≡ Menu
Entri Kadar Parking di Sogo yang agak Mahal turut saya tweetkan ke @KLSOGO. Tak sangka, mendapat respons positif dari pihak Sogo :



Yup, saya rasakan parking di Sogo agak mahal. Most pembacapun berpendapat sama


Respons dari Pihak Sogo Malaysia : My feedback will be forwarded to the respective department

Tahniah dari saya ucapkan

Harap-harap adalah respons positif ya dan bukan sekadar membalas bagi menyedapkan hati pengguna. Yup, my wife memang suka shopping di Sogo tapi faktor parking yang agak mahal selalu membuatkan hati ini malas nak berkunjung ke Sogo . 

P/s : Jangan ambil ringan pandangan/feedback pengguna, tak gitu?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Hans 30 May 2012, 1:09 pm

    moga2 harga parking dia lebih murah lepas nih :)

    Reply
  • ejam 30 May 2012, 1:26 pm

    semoga ada perubahan ler hendaknya…

    Reply
  • Gieyana 30 May 2012, 2:15 pm

    Good! Ritu almost $10 kot utk brp hr jer..haizz!

    Reply
    • Eyriqazz 31 May 2012, 3:35 am

      Yup…saya kalau tak kerna memborong rm500+, rasanya almost belas2 ringgit juga kena

      Reply
  • Tukang Kentut 30 May 2012, 2:40 pm

    mahal ker parking sogo?
    selalu pergi naik lrt je..hehe

    Reply
  • Afasz 30 May 2012, 2:43 pm

    moga2 la

    Reply
  • Bella Enveeus 30 May 2012, 3:42 pm

    Yes betul.. Memang patut kena bagitau. Lagipun ada record.. :)

    Reply
    • Eyriqazz 1 June 2012, 8:46 am

      Yup..barula lebih teruja nak shopping

      Reply
  • akubiomed 30 May 2012, 5:52 pm

    Ada cahaya dihujung terowong. :-)

    Reply
  • ummiarissa 30 May 2012, 11:05 pm

    Sogo amik berat lah tu!tengok ada perubahan ke tidak nanti..buat follow up lah nanti harganya…

    Reply
    • Eyriqazz 1 June 2012, 8:47 am

      InsyaAllah, 3-4 bulan lagi saya buat entri lagi

      Reply
  • AdanyaKauUntukku 31 May 2012, 12:52 am

    sogo mmg efficient bab jawab2 twit nieH..huhuhu…
    tapi ye ke mahal? awat ila parking selalu ok je…erk

    Reply
    • Eyriqazz 1 June 2012, 8:47 am

      Comapring to the Curve, Midvalley memang lagi mahal..

      Comparing to KLCC, tak terasa mahal mana laa kot..

      Selalu parking situ berapa lama?

      Reply
  • KiD 31 May 2012, 6:26 am

    okay.. nanti saya sain.. free parking for 3 hours. hehehe :)

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »