt buku ni hehe

    http://www.eyriqazz.com/2012/05/give-away-buku-pelaburan-wtf-23.html

    • Eyriqazz 6 May 2012 at 1:29 am

      wrong permalink n i can’t open ur blog at mysuperkids.net tu

    • Mommy Lyna 8 May 2012 at 7:50 am

      eh apa link aku tulis tuu this one yg betul:

      http://mysuperkids.net/saya-mahu-buku-pelaburan-wtf-23-properties-by-30-dari-eyriqazz-com/

  • ieda 6 May 2012 at 4:14 am

    done…
    moga ada rezeki 2012 ni…aaaaamiiiinnnn…

    http://zamieda-lifeline.blogspot.com/2012/05/saya-mahu-buku-pelaburan-wtf-23.html

  • shidasyakirin 6 May 2012 at 5:53 am

    saya pun nk sertai
    http://shidasyakirin.blogspot.com/2012/05/saya-mahu-buku-pelaburan-wtf-23.html

  • lurun namzar 6 May 2012 at 1:41 pm

    saya join.

    http://suhadarazman.blogspot.com/2012/05/saya-mahu-buku-pelaburan-wtf-23.html

  • ejam 6 May 2012 at 2:50 pm

    nak juga buku ni, harap2 rayuan aku dalam entri penyertaan aku tu diterima :)

    http://ejamothman.com/2012/05/saya-mahu-buku-pelaburan-wtf-23-properties-by-30-dari-eyriqazz-com/

  • Denaihati 6 May 2012 at 3:46 pm

    good luck utk peserta GA dr bro Eyriqazz.

  • JungRara 7 May 2012 at 1:00 am

    Join ^^
    http://jungrara.blogspot.com/2012/05/saya-mahu-buku-pelaburan-wtf-23.html

  • Puan Lavender 7 May 2012 at 1:59 am

    Assalamualaikum
    Bestnya, hadiah Buku. Harap-harap ada rezeki untuk kali ini, insyaAllah

    http://nailofarberbunga.blogspot.com/2012/05/saya-mahu-buku-pelaburan-wtf-23.html

  • ~masalifah~ 7 May 2012 at 5:43 am

    Assalamualaikum,
    Saya pun nak!!

    http://masalifah.blogspot.com/2012/05/jadi-kaya-untuk-mereka-saya-mahu-buku.html

  • Ejan 7 May 2012 at 10:37 pm

    Saya nak jugak…aku ni looser dan nak ubah diri aku sekarang bagi la kat aku pleaseeezzzzzzzzzzzzzzz!!!!

    http://blogejan.blogspot.com/2012/05/saya-mahu-buku-pelaburan-wtf-23.html

  • Myra Jay 8 May 2012 at 1:21 am

    2 undian untuk Bro Eyriqazz.. Will join soon.. ;)

  • Myra Jay 8 May 2012 at 2:40 am

    Dah join :) Harap ada rezeki nak dapatkan buku ni :)

    http://normj1001.blogspot.com/2012/05/saya-mahu-buku-pelaburan-wtf-23.html

  • onlajer 8 May 2012 at 9:54 am

    Aku pun nak

  • aReLaN 8 May 2012 at 4:00 pm

    cam best je tapi ntah kenapa la diri ini meman tak minat baca buku.wuuuu

  • nabel 8 May 2012 at 5:48 pm

    nabel nak join. insyaAllah malam esok. :) harap ada peluang.

  • profmie 10 May 2012 at 2:18 pm

    mcmane nk join..xbpe fhmlah.hehee…
    nk buku ni jg..ape yg best sgt..

  • Wan Ahmad Nabil 10 May 2012 at 7:29 pm

    Dah join eyriqazz, terima kasih sebab buat contest ini. Semoga berjaya memenangi Digi wwwow awards ! ;)
    http://nakbebel.blogspot.com/2012/05/saya-mahu-buku-pelaburan-wtf-23.html

  • SyUhAdA 11 May 2012 at 8:58 am

    salam..
    syu join..

    http://syu90contest.blogspot.com/2012/05/saya-mahu-buku-pelaburan-wtf-23.html

  • Belajar blog 11 May 2012 at 7:04 pm

    Saya pun nak join:

    http://saharol.com/pertandingan-give-away/saya-mahu-buku-pelaburan-wtf-23-properties-by-30-dari-eyriqazz-com/

  • fiezahkecik 12 May 2012 at 4:32 am

    salam bro. Hehe. Join :)

    http://fiezahkecik.blogspot.com/2012/05/saya-mahu-buku-pelaburan-wtf-23.html

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: