Feedback dari Sogo Malaysia

by eyriqazz on 30 May 2012

Entri Kadar Parking di Sogo yang agak Mahal turut saya tweetkan ke @KLSOGO. Tak sangka, mendapat respons positif dari pihak Sogo :



Yup, saya rasakan parking di Sogo agak mahal. Most pembacapun berpendapat sama


Respons dari Pihak Sogo Malaysia : My feedback will be forwarded to the respective department

Tahniah dari saya ucapkan

Harap-harap adalah respons positif ya dan bukan sekadar membalas bagi menyedapkan hati pengguna. Yup, my wife memang suka shopping di Sogo tapi faktor parking yang agak mahal selalu membuatkan hati ini malas nak berkunjung ke Sogo . 

P/s : Jangan ambil ringan pandangan/feedback pengguna, tak gitu?
  • Hans 30 May 2012 at 1:09 pm

    moga2 harga parking dia lebih murah lepas nih :)

  • ejam 30 May 2012 at 1:26 pm

    semoga ada perubahan ler hendaknya…

  • Gieyana 30 May 2012 at 2:15 pm

    Good! Ritu almost $10 kot utk brp hr jer..haizz!

    • Eyriqazz 31 May 2012 at 3:35 am

      Yup…saya kalau tak kerna memborong rm500+, rasanya almost belas2 ringgit juga kena

  • Tukang Kentut 30 May 2012 at 2:40 pm

    mahal ker parking sogo?
    selalu pergi naik lrt je..hehe

  • Afasz 30 May 2012 at 2:43 pm

    moga2 la

  • Bella Enveeus 30 May 2012 at 3:42 pm

    Yes betul.. Memang patut kena bagitau. Lagipun ada record.. :)

  • akubiomed 30 May 2012 at 5:52 pm

    Ada cahaya dihujung terowong. :-)

  • ummiarissa 30 May 2012 at 11:05 pm

    Sogo amik berat lah tu!tengok ada perubahan ke tidak nanti..buat follow up lah nanti harganya…

    • Eyriqazz 1 June 2012 at 8:47 am

      InsyaAllah, 3-4 bulan lagi saya buat entri lagi

  • AdanyaKauUntukku 31 May 2012 at 12:52 am

    sogo mmg efficient bab jawab2 twit nieH..huhuhu…
    tapi ye ke mahal? awat ila parking selalu ok je…erk

    • Eyriqazz 1 June 2012 at 8:47 am

      Comapring to the Curve, Midvalley memang lagi mahal..

      Comparing to KLCC, tak terasa mahal mana laa kot..

      Selalu parking situ berapa lama?

  • KiD 31 May 2012 at 6:26 am

    okay.. nanti saya sain.. free parking for 3 hours. hehehe :)

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: