Feedback dari Sogo Malaysia

Entri Kadar Parking di Sogo yang agak Mahal turut saya tweetkan ke @KLSOGO. Tak sangka, mendapat respons positif dari pihak Sogo :



Yup, saya rasakan parking di Sogo agak mahal. Most pembacapun berpendapat sama


Respons dari Pihak Sogo Malaysia : My feedback will be forwarded to the respective department

Tahniah dari saya ucapkan

Harap-harap adalah respons positif ya dan bukan sekadar membalas bagi menyedapkan hati pengguna. Yup, my wife memang suka shopping di Sogo tapi faktor parking yang agak mahal selalu membuatkan hati ini malas nak berkunjung ke Sogo . 

P/s : Jangan ambil ringan pandangan/feedback pengguna, tak gitu?

Comments

  1. ummiarissa says

    Sogo amik berat lah tu!tengok ada perubahan ke tidak nanti..buat follow up lah nanti harganya…

  2. AdanyaKauUntukku says

    sogo mmg efficient bab jawab2 twit nieH..huhuhu…
    tapi ye ke mahal? awat ila parking selalu ok je…erk

    • says

      Comapring to the Curve, Midvalley memang lagi mahal..

      Comparing to KLCC, tak terasa mahal mana laa kot..

      Selalu parking situ berapa lama?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing